-
[QUOTE=sovalye;199976]kötü habere düşmeyen iyi habere çıkamayan piyasaya girdik 60 dklık ta
ADX14= 25 in altınada kamp kurdu resmen...[/QUOTE]
Abi 4 gündür artı gap sonrasında düşen ve son yarım saat ralli yaşanan bir piyasa yaşıyoruz... Bir yerde kırılmalı bu kısır döngü...
-
üşş noldu arada öyle tek emir boyadılar 100 e kadar ..rüzgar gibi geçti **
-
[quote=indregandi;199979]önüne gelen bastı, basmayan kalamadı, düşmüyor yav, düşsede alsak da yesek de, saklasak yesek,[/quote]
Domuz kimin,yiyor mermiyi,2 gün sonra geberiyor...:::
-
[QUOTE=Astatin;199986]üşş noldu arada öyle tek emir boyadılar 100 e kadar ..rüzgar gibi geçti **[/QUOTE]
yoklama çektiler.... ha haaa
-
bu saatten sonra düşmez burası,dow un -145 ini gördük hala 63 bin üstündeyiz..
-
[QUOTE=mbm;199981]bu vadeden hayır yok bize uşaklar..... ha haaa
kimse heveslanmesin...[/QUOTE]
Evet öyle, söylemesi ayıp çok pis pozisyon alırım, uzun yapsam şimdi bide uzundan kazanmıyım diyorum:::, hep kazanınca parayı ne yapacağımı şaşıyom dengem bozuluyo:..::..::..:
-
[quote=Astatin;199961]Histem Sakarya nehrinin doğusuna çekil diyor ama du bakalım[/quote]
Misafir ol gel bana börekler acarım sana Ne böreği yaw.Rakılar acarım sana balığıda sen getirirsin artık ....hahaha :..:
-
[quote=selçuklu;199978]bullmarket patron şakacıktan uzadım desene abi lütfen .. zor durumdayız help please emergency .. üvvv .. sonra silersin olmazsa ..[/quote]
selcuklu patron avatar ımı taklit etmişin ama benimki daha güzel.lelele
şaka şaka kızma seninkide fena değil. zaten son 9 aydır hepimiz boğalarla mücadele eden matador değilmiyiz? ama sıra artık matadorda
-
Bu Michigan'dakiler 7 aylık mıdır nedir her seferinde haberleri 17:00 yerine 16:55'de yayınlıyorlar... :..:
-
[QUOTE=selçuklu;199990]uzadım .. uzadım uzadım ... ralli olur bence ..[/QUOTE]
he bende .
palaa amcaaa bende uzadım.... hatta sn bullmarkette uzamış...
demi bullmarket....
-
[quote=selçuklu;199990]uzadım .. uzadım uzadım ... ralli olur bence ..[/quote]
Ha şöyle patron... Senkronize olalım... Kapanış tahminim 71.250...
+.
-
[QUOTE=enorton;199974]Bir bilen; alacaklar burayı pis alacaklar, çizecekler diyor :) Ben tabi sistem al verene kadar short...[/QUOTE]
Bir bilen, kapanış 64.000 üzeri olacak diyor... Şovu seyret son yarım saat diyor... Bakalım izleyip hep beraber göreceğiz... Gerçekleşirse açıklayacağım o bir bileni :)