-
şimdi misal Summers açıklama yapıyormuş; evet FED başkanlığına adaylığımı çektim çünkü ABD başkanlığına aday oluyorum"..hehehe..yada OBAMA dan açıklama geliyormuş,"yok arkadaş ben SUMMERS'dan rica ettim,benikırmadı yeniden aday oluyor yanına da daha ***şaklı parasal genişleme karşıtı adam koyuyorum" filan..heee.. ne biliim, piyasalardaki volatiliteyi görünce devamındada böyle şeyler olabülür diyor insan...şud a mümkün tabi "ABDnin özel yetkili savcıları, parasal genişleme karşıtı tümbürokratları ifadeye çağırıyormuş....hatta CIA başkanını bile...Obama araya girip zor kurtarıyormuş CIA başkanını fila"..hulalala...o zaman tavan olur burası
-
[quote=Astatin;461268]kedi, şortlara takviye (kulak koruma operasyonu) yaptım...çıktık 5 galdıraça... kulakların sahibi bugün belliolur..bende kalmaya mı devam edecek yoksa kediye kulak haşlaması mı yapacağız anlaşılır..yannız kedi ye yem olmak pek karizmatik bir durum değil be hacı...şu avatarı en azından bir kaplan filan yapaydın..ne billiim...[/quote]
Ciğer mi daha iyi, yoksa uzaylı kulağı mı? Onun kararını vermeye çalışıyorum şu an....
Bu arada USDTRY:1.9938 olmuş haciii..
Telefon fiyatları ucuzlamış mıdır?
-
[quote=excali;461273]Ciğer mi daha iyi, yoksa uzaylı kulağı mı? Onun kararını vermeye çalışıyorum şu an....
Telefon fiyatları ucuzlamış mıdır?[/quote]
ciğerin ne çiğeri olduğuna bağlı tabi yanıt biraz da .dng
samsungun telefonlarına haftasonu baktığımda Teknosa da devasa indirimler vardı..dimek tayvanlılar biliyomuşdoların düşeceğini::: Galaxy Note 3 ü de gördüm bu arada güzel olmuş..hoş olmuş...teprik ederim
-
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=461208&postcount=164[/URL]
Abzürd buba'nın sorularına çözüm getiren yok mu?
-
[QUOTE=excali;461273]Ciğer mi daha iyi, yoksa uzaylı kulağı mı? Onun kararını vermeye çalışıyorum şu an....
Telefon fiyatları ucuzlamış mıdır?[/QUOTE]
Kulağı alıp bi terbiye ediceksin sonra yanına biber ve domatesi atıcaksın :p
-
SENSEX çok SEXy bir hareket yaptı..Tüm artı gapı verip eksiye geçti..Biz neden böyle bir SEXy hareket yapmıyoruz fileksi..hayır senin nikin de SEXY ya o yüzden bilirsin dedim
-
[quote=Astatin;461272]şimdi misal Summers açıklama yapıyormuş; evet FED başkanlığına adaylığımı çektim çünkü ABD başkanlığına aday oluyorum"..hehehe..yada OBAMA dan açıklama geliyormuş,"yok arkadaş ben SUMMERS'dan rica ettim,benikırmadı yeniden aday oluyor yanına da daha ***şaklı parasal genişleme karşıtı adam koyuyorum" filan..heee.. ne biliim, piyasalardaki volatiliteyi görünce devamındada böyle şeyler olabülür diyor insan...şud a mümkün tabi "ABDnin özel yetkili savcıları, parasal genişleme karşıtı tümbürokratları ifadeye çağırıyormuş....hatta CIA başkanını bile...Obama araya girip zor kurtarıyormuş CIA başkanını fila"..hulalala...o zaman tavan olur burası[/quote]
Şubama , YAZLAR'ın çekilmesini kabul etmiş. Sence sonradan "kabul etmem" deme durumu olabilir mi?
-
[quote=Astatin;461281]SENSEX çok SEXy bir hareket yaptı..Tüm artı gapı verip eksiye geçti..Biz neden böyle bir SEXy hareket yapmıyoruz fileksi..hayır senin nikin de SEXY ya o yüzden bilirsin dedim[/quote]
O, borsa ile ilgili sorulara pek cevap vermiyo?
Bilgisayar veya akıllı telefonlarla ilgili soru sorarsan, tünelden çıkar belki?
Bu arada sence flexy, tünel sendromlu kaplumbağa olabilir mi?.dng
-
[quote=excali;461282]Şubama , YAZLAR'ın çekilmesini kabul etmiş. Sence sonradan "kabul etmem" deme durumu olabilir mi?[/quote]
ciddiye aldım yukarıdaki senaryoları diosun yani..:D
-
[quote=flexy;461280]Kulağı alıp bi terbiye ediceksin sonra yanına biber ve domatesi atıcaksın :p[/quote]
A-ha..not aldım kenara bunu fileksi...Malzemesi benim organlarım olan yemek tarifleri vermek ha....:D alırım rövanşı, bir gün,bir fırsatta..ölmez de sağ kalırsak...
-
[QUOTE=excali;461279][URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=461208&postcount=164[/URL]
Abzürd buba'nın sorularına çözüm getiren yok mu?[/QUOTE]
done :..:
-
[QUOTE=Astatin;461287]A-ha..not aldım kenara bunu fileksi...Malzemesi benim organlarım olan yemek tarifleri vermek ha....:D alırım rövanşı, bir gün,bir fırsatta..ölmez de sağ kalırsak...[/QUOTE]
Habire tünele niye giriyorum abi ben? Kulak çeviriyoruz :p