Günaydin arkadsalar,
bol kazanclar
Printable View
Günaydin arkadsalar,
bol kazanclar
Gunaydin bol kazanclar.
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]15 Şubat Pazartesi [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/SIZE][/FONT][/B]
[U][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT][/B][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]EUR Avrupa Birliği Maliye bakanları toplantı yapacak [/U][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]TÜİK Kasım 2009 dönemi İşsizlik oranı (10:00) [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aralık 2009 dönemi Sanayi sipariş endeksi (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Maliye, Ocak 2010 dönemi Merkezi Yönetim Bütçe dengesi (11:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine, 6 ay vadeli TL cinsi iskontolu referans hazine bonosu ihraç edecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine, 5 yıl vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvili ihraç edecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=red]NOT: DOW tatil nedeniyle kapalı. DOW Endeks Future’ları TSİ:18:30’a kadar açık.[/COLOR] [/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Çin, Yeni yıl tatili nedeniyle 22 Şubat’a kadar kapalı. [/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
[quote=unlimitted;200294]hangi vade için soruyorsun?
günlükçü için alınır. haftalıkçı için kesinlikle satılır. düşmesine ramak kalmış...sert bi satış yemek üzere.
ama o satış düzeltme olarak kalırsa, pis ralli yapar. kısaca, fincan olmuş, kulpunu oluşturmak için aşağı çekilecek.
sen bana hisseyi söyle, [B]ben sana dakika dakika ayrıntısını vereyim[/B]. :D
herkese günaydın, iyi haftalar, bol kazançlar...[/quote]
Ben, [U]bugün vadeli[/U] VİKİS0300210 kontratını soruyorum. Hadi, dakika dakika ayrıntısını ver bakalım.kom
herkese günaydın..ilginç bi hafta olcak.(sanki daha önceki haftalar ilginç deildi,benimki de laf..uyanamamışım belli:))uzatmiim.hayırlı seanslar.
[quote=excali;200299]Ben, [U]bugün vadeli[/U] VİKİS0300210 kontratını soruyorum. Hadi, dakika dakika ayrıntısını ver bakalım.kom[/quote]
al-al-sat sat sat-al-sat sat-al-sat-al-sat-al al- sat-al-sat sat...
ilk 10 dakika. :..:
EFG bugün 6bin kontrat satacak. garanti 2.400 kontrat yapı kredi 1.900 kontrat alacak. .kom
yeter mi eks? :..:
bi 100'lük daha badem etme günüdür uşaklar. :)))
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
güzel kazançlı bir hafta olması dilekleriyle
[quote=unlimitted;200294]hangi vade için soruyorsun?
günlükçü için alınır[COLOR=seagreen].(grafdan sonra 3 gün düşmüş)[/COLOR] haftalıkçı için kesinlikle satılır[COLOR=seagreen].(sonra 8 hafta boyunca çıkmış)[/COLOR] düşmesine ramak kalmış...sert bi satış yemek üzere. [COLOR=seagreen](2 hafta çıktığı yerde kalmış ve 5 hafta üst üste yen,den yükselmiş)[/COLOR]
ama o satış düzeltme olarak kalırsa, pis ralli yapar. kısaca, fincan olmuş, kulpunu oluşturmak için aşağı çekilecek.
sen bana hisseyi söyle, ben sana dakika dakika ayrıntısını vereyim. :D
herkese günaydın, iyi haftalar, bol kazançlar...[/quote]
:..::..::..::..::..::..::..::..: ne dersen tersi olmuş limit:..::..::..::..: şaka şaka..
yahu bazen milyarlar hiç öyle uzun analizlerde falan değil çok basit ve günlük gazetelerde bile olan haberlerde saklıdır. Mesela benyaklaşık 6 aydır, AB enerji tasarrufu ve salnım v.b. düzenlemesine uyum için devletin bir yönetmelik çıkardığı (veya çıkaracağı) ve yeni binalarda dış cephe yalıtımının zorunlu eski binalardada kademeli geçişin zorunlu olacğaını falan duyuyor ve okuyorum....Yukardaki hisse İZOCAM..bu haftasınu kurduğum alakayı 3-4 ay önce kurmuş olsam cillop olurdu..ü[url]www..takıldık[/url] vob a **...ve aylık grafiği..almış yükünü gidiyor tarihi zirveyi de geçmiş ama artık benim içim alınması zor..bence riskli bölgede...Asla yatırım tavsiyesi değildir..batırım tavsiyesi bile olabilir..
bir kaç yıl önce, adı lazım değil bir üstadımız vardı... bağfaş 30 tl lerde fiytı...bu ısrarla forumda gübre hisseeleri ve özellikle bağfaşa dikkat çekmeey başladı. en önemli gerekçesi ise dünya gazetesinde çıkan saanyi ürünleri fiyatıydı..ve haftaalrır gübre fiyatlarının arttığını söylüyordu..üstelik usd stabil olduğu için girdilerin fiyatıda artmadığı halde.. v.s. v.s. sonuç o 60 dan çıktı bağfaştan..ama bağfaş sanırım 6 ay içinde 250 lerimi ne gördü..üwwwww...
La dedim ben de kendime, şimdi, bir de Meges vardı bu dış cephe kaplama işi falan yapan...Üstelik şirket kötü durumdaydı ve kelepire alnır mı acaba diye düşünürken baktım ki Meges in ömrü bugünleri göremeye yetmemiş borsada..üwwwww...spotla bayadr alakasızım dimek..üwww
Herkese günaydın...Zorlu bir hafta ve gün daha başlıyor...İşlerinizin rast gitmesi dilegiyle...Bol kazançlar...
[quote=Astatin;200304]:..::..::..::..::..::..::..::..: ne dersen tersi olmuş limit:..::..::..::..: şaka şaka..
yahu bazen milyarlar hiç öyle uzun analizlerde falan değil çok basit ve günlük gazetelerde bile olan haberlerde saklıdır. Mesela benyaklaşık 6 aydır, AB enerji tasarrufu ve salnım v.b. düzenlemesine uyum için devletin bir yönetmelik çıkardığı (veya çıkaracağı) ve yeni binalarda dış cephe yalıtımının zorunlu eski binalardada kademeli geçişin zorunlu olacğaını falan duyuyor ve okuyorum....Yukardaki hisse İZOCAM..bu haftasınu kurduğum alakayı 3-4 ay önce kurmuş olsam cillop olurdu..ü[URL="http://www..takıldık"]www..takıldık[/URL] vob a **...ve aylık grafiği..almış yükünü gidiyor tarihi zirveyi de geçmiş ama artık benim içim alınması zor..bence riskli bölgede...Asla yatırım tavsiyesi değildir..batırım tavsiyesi bile olabilir..
bir kaç yıl önce, adı lazım değil bir üstadımız vardı... bağfaş 30 tl lerde fiytı...bu ısrarla forumda gübre hisseeleri ve özellikle bağfaşa dikkat çekmeey başladı. en önemli gerekçesi ise dünya gazetesinde çıkan saanyi ürünleri fiyatıydı..ve haftaalrır gübre fiyatlarının arttığını söylüyordu..üstelik usd stabil olduğu için girdilerin fiyatıda artmadığı halde.. v.s. v.s. sonuç o 60 dan çıktı bağfaştan..ama bağfaş sanırım 6 ay içinde 250 lerimi ne gördü..üwwwww...
La dedim ben de kendime, şimdi, bir de Meges vardı bu dış cephe kaplama işi falan yapan...Üstelik şirket kötü durumdaydı ve kelepire alnır mı acaba diye düşünürken baktım ki Meges in ömrü bugünleri göremeye yetmemiş borsada..üwwwww...spotla bayadr alakasızım dimek..üwww[/quote]
yaz geliyor, pınar su, martı otel prim yapar. :..::..::..::..:
ey gidi günler eyyyyyyyy..
günaydın dostlar........
bu hafta yatay olmasın...
bir tarafa alsın başını gitsin..
asti satmış bizi bu arada... uzun girmiş.. hırrrr hırrrr
[quote=unlimitted;200302]al-al-sat sat sat-al-sat sat-al-sat-al-sat-al al- sat-al-sat sat...
ilk 10 dakika. :..:
EFG bugün 6bin kontrat satacak. garanti 2.400 kontrat yapı kredi 1.900 kontrat alacak. .kom
[B]yeter mi eks? :..:[/B]
bi 100'lük daha badem etme günüdür uşaklar. :)))[/quote]
Yeter un. Yıkıl karşımdan..kom