-
Yatay piyasanın su tüketimi üzerine etkileri adlı çalışmamı yayınlayacağım :D
Kahve ve çay tüketiminin kaynatılan su miktarı ile doğru orantıda olması haznedeki suyun sürekli boşalmasına neden olmaktadır.Ayrıca bünyede biriken fazla suyun atılması suretiyle tuvalette geçirilen süre artmakta ve bu nedenle su tüketimi belirgin bir biçimde artmaktadır.
Sonuç : Piyasaların yatay süre içinde geçirdiği zaman küresel ısınma ile dolaylı olarak ilişki içerisindedir.
-
şu ana kadar aldırmıyor, sattırmıyor, iki tarafada tutturuyor, sistemci olmak hiç istemem, yada zamanı 60 lığa kaydırırım,
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;200421]bugün dow yok tüm gün böyle sıkışık geçirmesi muhtemel...yarın artık bi tarafa hareket olur herhalde.
öyle gibi görünüyor...[/QUOTE]
heraldee...tarafı söle bana::::D
-
[quote=selçuklu;200423]ahanda projeksyon .. hayal rünüdür kimse etkilenmesin ona göre .. eheuheuhe .. unlimit abi bi kontrol et .. teknik hata falan olabilir ..:D:D:D:o:o:o
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/5950/adszok.jpg[/IMG][/quote]
Konuşan karakterlerin adları ne , selçuklu?:p
-
-
[QUOTE=QUEEN;200427]heraldee...tarafı söle bana::::D[/QUOTE]
tarafı sen söylecen apla . .bekliyoruz gapingo sisteminim sinyallerini ... üvvv .. :D:D:D:o:o:o
-
arkadaşlar bu makas tam olarak ne anlama gelıyor ** :)
-
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=299625&resize_x=600[/IMG]
-
[QUOTE=excali;200428]Konuşan karakterlerin adları ne , selçuklu?:p[/QUOTE]
üstteki yazanlar amigdalalarım .. alttaki yazanlar histemim .. ehueheu :D:D:D
-
[quote=QUEEN;200427]heraldee...tarafı söle bana::::D[/quote]
nooldu gız senin gapçi sistem :D
valla taraf konusunda fikrim yok ama yukarısı daha ağır basıyor gibi,sankim öyle gibi,muhtemel, gibi gibi.ne kadar kesin ve net konuştum deel mi? :D
-
[QUOTE=selçuklu;200430]tarafı sen söylecen apla . .bekliyoruz gapingo sisteminim sinyallerini ... üvvv .. :D:D:D:o:o:o[/QUOTE]
gapingo diğer pyasalarda yanılmadı..yatay ne yapsın sistem..:oizliyoruz..test..test..
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;200434]nooldu gız senin gapçi sistem :D
valla taraf konusunda fikrim yok ama yukarısı daha ağır basıyor gibi,sankim öyle gibi,muhtemel, gibi gibi.ne kadar kesin ve net konuştum deel mi? :D[/QUOTE]
uyuyamadın deelmi..benim sistemi duyunca...çalış biraz bulursun...lelele