Vay... İşim çıktı gitmem lazım... Long devam, stop noktam belli, projeksiyon belli, ralli belli.... Kapanış tahminim: 76.875
Printable View
Vay... İşim çıktı gitmem lazım... Long devam, stop noktam belli, projeksiyon belli, ralli belli.... Kapanış tahminim: 76.875
[QUOTE=selçuklu;200423]ahanda projeksyon .. hayal rünüdür kimse etkilenmesin ona göre .. eheuheuhe .. unlimit abi bi kontrol et .. teknik hata falan olabilir ..:D:D:D:o:o:o
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/5950/adszok.jpg[/IMG][/QUOTE]
ne ettin patron, sen bizi iflas ettireceksin..üüü:o
[QUOTE=Cerphin;200466]ne ettin patron, sen bizi iflas ettireceksin..üüü:o[/QUOTE]
apla teknik hatalar olabilir .. hayal ürünü o projeksyon .. sen sistemine falan uy bence ... projeksyon tutarsa teprikleri kabul ederim ama .... kınamaları kabul etmeyecem ona göre .. eüüüehuehuheu :o:D:D:D
60 lık ta direnç 725,
des 63100,....
emortım nerde..%98 karlı saatlik sistemi var üüüüww..al verdimikine..
[quote=QUEEN;200470]emortım nerde..%98 karlı saatlik sistemi var üüüüww..al verdimikine..[/quote]
pes oynuyor olabilir :..:
[QUOTE=flexy;200471]pes oynuyor olabilir :..:[/QUOTE]
anlamadım..pes nekine:D
[quote=QUEEN;200472]anlamadım..pes nekine:D[/quote]
ayak topu oyunu :D
60 lıkta henüz hareket şekillenmedi, erken saatlerde daha alt zaman dilimlerindeki uğraş 60 lık ta var bu defa, genel olarak bahsedersek,
bir trend oluşumunun içne girdik ve ağzındayız,
şu an için direnç 725 ve destek 100 de,
akımın güçlenmesi için 725 mutlaka geçilmeli, bu gerçekleştiğinde bir + 400 puvan koyabiliriz,ama bunun için 800-900 arası değer görmemiz şart,
başarılar,.....
63650 kısalar 63700den flat (yanlış anlaşılmasın 3 gündür duruyordu bu kısalar).flat olduğum için müsterihim. uzun için teyid yok, bekliyorum.
herkese bol kazançlar
[QUOTE=indregandi;200474]60 lıkta henüz hareket şekillenmedi, erken saatlerde daha alt zaman dilimlerindeki uğraş 60 lık ta var bu defa, genel olarak bahsedersek,
bir trend oluşumunun içne girdik ve ağzındayız,
şu an için direnç 725 ve destek 100 de,
akımın güçlenmesi için 725 mutlaka geçilmeli, bu gerçekleştiğinde bir + 400 puvan koyabiliriz,ama bunun için 800-900 arası değer görmemiz şart,
başarılar,.....[/QUOTE]
aşağı gelsin şortlatsın sona yukarı.. nası pela olmuşuz haberimiz yok:D
alım ve satışlarda alıcı ve satıcı ............. olarak gözüküyor.
Yeni bi aracı kurum mu açılmış?:)
forumdaşlardan bilen varsa açıklayabilir mi? bu durumu?:)