[quote=BORSACIOZGUR;85576]32,975 FULL +FULL SHORT..
Birileri uzun girecek ki biz de para kazanalım..[/quote]
Tşkler nunu. Tşkler arkadaşlar. Allah bozmasın.. Alla ters tarafa düşürmesin bizleri...
Printable View
[quote=BORSACIOZGUR;85576]32,975 FULL +FULL SHORT..
Birileri uzun girecek ki biz de para kazanalım..[/quote]
Tşkler nunu. Tşkler arkadaşlar. Allah bozmasın.. Alla ters tarafa düşürmesin bizleri...
[QUOTE=jerfin;85615]allahım flat olmak ne kadar güzelmiişş:) yarın kapanışa kadar flat devam..[/QUOTE]
Hımmm, yarın akşam kapanışta 32000 lerden kısaya geçecen dimi? seni gidiiii, :D:Dneden bunu sabahtan söylemedinde bizi ekrana diktin? hadi bizi diktin ekrana kendin bu duruma gülmek içinmi ekran takibediyosun ?:p
[QUOTE=selçuklu;85617]evet şelale daha huzurlu ... şırıl..şırıl .... :D şıpıdık... şıpıdık .. hehe :)[/QUOTE]
şırıl şırılı anladıkta o şıpıdık şıpıdık ne.....:D
terlik sesimi yoksa başka bişeymi
[QUOTE=nunu;85620]verdin gul gibi kisalarini tabi...:p.kom:))).[/QUOTE]
evet.üüü
ama kazanan sen olacaksın, öyle hissediyorum..
Gece paritelerle futurelarla başlayıp longlara iyice korku saldılar gün boyunca yarın gapla yukardan açarlarsa longlamaya cesaret eden az olur muhtemelen sonra rahat rahat yükselir 33000e doğru.
Bu arada piyasaların kapanışına doğru EURUSDnin tersine hareketi dikkatimizden kaçmadı. Gece devam ederse yarın bugünün tersi bir durum oluşabilir.
[quote=bull market;85623]Hımmm, yarın akşam kapanışta 32000 lerden kısaya geçecen dimi? seni gidiiii, :D:Dneden bunu sabahtan söylemedinde bizi ekrana diktin? hadi bizi diktin ekrana kendin bu duruma gülmek içinmi ekran takibediyosun ?:p[/quote]
Yarın akşam kapanışta kısaya geçmek pek mantıklı degil ki..
Dow zaten 7800 desteğinin üstünde.
Çok kötü bi haber olmazsa aşağı kırmayacak. Yukarı itelerler biras. Bu da yarın akşam bizi olumlu etkiler.
Kısaya şimdi geçmek mantıklı gözüküyor ki. Yarın akşam değil..
[QUOTE=bull market;85623]Hımmm, yarın akşam kapanışta 32000 lerden kısaya geçecen dimi? seni gidiiii, :D:Dneden bunu sabahtan söylemedinde bizi ekrana diktin? hadi bizi diktin ekrana kendin bu duruma gülmek içinmi ekran takibediyosun ?:p[/QUOTE]
yok, pozsuz izleyerek yön tayini daha sağlıklı oluyor da ondan..
arada dinlenmek de hakkımız dimi.. gevşeyelim biraz..:)
[quote=jerfin;85625]evet.üüü
ama kazanan sen olacaksın, öyle hissediyorum..[/quote]
yok sen en iyisini yaptin. biliyorsun ben biraz daha agir vasitayim.:))).
[QUOTE=jerfin;85621]akkız'a basıyolar paraları babooo..:..:[/QUOTE]
DOHOL deki ORTA ve UZUN vadeli grafiklerdeki olusum dikkatimi cekmeye basladi.
Yerimi degilmi bilmem amma??
[QUOTE=mbm;85624]şırıl şırılı anladıkta o şıpıdık şıpıdık ne.....:D
terlik sesimi yoksa başka bişeymi[/QUOTE]
o sesi sen bilirsin abi muciti sensin ... .. :D:D:D
hadi ben kacar, odevim var.:..:.
sizlere ''ayuysam gunahim ne?'' isimli sarkiyi gonderiyorum. kendiniz buluverin bir yerlerden artik.:..:.
[QUOTE=jerfin;85621]akkız'a basıyolar paraları babooo..:..:[/QUOTE]
garan'ı oynatırlarken paraları akkız'a basmalarına ne diyorsun babom..:)
geceye full + full long
31850 den 31800 e kadar şelale oldu.
[QUOTE=jerfin;85633]garan'ı oynatırlarken paraları akkız'a basmalarına ne diyorsun babom..:)[/QUOTE]
Goreceli olarak, akkiz Garanti kadar gevsememisti zaten...
Akkizda SIRASINI saviyor simdi..
ralli
cim bugun erkenci..
31875 uzun.son 15 dakika...
geceye don sof atlet gömlek vatka ne var ne yok long
32200e kadar almazlarsa sistem doğrultusunda geceye kısa
Geceye kısa dow tahmini 7850.41
Endeksin 25000 in altında kapatması da yarın nasıl bir hareket olacağı konusunda az çok fikir veriyor bize.. Desteklerimiz 24400- 24000. yarın öğleden sonra toparlanabilir.
geceye uzun.....kayıtlara geçsin....:):):)
[QUOTE=clark;85642]Geceye kısa dow tahmini 7850.41[/QUOTE]
DJ bu akşam kapalı
[QUOTE=deks;85645]DJ bu akşam kapalı[/QUOTE]
O yüzden 7850.41 :) madalya garanti
[quote=deks;85645]dj bu akşam kapalı[/quote]
:):):):):):)
[QUOTE=bikmisbroker;85630]DOHOL deki ORTA ve UZUN vadeli grafiklerdeki olusum dikkatimi cekmeye basladi.
Yerimi degilmi bilmem amma??[/QUOTE]
Yönünü de söylerseniz yeri olur. .kom
[QUOTE=mbm;85644]geceye uzun.....kayıtlara geçsin....:):):)[/QUOTE]
kısa geceye .. kayıtrlara geçsin .. .
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/adsiz672b6.jpg[/IMG]
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=900"]7410[/URL]
cok pis daldılar siteye.parayla adam mı tutmuş bunlar ya.
yıne yamulttular siteyi.tam da kapanırken tahmin anında...vaybe ne kadar rahatsz var bu siteden demekki..bu arada forekse ede mı saldrdılar nedir son 10 daka da foreks gttı 17.13 gibi geldı..:)
Geceye full kısa... Yarın açılış 31000 beklentimden dolayı:), akşama yada sabaha haberlerde kötüleşir ve gaplı aşağıya açılış olur beklentisindeyim, saygılar...
[QUOTE=clark;85646]O yüzden 7850.41 :) madalya garanti[/QUOTE]
Siz elinizi benden çabuk tutmuşsunuz. .brv Nokta aşıyla vurana altın madalya veriyoruz.
Peşinen vereyim. Gece birileri kaçak maçak dowu açarsa geri alırım ama .dng
[CENTER][IMG]http://cocuklacocuk.com/images/madalya2.jpg[/IMG][/CENTER]
geceye uzun kayıtlara işleyin :D
cok düştü yükselir dedim
[QUOTE=7410;85650]Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=900"]7410[/URL]
cok pis daldılar siteye.parayla adam mı tutmuş bunlar ya.[/QUOTE]
Malum kriz var işsizlik artıyor. işsiz güçsüz sayısı çok .boks.
yine kamikaze dalışı yaptılar sanırım siteye.adilik parayla değil ki.
ben FLAT kaldım.dow kapalı bu gece adrenalin sıfır.
[QUOTE=clark;85642]Geceye kısa dow tahmini 7850.41[/QUOTE]
[QUOTE=deks;85645]DJ bu akşam kapalı[/QUOTE]
[QUOTE=clark;85646]O yüzden 7850.41 :) madalya garanti[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;85647]:):):):):):)[/QUOTE]
Ayılar ve boğaların olmadığı piyasalara balık piyasası deriz ya,bugünkü yazışmaların tatlı su balığı seçtim kendimi:)
Buradan siteyi bu hale getirenlere sadece şunu söyliycem, doğru insanlar değilsiniz, görünmeden saldırı yapan sadece kalleşlerdir...
.kom.brvsite vandallarina inat geceye long
haydi dawosa.brv.lelele
[QUOTE=bull market;85658]Buradan siteyi bu hale getirenlere sadece şunu söyliycem, doğru insanlar değilsiniz, görünmeden saldırı yapan sadece kalleşlerdir...[/QUOTE]
elbet birgün bıkarlar :mad: hemen sayın hellime mail attım mail ulaştımı bilmem mail uzantısıda @voborsa.com belki oda bloke olmustur.. zamanlama ilginc 17:13:00
[quote=VOBiX;85653]Siz elinizi benden çabuk tutmuşsunuz. .brv Nokta aşıyla vurana altın madalya veriyoruz.
Peşinen vereyim. Gece birileri kaçak maçak dowu açarsa geri alırım ama .dng
[CENTER][IMG]http://cocuklacocuk.com/images/madalya2.jpg[/IMG][/CENTER]
[/quote]
sn vobix,
odtu luyum diyorsunuz yani