[quote=Astatin;461045]bak bak bak..kediye bak..bizi avlamaya çıkmış....seni kulaklarımla döverim:D[/quote]
Disko disko partizaniiii.....:p
Printable View
[quote=Astatin;461045]bak bak bak..kediye bak..bizi avlamaya çıkmış....seni kulaklarımla döverim:D[/quote]
Disko disko partizaniiii.....:p
[QUOTE=Astatin;461048]gurda guşa yem olsak iyiydi de, kediye yem olmak çok karizmatik durmayacak..böğüüü[/QUOTE]
aslanı kediye boğdururlar deyuveren atalarımız pisi abimi mi kasteddiler acaba...dng:D:D
[quote=obsidyen;461050]aslanı kediye boğdururlar deyuveren atalarımız pisi abimi mi kasteddiler acaba...dng:D:D[/quote]
Atalar, Uzaylıları ne yaparlarmış?:..:
böğğüü...düşerken "yeter daha ne kadar düşecek" diyenleri yediği gibi şimdi de "yeter daha ne kadar çıkacak" diyenlerimi yiyecek acep...ah ulan gayahan gıymetini bilemedik..adam 1 değil 2 değil tam 3 lü dip yaptı yaww..82 de 79 da 81 de...vay canına yaw...uy gayahan indikatörüne tak bir haftada 10000puan
[quote=excali;461051]Atalar, Uzaylıları ne yaparlarmış?:..:[/quote]
kedü kedü..ateşle oynuyon..ateşin etrafında dolanma çok..kuyruğu yanık kedi gibi kaçışmak diye bir tabir var biliyon:p
[quote=Astatin;461053]kedü kedü..ateşle oynuyon..ateşin etrafında dolanma çok..kuyruğu yanık kedi gibi kaçışmak diye bir tabir var biliyon:p[/quote]
The ROCK Maaan'i çağırırsam ne olur?.dng
[quote=excali;461054]The ROCK Maaan'i çağırırsam ne olur?.dng[/quote]
ben ip ve tenekeyi hazırladım..haberin olsun:p rock man çağırsan da gelmez...onun gelmesi için diplerde olmamız lazım... :p
ee..nassı olacak imdi..bu 4 milyar doları suriye sınırında kaçakcılık yapançeteler getirmiş...hımm..yaw bunlar atlı yaya 2-3bin kişilikgruplarla saldırmıyor muydu, TSK da bunlarla çatışmıyor muydu...ironikdurumlar.com
bu kedi bizi yemesin hacıııııııı
[quote=Astatin;461059]ben ip ve tenekeyi hazırladım..haberin olsun:p rock man çağırsan da gelmez...onun gelmesi için diplerde olmamız lazım... :p[/quote]
Çağırmama gerenk kalmadı gibi....dng
Disko disko partizaniiiii......brv.brv
[quote=excali;461073]Disko disko partizaniiiii......brv.brv[/quote]
kedimi 7m..demek istiyorum by the end of the day.. uzaylı yenir mi abi ayıp valla..