vay vayyy...
435000 tekrar kısa....
pala bırak numarayı.. bırak yatayı....
vur aşagı işte..... yakışır sana....
Printable View
vay vayyy...
435000 tekrar kısa....
pala bırak numarayı.. bırak yatayı....
vur aşagı işte..... yakışır sana....
Kolay gelsin herkese....
[URL="http://i48.tinypic.com/htxu1e.jpg"][IMG]http://i48.tinypic.com/htxu1e.jpg[/IMG][/URL]
şşşşşş...
[quote=indregandi;200362]kalan uzunlar, 63650, 63850, 64075 satışta,
650 gerçekleşti, 500 den geri alındı, long devam, ........[/quote]
Sizi tebrik ediyorum, bu ortamda bu kadar cesaret, :::
63650-525 aralığı bir miktar ilave short yazmıştım,
şimdiye kadar açtığım shortların hiçbiri zararına veya maliyetine verilmedi,.lelele
Bol kazançlar
[quote=Astatin;200357]:..:
söz verdiğim üzere,
şşş limit, badem değil, badem ezmesi bence.kom:..::)))üüü"...rahat değilim..11 de de çıkma lazım..kapatsammı acaba hazır 225 puancık kardayken..üww[/quote]
valla ben cuma günü 63.200den o kadar kastırılıp, hatta kastırma ötesi yapılıp oradan 63.500e gelmesini kanı donmuş bir soğukkanlılıkla izledim...
dow 9.967 idi.
aha yazmışlar dow hanesine 100 points. biz egeyn 500ü kırmaya uğraşıyok.
he tek gösterge dow mu? bana göre en son göstergelerden birisi. hep söylüyorum vitrindir, kavır amaçlı kullanılır diye. emme, önemlidir.
uzun lafın kısası, ben toplantıdan çıktım, baktım 200 points almışınız.
sen pozisyonunu açık bırak git de, 11'den sonrasında senin bana yaptığının kaç mislini sana yapıyorum seyredersin 2 saat sonra. :D
EFG cuma günku uzunların maliyetınden yine toplamaya başladı...63400 aşagı yok der gibiler oraya her indiğinde uzatıp yukardan kapatıyorum.kısa açmıyorum.. ..karşı ayak iş yatırımda totalde 5350 uzunda...
astetom 475 den filatlar (+100 pıvan) ve gerçek işlerinin peşine düşer...kalanlara bol şans ve kazanç diler
[quote=Astatin;200330]şş limit..kazara bu gider[B][COLOR=red] iyi artıya falan[/COLOR][/B] geçerse, bu mesajından alıntı yapıp badem değil badem ezmesi o diyeceğim..haberin olsun yani:..::..::..: ama pek öyle olacakmış gibi durmuyoüüüüüüüüü[/quote]
he bu arada senin iyi artı dediğin bu kadarcık mıydı lem. :..::D
[quote=unlimitted;200369]valla ben cuma günü 63.200den o kadar kastırılıp, hatta kastırma ötesi yapılıp oradan 63.500e gelmesini kanı donmuş bir soğukkanlılıkla izledim...
dow 9.967 idi.
aha yazmışlar dow hanesine 100 points. biz egeyn 500ü kırmaya uğraşıyok.
he tek gösterge dow mu? bana göre en son göstergelerden birisi. hep söylüyorum vitrindir, kavır amaçlı kullanılır diye. emme, önemlidir.
uzun lafın kısası, ben toplantıdan çıktım, baktım 200 points almışınız.
sen pozisyonunu açık bırak git de, 11'den sonrasında senin bana yaptığının kaç mislini sana yapıyorum seyredersin 2 saat sonra. :D[/quote]
:D:D:D:D no poz no cry..pozisynları cüzi kara kapattım..broker ıma telefonla, koşullu şort talimatımı verdim...hadi hoçikalllınnn:p
spota göre çok zayıfız.. short devam.. bugün kıralım artık şu 63.000 i..
[quote=unlimitted;200372]he bu arada senin iyi artı dediğin bu kadarcık mıydı lem. :..::D[/quote]
overall daki her artı iyidir....:D:D:D gittim
günaydın herkese. Garanti ve İşC de hacim yok...neden acaba? Piyasa yürümüyor... vob ısrarla spotun altında.. hayırdır ne olaki....!!
[QUOTE=Astatin;200375]overall daki her artı iyidir....:D:D:D gittim[/QUOTE]
döndüğünde vob'u 62.500 görebilirsin..:::