-
[quote=Astatin;200128]yalnız bir sorun var..ben de longdayım:confused::confused::confused::D[/quote]
Üzüldüm şimdi yaw... Anket açılır açılmaz ilk ben long işaretledim ki insanlar bakıp short'lasın diye... :..: Dow ne yapar, FDOW ne yapar bilmem ama ben long'da olduğum için Pazartesi en az -1.000 gap garanti... :)))
-
[quote=enorton;200129]Yaw hala dow mov diyosunuz, açın TV8 i Emre Altuğ ve Yalın döktürüyor... Biraz kafanız dağılsın :)[/quote]
ikisini de sevmem:..: ben yütübda konvansiyonel ataklar yapıyorum:p
-
[URL="http://i48.tinypic.com/2i88076.jpg"][IMG]http://i48.tinypic.com/2i88076.jpg[/IMG][/URL]
Ayular bu barı vermeyin....dng
[URL="http://i46.tinypic.com/if0eja.jpg"][IMG]http://i46.tinypic.com/if0eja.jpg[/IMG][/URL]
YAVRU AYU...
-
[quote=Astatin;200132]ikisini de sevmem:..: [B]ben yütübda konvansiyonel ataklar yapıyorum[/B]:p[/quote]
bende süper loto rakamlarını çalışıyorum.4 bildik ya bi gaz bi gaz sorma gitsin.6,5 trilyon gelecek hafta 10 trilyon olur.istatiski çalışmalar yapıyorum.:D
matlab olsaydı iyi olurdu.matlab de süper loto kiti var mıdır acaba? :::::::::
-
[quote=TÜRKOĞLU;200134]bende süper loto rakamlarını çalışıyorum.4 bildik ya bi gaz bi gaz sorma gitsin.6,5 trilyon gelecek hafta 10 trilyon olur.istatiski çalışmalar yapıyorum.:D
matlab olsaydı iyi olurdu.matlab de süper loto kiti var mıdır acaba? :::::::::[/quote]
7-21-53..banko:rolleyes:
-
Yahu bu arada NUNİ abd demi oturuyormuş..vah vah..ABD ye giden 1 kez jetlag oluyor, NUNİ hergün VOBLAG oluyor saat farkından..ehehehe.. Voblag Nuni
-
[quote=Astatin;200135]7-21-[B]53[/B]..banko:rolleyes:[/quote]
49 dan ötesi yok asti :::
-
[QUOTE=Astatin;200126]KUIN apla nerde yaw...manşet vurmamış DJ e...Oy da kullanmamış..üwwww..iyi gızdı KUIN..üwwwwwwwwwwww..acil lazıımsın KUIN apla...Dj erken toparladı çok huylanıyorum..verecekler galiba..üwwww..manşet lazım.üüwwww[/QUOTE]
hastayımm...yastayım...dedimya...pela çarptı..eniştenle kavga ettim..:D:D
gap olmaz korkma flatım ...manşetledim..hadii
-
[quote=TÜRKOĞLU;200137]49 dan ötesi yok asti :::[/quote]
sen acemiisn galiba bu oyunlarda...49 a kadar olan sayısal loto ve yarın çekiliyor..süper loto 54 e kadar olan....ve 6.x trilyon devreden..yaz sen bu 3 sayıyı...:D:D:D
-
[quote=QUEEN;200138]hastayımm...yastayım...dedimya...pela çarptı..eniştenle kavga ettim..:D:D
gap olmaz korkma flatım ...manşetledim..hadii[/quote]
waşşş...hem hasta hem yastaysan kötü dabi.... enişte işine bizi garıştırma..aile içi meseladır biz garışmayız...:..::..::..: zaten sen pataklıyosundur enişteyi...boru deel 1.75:D:D:D bir smaç bir manşet....
yok apla kokrmuyorum..çok müstetirihim...iyi para alacam bu lonkşaynelerden.....derken basmışın Dj e ..üwww
-
çok güzel yazmış yazan kişi...bir yerden alıntı...
[B][COLOR=red]PY Diyor ki;[/COLOR][/B]1. Etrafta bi sürü insan varken hep birlikte Dağlara TIRMANIŞ falan yaptırmam ve yapmam, çünkü hepsinin suya ekmeğe çadıra dinlenmeye v.s. ihtiyacı var. 15 günde çıkacaksak bile bu iş 10 misli uzar, bu ahali beni bile yavaşlatır. Yani KY nin elinde hisse varken bu piyasayı 100.000 nli rakamlara taşıyamam. Benim istemediğim zamanda kar falan realize eder bunlar. İşin gücün yoksa bunların yüksek fiyatlı satış baskısıyla uğraş.
2. Oyunu kuralına göre oynarsam zaten internetin her eve girdiği ortamda bi sürü de iyilik sever okumuş çocuk olduğundan, e bunlar da teknik taktik v.s. den anladığından bu iş olmaz. Ben bu rutinleri bozayım ki emekliliğine üç beş yatırım yapanları da korkutayım ki ardına bile bakmadan kaçsınlar.
3. Satış baskısıyla falan uğraşıp bi sürü komisyon ödeyeceğime Hazır iletişimin bu kadar hızlı olduğu devirde herkesin çocuğunun okuldaki derslerinden daha fazla takip ettiği DOW endeksini bi bozayım içlerine geceden korkuyu salayım ki gece rüyalarında bile paralarını kaybettiklerini görsünler. Sabah da biraz kontrolle hafif kendi halinde hacimsiz hacimsiz düşen kağıtlarla korkup satsınlar ki ben ufak ufak sepete koyayım.
4. DOW u artı kapatacaksam bile Avrupası, Türkiyesi benim açılışımı her seferinde son dakkalarında merakla izlerken eksiyi görüp korkudan satsın bi de ordan voleyi vurayım. Sonra ben nasıl olsa düzeltirim.
5. Grafikleri öyle bozayım ki en iyi teknik analizcilerin bile bir iki sefer öngörülerini yanlış çıkarttım mı zaten bunlarda muhalif çok, iyilikseverler de milletin siteminden kızıp vazgeçsinler. Çobansız kalan bi sürü koyunu sırrayyla üççerr beşşerr afiyyetle yerüm. Sonra nasıl olsa eski tekniğe aslanlar gibi dönerim. Bi de yeni teknik yaratmakla mı uğraşcam.
6. OHHHH millet yoğurdu üfliycem derken kendi başına paraşütle atlayanları yüksek dağların soğuğunda bi bırakırım ki bi daha gün yüzü göremezler. Etraf ne güzel heykelden geçilmez. Hemide bi daha aynı yerlere havadan inmek isteyenlere ibreti alem olur. GANDALF, BAY FRODOYA DEDİ Kİ; ” ASLINDA KARAR VERİLMİŞTİR. (BU İŞİN SONU BELLİ BİLADER) ÖNEMLİ OLAN SEN KARARINI VERDİN Mİ (SEN BU İŞTE VAR MISIN YOK MUSUN)
Saygılar.
[FONT=yui-tmp][COLOR=red][B]PY Yine Diyor ki;[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=yui-tmp] [/FONT]
1. Her iyi haber çıkış için mazeret olmayacağı gibi her kötü haber iniş nedeni değildir.
2. Teknik çoğunlukla işler ama her zaman değil, ben işime geldiğinde tekniğe göre haber yorumlamasını bilirim.
3. Siz istatistik bilmez misini z ki en alttaki değerle en üstteki değer silinip ortalama öyle bulunur. Ben de trendi ona göre belirlerim ki indi bindiciler belli olsun.
4. Bu işin psikolojisi der ki;
a. Bilerek bilinen trendi kırarım ki ortalık karışsın millet kaçışsın, Kaçışanın malını toplarım en tepede geri satarım
b. Aynı numarayı bir iki kez yaparım ki millet haşlanan kurbağa misali öğrensin
c. Tam alıştılar mıydı ver gazı yumuşak yumuşak düşürürüm hem de bir artı iki eksi bi artı iki eksi ki belki çıkar diye beklesin.
d. Stop Loss yapma değerinde biraz oyalarım hafiiif hafif aşağı veririm ki zarar göze batmasın ümitle çırpınsın.
e. Artık burdan satılmaz zarar diz boyu dediği yerde bi çakarım ki dibe uzun vade yatırmcılığı öğrensin.
f. Everestteki heykeller misali ahali tepelerde kışlasın, benim kuzular yaylalarda bi aşağı bi yukarı hoplasın zıplasın otlasın.
g. Bu memleketin garibanının yanmayın sobasının başında kuyruğu titresin, benim hizmetçi bilmem nerdeki şöminemin odunlarını harlasın, şarabımı ısıtsın.
BİLENLER BİLİR; TEMEL EVLENMİŞ GELİN ATA BİNMİŞ GİDERKEN AT TÖKEZLEMİŞ, TEMEL DEMİŞ ATA ” BU BİR”.
-
[quote=Astatin;200139]sen acemiisn galiba bu oyunlarda...49 a kadar olan sayısal loto ve yarın çekiliyor..süper loto 54 e kadar olan....ve 6.x trilyon devreden..yaz sen bu 3 sayıyı...:D:D:D[/quote]
evet doğru diyon valla beynimiz sulanmış :D idare et abi...4 bildik kendimizden geçtik:D:D
şimdi karın bi kısmı cepte kalsın haftaya 30/40 TL tutarında daha oynayım ben.piramit yapıyorumda ayıptıe söylemesi.kar oluştukça kolon sayısını arttırıyorum :D:D