-
borsaya bak
önce %+1
sonra %-1
kapanış %0'a yakın. :::
delilerin borsası neresi diye sorsalar gösterilecek tek yer.
rusya'nın bi ara hali bizimki gibiydi. ama orda en azından abzürtlükler vardı haberler ekonomi vs.
bizde ne bi haber ne başka bişi, çalkala babam çalkala. :..:
-
[QUOTE=iskoçyalı;239809]borsaya bak
önce %+1
sonra %-1
rusya'nın bi ara hali bizimki gibiydi. ama orda en azından abzürtlükler vardı haberler ekonomi vs.
bizde ne bi haber ne başka bişi, çalkala babam çalkala. :..:[/QUOTE]
amanın ....biri unlimit aibinin avatarı çalımış ... ayıp değilmi iskoçyalı ne diye milletin avatarını alıyosun .. üvvvvv .. şikayet edecem seni hellim aplaya ...
-
[quote=iskoçyalı;239809]borsaya bak
önce %+1
sonra %-1
bizde ne bi haber ne başka bişi, çalkala babam çalkala. :..:[/quote]
Sıkoç içmiş olmasın lem??:::
-
[B]iyi akşamlar....brv.brv.uyk.uyk+.+.[/B]
-
[quote=selçuklu;239813]amanın ....biri unlimit aibinin avatarı çalımış ... ayıp değilmi iskoçyalı ne diye milletin avatarını alıyosun .. üvvvvv .. şikayet edecem seni hellim aplaya ...[/quote]
ben kendimi senden önce şikayet ettim. bak benim wallpostlara hiç bakmıyosun kalbimi kırıyosun saa süpris yapak dedik :::
-
-
[quote=RedLine;239518]koza yı nie onemsiyon bole :)[/quote]
Bılanconun; hısse senet prımlerıne baglı surprız gelebılecegını dusunmustum.
Buradakı ılk mesajımda; yaklasık 3 gun once belırtmıstım....
THY de donen dolap dondu... Orada da ucak degerlemelerını kullanmıslardı...
Bugunden ıtıbaren takıbımden cıkmıstır...
-
bu arada "her mesajda reklam" olayını hiç beğenmediğimi belirtmek istiyorum.
VOBORSA'nın dizaynını beğendiğimi söylemiştim.
kullanıcılar olarak güzelleme yaptığımız kadar eleştirmeliyiz de.
fikrim bilinsin istedim. ha önemsenir, önemsenmez, o fikri okuyanın bileceği iş.
ben işimi yapayım da...:)))
-
[quote=GATE;239155]Gerçeten buradaki kadar bilgili; sistem olusturmak ıcın calısan ve caba sareden kısılerı bırarada gormedım...
Ancak; hala tek sıkıntımız sudur ki;....
"Bu cok yukseldı artık burdan daha yukselmez"
"Bu cok dustu artık burdan daha dusmez"
Vadelının calısma seklı bu tarz dusunceler....
Dusunsenıze herkes bu sekılde dusunse (P.Y. de dahıl) HERKES para kazanır....
O yuzden tepe avcılıgı; dıp avcılıgı dogru degıldır...
Onemlı olan kafamızda DOGRU OLDUGUNA ınandıgımız; ANCAK ASLA VE ASLA INAT ETMETECEGIMIZ bır MAKRO olusturup; bunu bır SISTEMLE DESTEKLEYIP; agırlıklı olarak SHORT ya da LONG tarafına karar vererek ona uygun ıslemler yapmaktır...
Bır traderın ıllah ve ıbadullah her ıkı tarafa da dogru trade yapması mumkun degıldır.
O zaman YETENEKLI oldugunuz; (kı bu MAKRONUZLA DOGRU ORANTILIDIR) zamanı beklemek en dogrusudur.
Bu hem moralınızı yukseltecek hemde kendınıze olan guvenınızı artıracaktır.
Bugune gelınce; yaklasık 2 gundur yaptıgım yorumların uzerıne;
Tahmınlerımız dogrultusunda Kozaa Ve Dogan grubu endeks uzerınde yıne etkılı oldu. Akbank dısında malı sektorun uzerınde prım yapan kagıtlar olarak goze carptılar ve endeks dusundugumuz hareketı gerceklestırdı...
55.800 asagı gecılene kadar endeks bazında bır tehlıke gormuyorum...
Ancak yarın cok onem arzetmekte...
Oncelıkle yukarı beklentısı olanların umutlarını aldılar; bugune kadar ıse dusus bekleyenlerın...
Yarın tam bır duello havasında olacagı dusuncesındeyım...
Zıra; yarın alcalan tepelerın gecılıp gecılememesı ıcın bır karar gunu olabılır.
58.800 sevıyesının uzerınde kapanışlar yapmaya başlamamız halınde shortlerın cıddı dıkkatlı olmaları gerektıgını dusunuyorum.
55.800-58.800 arasında DAR-SIKISIK-GELGITLI seanslara da donebılecegımız gozardı edılmemelıdır. 58,800 sevıyesıne yaklasıldıkca 60.000 stoplu short; 56.000 sevıyesıne yaklasıldıkca ıse; 54.800 stoplu long denemelerı yapmak mantıklı olacaktır dıye dusunuyorum.
Halen bazı kagıtlardakı (TCELL; DOHOL) malları yerıne koymadılar ve ısrarla koymak ıstemıyorlar. Bu tahtalara hareket gelırse hızı yuksek olur dusuncesındeyım.
Bu degerlı forumdakı tum dostlarıma bol kazanclar dılıyorum.[/quote]
[quote=GATE;239506]58.708 goruldu ve su an ıcın tepe kaldı...:)
Dar sıkısık bant devam edıyor...
KOZAA yı defalarca onemsedıgımı belırtmıstım....[/quote]
Evet; gelelım yarın neler olabılır sorusuna....
Gorudugum; gozlemledıgım bugun ıcın pıyasaya fazla bır mal verılmedıgı....
Bazı orta caplı oyuncuların Fon desteklı (onceden ogrenerek) akbank ve garantı tahtasındakı alımlarını ızledık....
Ilk seans TCELL ın tutunmasından dolayı bu aksam Amerıkadan fazla sorun yasanacagını cok sanmıyorum...
Yukarıda yazdıgım bant stratejım devam edıyor. 58.800 hedefımız 58.706 ıle geregını yapmıs. Alcalan tepenın bır gunde gecılemeyecegını tahmın ettıgımı yazmıstım....
Yarın yıne bu noktanın denenıp gecılememesı cıddı sıkıntılar yaratabılır.
Gecılme sartımız vadelıde 73.600-800 aralıgı ıle 58.800 sevıyesının aynı anda uzerınde kalınmasıdır. Bura gecıldıkten sonra gerek stoplar gerekse cover'lar ıle endekste ıkılı tepe hedefe GIRECEKTIR.
Asagıdakı noktamız ıse bellı. 71.600-800 bandının altında; 70.900-71.200 bandı hedefe gırecektır. 55.400-800 bandının asagı kırılması cıddı olumsuz senaryoyu getırıR. Kısa vade ıcın boyle bır beklentım yok ancak burası Turkıye; bellı de olmaz...
Herkese KARLI trade'ler dilerim...
-
[quote=iskoçyalı;239823]ben kendimi senden önce şikayet ettim. bak benim wallpostlara hiç bakmıyosun kalbimi kırıyosun saa süpris yapak dedik :::[/quote]
limitsiz scotch vışşş :::
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]14 Mayıs Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] USD Perakende Satışlar (Nis) 15:30 %0,3 %1,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Sanayi Üretimi (Nis) 16:15 %0,6 %0,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kapasite Kullanımı (Nis) 16:15 %73,7 %73,2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (May) 16:55 73,5 72,2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD iş Dünyası Stokları (Mar) 17:00 %0,4 %0,5 Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Charles Evans'ın Konuşması (Illinois) 20:40 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı [COLOR="blue"]Bilançolar[/COLOR] [/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]JCPenney (JCP) 0.25$ (Açılış öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mart Ayı Sanayi Ciro ve sipariş endeksleri (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mart Ayı Sanayi ihracat ve ithalat miktar endeksleri (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[B]Günaydın herkese....[/B]
WALL STREET’IN ONDE GELEN FINANSAL KURULUSLARININ YENI SORUSTURMALARLA KARSI
KARSIYA OLDUGU BILDIRILDI. REUTERS’A KONUSAN KAYNAKLAR, FEDERAL MUFETTISLERIN
FINANS SIRKETLERININ YATIRIMCILARI YANLIS YONLENDIRIP YONLENDIRMEDIGINI
BELIRLEMEK ICIN GENIS CAPLI BIR SORUSMA YURUTTUGUNU KAYDETTI. HABERDE,
SORUSTURMAYA TABI TUTULAN BANKALAR ARASINDA JP MORGAN CHASE, CITIGROUP,
DEUTSCHE BANK, UBS, MORGAN STANLEY VE GOLDMAN SACHS’IN BULUNDUGU IFADE EDILDI.
-MATRIKS-
|
[B]6 yıl önceki kaseti bulurlar bence....;)[/B]