Geceye 1/4 kadar kisa, 500`den geldi flatledigim kisalarin bir kismi...
Herkese iyi tatiller...
Printable View
Geceye 1/4 kadar kisa, 500`den geldi flatledigim kisalarin bir kismi...
Herkese iyi tatiller...
[quote=enorton;200100]Peki Asti bişey soracağım, şimdi dünkü son Al sinyali bandın içinde olduğu için short devam ettin değil mi? Sabah gaplı yukarı açtık sen hala shortsun vediyelim yukarı 5000 puanlık hareket başlasaydı, sistemin de hiç sat vermedi nolcak? Nerden pozisyona gireceksin?[/quote]
fiyat üst mavi bandın üzerine çıktığı an stoplanacaktı:rolleyes: (hala da moralim vars alonglanacaktı..sistem gereği lonklanacaktı yani)
[quote=istavrit;199665]Sağolun iltifat ediyorsunuz.
71350 görüldüğü gün 71250'den Long reverse ettim, sonuna kadar ayuuların canını sıktım,.boks.
69500 Short hedef 57000 bin ...
benim ne ayuuluğum ne boğalım çekilir, ::::::
ama ekran başında duran 300-500 puanın peşinde koşmaktan genel hareketi kaçırır, komisyon öder v.s.
Pala short pozisyondakilere para dağıtıyor.
Bakalım ilave shortlar kaç para yapacak, ilaveleri kapattığım yeri gün sonu yazarım , bol kazançlar[/quote]
Son beş günde 64 bin üstü sürekli bol köpüklü kahve siparişi yaptı, ama kapanış gelmedi, hemde Gap üzerine gaplar yaparak, Bu gece dow'u iyi seyeredin, Short taşıyanların lehine pazartesi gapi istiyoruz artık,
Longlar Gap'leri değerlendiremiyor , hepsini heba etti.
hedefimiz belli 57 bin , ::::::
İlave shortlar 63225'ten kapandı , hiç hareket etmeden sadece ilavelerden 1400 Puan , daha iyisi yok zaten:D iyi akşamlar iyi tatiller.lelele
[URL="http://www.resimbank.org/share-2783_4B757B41.html"][IMG]http://www.resimbank.org/image-2783_4B757B41.jpg[/IMG][/URL]
hepinizi çok seveyorum vede çokh öpeyorum eyiki varsıız....
aşkam yola çıkıyorum gayri ölürümg mölürümg hakkııızı helal ediverin.
[quote=Astatin;200103]fiyat üst mavi bandın üzerine çıktığı an stoplanacaktı:rolleyes: (hala da moralim vars alonglanacaktı..sistem gereği lonklanacaktı yani)[/quote]
Emortım,
Paylaşımcı değil, yiyici bir kişi olduğum için bu konuda daha fazla bir şey demeycektim ama birden paylaşımım geldi..Şimdi iki nokta var..İlki az önemli, ikincisi çok önemli...
1) Sorunda geçen konu aslında her sistem ve benzer durum için geçerli. Yani band içindeki son sinyal şort olabülür ve ertesi gün yine 5000 yukarı gap yapabilirdi:D Şaka bir yana, sorun önemli hususa işaret ediyor. O da aşağıda
2) Hatırlarsan Mr. SARAYLI breakout u açıklarken, breaout sisteminin şu temel varsayım üzerine oturduğunu söylemişti: seansın başında ağaların o gün ne yapmaya karar verdiğini, günün devamında da bu yönce hareket ettiğini.........
Şimdi bu şu demek; seansın ilk zamanlarını ayır ayrıca değerlendir.. Şimdi biz hep ne diyoruz geyik arasında; "pala gece dışarının ne olacağını biliyor ona göre yapıyor son saatlerdeki hareketini":D eee..yani bir de seansın atıyorum son 1 saatini oturup ayrıca incelemek gerekir. Misal öyle bir sonuca varabilirsinki; son xx dakikada gelen sinyal, "işlem yapma bandı içindeyse bile uy" ...yada daha da ileride, son xx dakika için ayrı bir band tanımla....ama nasıl?
işte bu yeni uğraşacağım mevzu:..:
bir de matlab bileydik...ne güzel olurdu..mesela o xx dakikanın hangi bi dilim olduğunu bile opt edebilirdik.....felan fishmekan....:D
İlk 5 Aracı Kurum[B] 47.153.320[/B]
KOZAL
24.074.310
GARAN 19.231.310
TUPRS 4.217.982
TTKOM 3.399.859
endeksi para girisine bak bide giren senetlere :) yabancı aracı kurumların buyuk cogunlugu spotta satısda, ozellikle Credit vobda alırken spotta baya mal satmıs...
matlab lafı geçince aklıma geldi.. programının bilg. kapladığı alan yaklaşık 3 GB imiş.. aldım kurulum CD sini öylece bekliyor..
[QUOTE=Cerphin;200109]matlab lafı geçince aklıma geldi.. programının bilg. kapladığı alan yaklaşık 3 GB imiş.. aldım kurulum CD sini öylece bekliyor..[/QUOTE]
Matriks de yaklaşık 2 GB kaplıyor zaten...
[quote=enorton;200111]Matriks de yaklaşık 2 GB kaplıyor zaten...[/quote]
Matriks açılan tüm grafiklerin tüm verilerini sakladığı için klasörü şişiyor. İlk kurulduğunda sadece 200 MB falan yoksa.
[QUOTE=Strategist;200112]Matriks açılan tüm grafiklerin tüm verilerini sakladığı için klasörü şişiyor. İlk kurulduğunda sadece 200 MB falan yoksa.[/QUOTE]
o zaman matlab, sakladığı veri,klasör vs. ile devasa bir alan kaplar bilg.da:confused:
bildiğim kadarıyla matlab programı kurulduktan sonra bir de ne için kullanacaksan ayrı ayrı onların paketlerini yüklüyormuşsun.. hatta kardeşim finans paketini getirtivereyim istersen demişti..
dow baya toparlamış.. üüü
pala, shortları badem etme geleneğine önümüzdeki hafta da devam edecek anlaşılan..:)
[quote=Cerphin;200113]o zaman matlab, sakladığı veri,klasör vs. ile devasa bir alan kaplar bilg.da:confused:
bildiğim kadarıyla matlab programı kurulduktan sonra bir de ne için kullanacaksan ayrı ayrı onların paketlerini yüklüyormuşsun.. hatta kardeşim finans paketini getirtivereyim istersen demişti..[/quote]
Üniversitede Matlab kullanmıştım. Her işe yarayan plugin paketi var. Öğrenmesi de zordur, kullanması da zordur. Özellikle trading sistemi geliştirmek için öğrenmek isteyenlere tavsiyem MetaStock'un size niye yetmediğini çok iyi bilmeniz ve Matlab ile ne yapacağınızın kafanızda çok çok net olması. Yoksa çok zaman kaybı olur.