-
[QUOTE=bull market;199963]Bugün bakıyorumda 1,35 hedefe varmışıııız:), Şimdi 1,35 lerden tekrar 1,39-1,40 lara giden bir eur/usd görmeliyiz diyorum:))), paritede 1/10 kaldıraçla dünyaları götüren sistem bu, kazanç cebe yakışır eur /usd birazda alış yapıp take profiti 1,390-1,40 lara doldurayım bakalım.lelele.lelele hemde stressiz kazanç oluyor yaw:..::..:, tavsiye değildir sadece beni bağlar:cool:.
Bakın eur/tl 2,00 ye doğru düşmeye devam ediyor, ne ilginç değilmi:)))
Dolar/tl deseniz projeksiyona uygun yolalıyor.
Projeksiyon bikaç aylıktı hatırlatırım:)
Projeksiyona devam anasını satayım+.
Herkese bol kazançlar.[/QUOTE]
hoşgeldin patron .. nerde kaldın ... şimdi hareketlenir piyasa .. ehuehuehue :o:o:o
-
haydin voborsa bir el atın kırılsın şu 63.000:)
-
[quote=Sancar;199957]12.02.2010 16:44:45 JP MORGAN, MACARİSTAN, POLONYA VE TÜRKİYE İÇİN TAVSİYESİNİ 'UNDERWEİGHT'E İNDİRDİ
Gelişmekte olan piyasalar tahvil endeksi (Embig) için tavsiyesini
Yunanistan'ın mali sıkıntılarına yönelik endişelerle overweight'ten
marketweight'e indiren JP Morgan Research, Avrupa gelişmekte olan
ekonomilerinin özellikle kırılgan olduğunu ifade ederek, Macaristan,
Polonya ve Türkiye için tavsiyesini 'underweight'e indirdi.[/quote]
o kadar çok not arttırımı beklediklerinden olsa gerek bizimkiler not arttırımı sandı galiba bunu :::
-
[QUOTE=selçuklu;199971]hoşgeldin patron .. nerde kaldın ... şimdi hareketlenir piyasa .. ehuehuehue :o:o:o[/QUOTE]
Bir bilen; alacaklar burayı pis alacaklar, çizecekler diyor :) Ben tabi sistem al verene kadar short...
-
[quote=Cerphin;199972]haydin voborsa bir el atın kırılsın şu 63.000:)[/quote]
ben elimden geldiğince el attım. gerisi onlara kalmış kapanış tahminim 62950:P
-
kötü habere düşmeyen iyi habere çıkamayan piyasaya girdik 60 dklık ta
ADX14= 25 in altında kamp kurdu resmen...
-
bullmarket patron şakacıktan uzadım desene abi lütfen .. zor durumdayız help please emergency .. üvvv .. sonra silersin olmazsa ..
-
önüne gelen bastı, basmayan kalamadı, düşmüyor yav, düşsede alsak da yesek de, saklasak yesek,
-
[QUOTE=mbm;199966]ahada geldi sn bullmarket... uzadım de.. nolur bullmarket....şakacıktanda olsa...
:):)[/QUOTE]
Vallahada billahada uzunshortlar duruyor:::, hemde vade sonuna kadar uzunshort.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=bull market;199980]Vallahada billahada uzunshortlar duruyor:::, hemde vade sonuna kadar uzunshort.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
bu vadeden hayır yok bize uşaklar..... ha haaa
kimse heveslenmesin...
nasip sonraki vadeye...
-
[quote=enorton;199974]Bir bilen; alacaklar burayı pis alacaklar, çizecekler diyor :) Ben tabi sistem al verene kadar short...[/quote]
aynen..üwwww
-
Ben flat oldum, ama asagiya sartli emir koydum...
Kirilirsa buralar birkac yüz puan asagidan tekrar kisalirim...