[SIZE=3][B]ZİLD....
[/B][/SIZE]
Kanımın son damlasına, paramın son kuruşuna dek long... Pazara kadar değil, gerekirse iflasa kadar long...
[I](Hepsi hikaye, Pala stop'latana veya ben bu kadar kar yeter diyene kadar long.)[/I] .dng
Printable View
[SIZE=3][B]ZİLD....
[/B][/SIZE]
Kanımın son damlasına, paramın son kuruşuna dek long... Pazara kadar değil, gerekirse iflasa kadar long...
[I](Hepsi hikaye, Pala stop'latana veya ben bu kadar kar yeter diyene kadar long.)[/I] .dng
cümleten günaydın ve bol kazanclar üstadlar ,
unutmayın adana yapımı ayakkabıyla palanın kafasına kafasına .dng.dng.dng.dng
longum ama müsterih değilim..çok kolay kırdı üst bandı..acaba kırdı süsümü verildi..neyse..YYGDDD..yyld
63600 long !
stop 63000 !
:..:[quote=Astatin;200330]şş limit..kazara bu gider iyi artıya falan geçerse, bu mesajından alıntı yapıp badem değil badem ezmesi o diyeceğim..haberin olsun yani:..::..::..: ama pek öyle olacakmış gibi durmuyoüüüüüüüüü[/quote]
[quote=unlimitted;200334]açılış bademdi.
ezmesi 62.800'ü öptüğümüzde...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
söz verdiğim üzere,
şşş limit, badem değil, badem ezmesi bence.kom:..::)))üüü"...rahat değilim..11 de de çıkma lazım..kapatsammı acaba hazır 225 puancık kardayken..üww
-250 makas ayıp oluyo...en azındna sıfır olsun..üwwww
Geçen haftaki düşüşleri dünkü Babacan açiklamalarını bilenler yapmıştı,şimdi realizasyon gerçekleşiyor ...? diyo düşününce çok mu komplo kuruyorum acaba...?
Peki pariteler, diğer gelişen ve gelişmiş piyasalar ...?
[quote=SaNCaKTaR;200154]fdow fena topladı....nasıl global bir cete bunlar.. long um ama rahat değilim N yalan soyleyeyimm..[/quote]
Longlar 600 kapandı flat ... N gitmeye N düşmeye niyetleri var..
long u kapamamdaki etken Meri teyzenin tüpraş ta 8.5 trilyonluk tek seferde mal satması....iiyyy korktum o satıştan yoksa bunlar şu an 900 falan geçmişti..
kalan uzunlar, 63650, 63850, 64075 satışta,
650 gerçekleşti, 500 den geri alındı, long devam, ........
[QUOTE=SaNCaKTaR;200361]long u kapamamdaki etken Meri teyzenin tüpraş ta 8.5 trilyonluk tek seferde mal satması....iiyyy korktum o satıştan yoksa bunlar şu an 900 falan geçmişti..[/QUOTE]
İyi de karşısında alan da kendisi gözüküyor :confused:
[quote=enorton;200363]İyi de karşısında alan da kendisi gözüküyor :confused:[/quote]
Haklısın ekrana birden düşünce heyecan yaptım.. .leleleyinede yükselmek için eksik bi şey var onu bekliyorlar.... nacizane görüşüm....parite odaklı oldular bugün ....