-
[quote=mbm;199877]taban.... tavan.....
hiç farketmez....
hareket lazım.......:):)
zistem şu saniye uzun.......[/quote]
Allah korusun,öyle bir durumda heleki dip oluşumunda sen verene kadar dibi görür ve sen %50 borçlu çıkarsın...üv üv üv üvvüvwwüüwww
-
[QUOTE=selçuklu;199880]hareket olması için bullmarketin gelmesi gerek ... :o:o:o[/QUOTE]
he haber uçurun hemen.. gelsin...
-
nunu apla bi tepik atsana fdowa .. sen amerikadasın daha kolay olır .. üvvv
-
bence tartışmayalım..birbirimizi kırmayalım..taban olsun... :)
-
sizimi kıracagım... taban olsun..
basın leyn.......
-
[quote=Astatin;199886]bence tartışmayalım..birbirimizi kırmayalım..taban olsun... :)[/quote]
Asticim hemen olsun üwww bugün iki taaruz harekatından 575 pivan yara aldım bugün yaram ağır,tepkiye girdim yanlışlıkla ağır bir ayunun ayağı geldi üzerime..ü[url]www..kime[/url] ne diyim savaolsun ayularum benim...
-
hah ya put some action into pala's life..dimi nuni apla.. :) üww..heheheeh
-
[quote=fXci;199853]Fpsd :::[/quote]
Patron buda ne demek yaw.... şimdi bulmaca cözer gibi bunu bulmaya calışacağız :D
-
[quote=EMEKDAR;199890]Asticim hemen olsun üwww bugün iki taaruz harekatından 575 pivan yara aldım bugün yaram ağır,tepkiye girdim yanlışlıkla ağır bir ayunun ayağı geldi üzerime..ü[URL="http://www..kime"]www..kime[/URL] ne diyim savaolsun ayularum benim...[/quote]
walla YYGDD..Sakarya nehrinin hemen batısında bekliyorum...1 haftada arada bir iki motivasyonluk küçük işlemler var...1 haftada 4 işlem...:D:D
-
yoruldum a* .. yeter erken kapansın bugün .. üvvv .. az bi water looo ..:o:o
-
Susadım az bi water looo
[SIZE=6][COLOR=red]SUSADIM AZ Bİ WATER LOOO[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=#ff0000]62500 kırılsın 1 milyon çiçek açsın[/COLOR][/SIZE]
-
ayyyyyyyyy, hadi yeter duseceksen dus be kardesim, yangin var diye bagiricam.:::