[QUOTE=nunu;200018]cok ayu var ama yaf. ya arkadaslar dagilin, yok bisey, hadi kardesim.:::.[/QUOTE]
hepsi değil .sadece sevdiğimiz biri , tek kişi dağılsa bu iş tamamda.....
Printable View
[QUOTE=nunu;200018]cok ayu var ama yaf. ya arkadaslar dagilin, yok bisey, hadi kardesim.:::.[/QUOTE]
hepsi değil .sadece sevdiğimiz biri , tek kişi dağılsa bu iş tamamda.....
yeterli lönkçü toplayamadılar galiba
benim tahminim
sıktı gerçekten
Anket nasıl açılıyor bilmiyorum, biri açsın da geceye giriş oyu kullanalım...
Geceye long....
nöni düşüştende forumcenek yararlanmıştık...... unutma anketleri........ bastıra bastıra düşüşte shorttuk hep :D ümüğüne kadder zoyduk pelayı
ben ümidi kestim.. kırılmayacak bugün.. kırılırsa gap ile kırılır herhalde burası artık:)
[quote=Cerphin;200029]ben ümidi kestim.. kırılmayacak bugün.. kırılırsa gap ile kırılır herhalde burası artık:)[/quote]
yukari kirmasin da:o
histem cayır cayır kapat diyor kısaları.... ama sistem 1 dakikalıkdan haftalığa kadar satta...forumun alayu kısa da...way**...
[QUOTE=Cerphin;200029]ben ümidi kestim.. kırılmayacak bugün.. kırılırsa gap ile kırılır herhalde burası artık:)[/QUOTE]
dathill modu gibisi yok alarmı gur saat xx.59 da bak zinyale neyse bas duşha .... sonra git gene kayfe iç :::
[QUOTE=Strategist;200027]Anket nasıl açılıyor bilmiyorum, biri açsın da geceye giriş oyu kullanalım...
Geceye long....[/QUOTE]
İşte Anket :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/12-subat-pozisyon-anketi-t5380.html?t=5380[/url]
[QUOTE=fXci;200033]dathill modu gibisi yok alarmı gur saat xx.59 da bak zinyale neyse bas duşha .... sonra git gene kayfe iç :::[/QUOTE]
60 dk lığın tadını almaya başladın sen de abi :)
haftalık ortalama 63700 de ve pala yine abuk bir son yarım saat izletmezse altında kapanış yapacağız..
[quote=Cerphin;200029]ben ümidi kestim.. kırılmayacak bugün.. kırılırsa gap ile kırılır herhalde burası artık:)[/quote]
apla sabret...:)))