ya bi pasta istedik yanlış yerdenmi istiyik acaba oraya gidiyim bari forumda nerden isteniyor
Printable View
ya bi pasta istedik yanlış yerdenmi istiyik acaba oraya gidiyim bari forumda nerden isteniyor
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/e6e128e1.png[/IMG]
astatin abi boyle olurmu acaba benzeme felan zirveyi yapmisik yatayda konsolide gibi uhuhuuhuhuhuh
[quote=cırcır;273665]Tüm gün pozisyonda kalmak mantıklı gelmiyor tabi dediklerinin çoğuna katılıyorum. Ama farklı farklı 2-3 realize yöntemi kullanmak histem midir? Bence hayır. Kar ettikten sonra realizesi kalıyor geriye.. Pozisyona girişleride %100 histem yapmadan histemden saymam:)))[/quote]
cırcır sana katılıyorum,:)
str de birden fazla realize yani çıkış metodu olması histem anlamına gelmez,sadece trader hangi çıkış yöntemine karar verecek,bunu düşünecek..:confused:
sonuçta ya wma kesişimi ile ya da boll+sto ile çıkacak...destek-direnç tablosu ile çıksa, bu da sonuçta bir sistemdir...:)))
full mekanik olmaya çalışmamak str nin özü,görsellik önemli...:::
[quote=Astatin;273669]peeehhhhhhhhhhhhh...fantaziler badem oldu...12xx puana kadar çıkan karı -250 ile kapattık...kıl oldum abi..dınınımımımı....geceye flat...ühü...[/quote]
üvuuuu 1200 puanı beğenmedin yani hedef neydi abi:::
ah be lebron.. 3 gün bekledik **..hayrına 4-500 puan falan kar brakır adam...ü[url]www..[/url]. gerçi +12xx den dönerken day trade edip :) almak varmış karı..neyse..sonraki maça bakıcizzz...
[IMG]http://i30.tinypic.com/i73gax.png[/IMG]
[quote=cırcır;273665]Tüm gün pozisyonda kalmak mantıklı gelmiyor tabi dediklerinin çoğuna katılıyorum. Ama farklı farklı 2-3 realize yöntemi kullanmak histem midir? Bence hayır. Kar ettikten sonra realizesi kalıyor geriye.. Pozisyona girişleride %100 histem yapmadan histemden saymam:)))[/quote]
Benim ona itirazım yok, trade için girişte de çıkışta da istenen yöntem kullanılabilir, ama bu durumda elde edilen kar tek bir sistemin karı olmaz, ben oradayım. :) Çünkü ben başka realize ederim, sen başka realize edersin, o başka realize eder. İcabında biri kar eder biri zarar. Bu durumda sistemin karı şu kadar denemez. Neyse önemli bir konu değil zaten. Kar gelsin de nasıl gelirse gelsin, ne önemi var? :)
[quote=Astatin;273669]peeehhhhhhhhhhhhh...fantaziler badem oldu...12xx puana kadar çıkan karı -250 ile kapattık...kıl oldum abi..dınınımımımı....geceye flat...ühü...[/quote]
astim,:cool:
canın sağolsun be....lelele
[quote=cırcır;273679]üvuuuu 1200 puanı beğenmedin yani hedef neydi abi:::[/quote]
selcuklu sandım prd:)))
long devam 76775 den açılan mecburen bekleyecez artık dow bugün + 3 yaparsa yarın dire 79-80 :..: oılurmu olur belkide
[QUOTE=seagate;273677][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/e6e128e1.png[/IMG]
astatin abi boyle olurmu acaba benzeme felan zirveyi yapmisik yatayda konsolide gibi uhuhuuhuhuhuh[/QUOTE]
patron senin avatardaki gibi olsun zirve bence .. ühühüüüh
bugün bunlar götürmüyorlar ama bence yarına saklıyorlar iştahlarını inşallah yanılmıyorumdur yoksa yarın patates olurum :::
[quote=Strategist;273681]Benim ona itirazım yok, trade için girişte de çıkışta da istenen yöntem kullanılabilir, ama bu durumda elde edilen kar tek bir sistemin karı olmaz, ben oradayım. :) Çünkü ben başka realize ederim, sen başka realize edersin, o başka realize eder. İcabında biri kar eder biri zarar. Bu durumda sistemin karı şu kadar denemez. Neyse önemli bir konu değil zaten. Kar gelsin de nasıl gelirse gelsin, ne önemi var? :)[/quote]
Anladım ben o konuda bişey demiyim. Aynı sistemle farklı kazançlar olabilir full mekanik olmadan adam yerine koymam diyosun. ::::::::: Elbette ben kazançla ilgileniyorum.