-
[quote=jelibon;85752]Haklısın her iki yönede pozisyon eleştirilmemelidir.
sevgiler.[/quote]
Aman Jelibon,
Sakın üstüne alınma ha..Senin mesajların ve analizlerin tadında ve ayarında.. Benim hafif tonlu uyraım, diğer poz.da olanları veya kendisi ile aynı poz.da olmayanları dolaylı olarak suçlayanlarda...Aman diyeyim :) Ben senin yazdıklarını ilgiyle takip eidyorum:) Hatta buralardan bende longladım bir miktar..Bonibondaş oluruz inşallah:..:
-
[QUOTE=Astatin;85759]Aman Jelibon,
Sakın üstüne alınma ha..Senin mesajların ve analizlerin tadında ve ayarında.. Benim hafif tonlu uyraım, diğer poz.da olanları veya kendisi ile aynı poz.da olmayanları dolaylı olarak suçlayanlarda...Aman diyeyim :) Ben senin yazdıklarını ilgiyle takip eidyorum:) Hatta buralardan bende longladım bir miktar..Bonibondaş oluruz inşallah:..:[/QUOTE]
alınmıyorum çünkü eleştirmedim zatende sana destek atayım dedim.
sevgiler.
-
bizimkiler yine ortalama gidiyor, uyanıklar.
-
[quote=Astatin;85749]Haftasonu burada kısacı arkadaşlar "pozisyonlarına göre yorum yapmakla" suçlanmıştı. Hatta az maharetle süslenmiş cümlelerle aman ha mantığınızı bi kenara bırakmayın yani kısada olmak mantıkszılıktır mealinde laflar söylenmişti..Polemik yok.. Aşırı iddialı mesaj sahibini bozar:..::..: Analiz ayrı, Kanaliz ayrı... (Kanaliz: Tek yöne kanalize oluş analiz :)) .. Analiz ve görüşler paylaşılsın ama dolaylı yada doğrudan, "abi sen ne mantıksız insansın hiçç o poz. da durulur mu" denmesin, dolaylı olarak d denmesin doğrudan da denmesin...Işıklar sönmesin:..::..:Message goes to hollywood[/quote]
[B]aferin sana yememiş ..içmemiş biriktirmişsin....insanın doğasında bu vardır..inkar edilemez...aldığı pozisyona göre düşünür..bunu mümkün olduğu kadar tolere edlim dedim..kaldıki hiçbir pozisyonum yoktu....ama sen bu işi abarttın...hafta sonu yazan benim..bari delikanlı ol ismimi zikret....benim yazdıklarım arka sayfada duruyor...ters pozisyonda kalanları taciz etmeyelim..dikkatli olalım dedim..ayrıca makro ile mikroyu ayıralım dedim..çarşamba günü abd..de yol ayırımı olabilir...dostlar dikkatli olsun dedim...sen bu konuda bir numarasın....taciz senin kod adın...[/B]
[B]şimdi zarar eden arkadaşların (senin arkadaşın olmaz ama..) var....mutlu ol....kıçına kına yok....:mad:[/B]
-
[QUOTE=Vob Trader;85322]gnd ağalar. herşeyi anladım da haftasına boyna foruma olumsuz haber pompalanmış.felaket senaryoları yazılmış.kısacılarla uzuncular düellomu yapıyor. yoksa herkes bir bütün olarak kazanmaya çalışıyor bu forumda çözemedim ben:([/QUOTE]
ben de haftasonu yazmışdım bunu:(
-
1 saate kalmaz vob 31500 sonra azıcık düşüş sonra yukarı yeni bir oluşum.
-
seans içi anlamsız mesajlar...........ben çok zarar ettim...battım astatin....mutlu ol.......bu topiğe zarar vermek istemiyorum...ben giderim.........sadece biraz hoşgörü..........
-
[quote=Vob Trader;85753]citi taşşakmı geçion napıon ya. gene 3000.[/quote]
eylül başından beri toplamda 7.500 kontrat kısaydı sabah. 36.000 ortalama ile.
bugün o 3.000 ile terste kalmak komaz ona.
"ya tutarsa" hesabı yapıyor her gün..
-
[QUOTE=traderx;85743][B]citinin kısalarını bekliyorum [/B]günlük satışların koyarsa uzunlayabilirim, yok citi gelmezse
1-2 haftadan beri geçerli olan günlük senaryomuzu güncelleyip yenileme zamanıdır.
biraz daha izlemeye devam.[/QUOTE]
senaryo yine aynı spot 3o un hedefi 30900-31200 aralığı
benim plansa göre buralardan long 650 gibi tekrar kısa ve spottaki hedefe varıncya kadar bekle.
ama henüz uzunlamadım, bugün hergün uyguladıkları senaryoya ters bişeyler var gibi.
-
[quote=SEREN I;85762][B]aferin sana yememiş ..içmemiş biriktirmişsin....insanın doğasında bu vardır..inkar edilemez...aldığı pozisyona göre düşünür..bunu mümkün olduğu kadar tolere edlim dedim..kaldıki hiçbir pozisyonum yoktu....ama sen bu işi abarttın...hafta sonu yazan benim..bari delikanlı ol ismimi zikret....benim yazdıklarım arka sayfada duruyor...ters pozisyonda kalanları taciz etmeyelim..dikkatli olalım dedim..ayrıca makro ile mikroyu ayıralım dedim..çarşamba günü abd..de yol ayırımı olabilir...dostlar dikkatli olsun dedim...sen bu konuda bir numarasın....taciz senin kod adın...[/B]
[B]şimdi zarar eden arkadaşların (senin arkadaşın olmaz ama..) var....mutlu ol....kıçına kına yok....:mad:[/B][/quote]
Çok ayıp....brvİsim zikretmemem nezakettendir..Karıştırmıssın ama..Ben analizlerine yanlıştır demedim, hatta doğru olma ihtimalleri de yüksektir. Ama kısacılara " pozisyonunuzun esirisiniz, poz değil mantığınız konuşsun" anlamında şeyler dediğin için hafif bir uyarıydı..Ama sen sinirlisin gördüğüm kadarıyla:) Ayıp çok ayıp
-
''tavuk mu yumurtadan,yumurta mı tavukdan çıkar'' misali...
yatırımcı ''pozisyonuna göre mi düşünür,düşündüğüne göre mi pozisyon alır''
..bana göre;düşünme dogrultusunda pozisyon alır ama artık olayları o gözlükte görür..borsa gri..herkesin kendine göre pozisyonunu haklı kılan veriler,emareler vardır..yani burada herkes haklıdır..
-
Paylaşmak için hafta sonu haber yapıştırdım ama amacım uzun olanları rencide etmek değildi resmi görmek içindi yanlış anlaşılmak kötü oluyo
-
[quote=SEREN I;85765]seans içi anlamsız mesajlar...........ben çok zarar ettim...battım astatin....mutlu ol.......bu topiğe zarar vermek istemiyorum...ben giderim.........sadece biraz hoşgörü..........[/quote]
Sevgili SEREN,
Serinkanlı yazınca daha güzel oluyor değilmi..Senin veya bir başkasının zarar etmesinden mutlu olmam, burda da böyle bir durumdan keyif alacak kimse yoktur herhlade..Tekrar edeyim: Senin analizlerinle ilgili bir sorun yok hatta doğrudur da büyük kısmı..Ama diğer poz.da olanları suçlamak yanlış bir şeydir..Kaldı ki sen, farklı poz.da olanların biribirine şaka yollu takılmasını bile yanlış buşduğunu söylüyordun..Her neyse..Durum budur..Yazmaya devam et, seni takip eden çok sayıda kii olduğu aşikar..Mesajları da kişiselleştirme, diğer poz.u suçlamamak gerekir prensibine karşı çıakcak hiç kimse yoktur herhalde, sen dahil..Sadece buna uyalım dedim ben fazladan..
-
-
Garan 2.18 kalkıp bugün öyle kaparsa 3 4 gün sonra 2.21 de kalkar.
-
[quote=Astatin;85771]Sevgili SEREN,
Serinkanlı yazınca daha güzel oluyor değilmi..Senin veya bir başkasının zarar etmesinden mutlu olmam, burda da böyle bir durumdan keyif alacak kimse yoktur herhlade..Tekrar edeyim: Senin analizlerinle ilgili bir sorun yok hatta doğrudur da büyük kısmı..Ama diğer poz.da olanları suçlamak yanlış bir şeydir..Kaldı ki sen, farklı poz.da olanların biribirine şaka yollu takılmasını bile yanlış buşduğunu söylüyordun..Her neyse..Durum budur..Yazmaya devam et, seni takip eden çok sayıda kii olduğu aşikar..Mesajları da kişiselleştirme, diğer poz.u suçlamamak gerekir prensibine karşı çıakcak hiç kimse yoktur herhalde, sen dahil..Sadece buna uyalım dedim ben fazladan..[/quote]
Ben seni hep sevmek zorundamıyım.Kolay da adam sevmem ama.
-
[quote=QUEEN;85770]Paylaşmak için hafta sonu haber yapıştırdım ama amacım uzun olanları rencide etmek değildi resmi görmek içindi yanlış anlaşılmak kötü oluyo[/quote]
Sayın Kraliçe,
Herkes pozisyonu ile ilgili yorum analiz yapar, haber yapıştırır hatat şaka yollu takılır diğer pozisyona..Konu olan, diğer poz. u taşıyanların suçlanmasıdır..Dolaylı veya doğrudan..Yanlış anlaşılan bir şey yok yni:..::..: Herkes aynı fikirde ve poz.da olamyacağına göre bunu mesele yapmamk laızm zaten..Mesele olan, karşı poz. u suçlamak:..:
-
İŞC de 3,40 a verdiler. Bizim VOB da 31300 kapı gibi duruyordu..
Bir sıkışma var amma..trend dönüşü mü.. Hadi bakalım hayırlısı..
-
Catedrallllllllll şu çamaşır iplerini bir assan ya.
ne diyorlar?
-
[quote=SEREN I;85765]seans içi anlamsız mesajlar...........ben çok zarar ettim...battım astatin....mutlu ol.......bu topiğe zarar vermek istemiyorum...ben giderim.........sadece biraz hoşgörü..........[/quote]
yok öyle şey. nereye yaw...(bu cümle alıntı yaptığım kişiyedir,Seren 1'e, diğer cümleler herkese)
3 kuruşluk ekonomi bilgimizle 5 kuruş kazanmaya çalışıyoruza şurada. ağalardan 1 kıl fazla koparmaya.
bu forumda yeniyiz belki ama internet camiasında eskiyizdir netekim.
insanın doğasında var olan şeylerden birisi de kazanırken çenesinin açılması, kaybederken ise sessizleşmesi...
önemli olanın niyet olduğunu unutmayın lütfen.
gün oluuuur, devran döner...
tarzlara takılırken niyeti atlamayın.
iğne kendinize, çuvaldız ele. lafım herkese...
zararınızı kurtarmanızı dilerim.
buradaki herhangi birisi eğer her dediğini tuttursaydı, burada olmazdı...
herkesin yanılma payı var arkadaşlar.
yine söylüyorum, gün oluuur devran döner...
-
[quote=GÖKHANFINDIK;85774]Ben seni hep sevmek zorundamıyım.Kolay da adam sevmem ama.[/quote]
Çok da kolay sevilen biri de değilim demiştin mesajlarının birinde doğru mu hatırlıyorum:..:
Kegen daha iyi bir nick di yahu, ona dönsene:)
-
bugünde işc,yapıkbnk çiziyorlar...önemli olan tcelli ne zaman çizecekler...tcell endeksi%12-13 etkiliyor..yani neredeyse garantinin 2 katı...bu hesaplamalrda ilginç..piyasa degeri düşünce etkisi azalıyor..oysaki ekonomi için garanti ile tcell bir olur mu..
-
ereğlinin teknik bozuk olmasaydı dün bügünkü direnişi garantiyle değil ereğliyle yaparlardı.
-
[QUOTE=artanis;85751]iki gün önce söylediğin gibimi[/QUOTE]
Hertkesin tarzı farklıdır. O arkadaş günde bilmeme kaç defa al sata giren briis olduğu için bırakın iki gün öncesini 2 dakika önce bile artar dedikten sonra Borsa düşer diyebilir. Kişilern tarzlarını biraz tanıyalım diye belirttim sonra arıza çıkıyor forumda.
(Asti mutlu musun gene geride kaldım .kom Bu sefer randomly değil sıraly okuyorum)
-
[QUOTE=abka;85781]bugünde işc,yapıkbnk çiziyorlar...önemli olan tcelli ne zaman çizecekler...tcell endeksi%12-13 etkiliyor..yani neredeyse garantinin 2 katı...[/QUOTE]
yanlış biliyorsun..
-
275 long.. stop noktam 150.
-
hortladı efg allak bullak eder ortalığı.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;85776]İŞC de 3,40 a verdiler. Bizim VOB da 31300 kapı gibi duruyordu..
Bir sıkışma var amma..trend dönüşü mü.. Hadi bakalım hayırlısı..[/QUOTE]
ISCTR bilançoya bağlı özel bir hareket.
-
[QUOTE=unlimitted;85778]yok öyle şey. nereye yaw...(bu cümle alıntı yaptığım kişiyedir,Seren 1'e, diğer cümleler herkese)..[/QUOTE]
SEREN 1 değil yawf SEREN I (Serenay) .dng
-
[QUOTE=jelibon;85777]Catedrallllllllll şu çamaşır iplerini bir assan ya.
ne diyorlar?[/QUOTE]
Sevgili Jelibon
Bir kaçgündür fazla ilgilenemedim tekniklerle.. Aynı teknik üzerinde takib ediyorum.. Tam bir formasyonda yakalayamadım.. Biraz bakınımm bakiim:)
31.000 aşağı kırılırsa 30.450 potansiyeli öncelikli..
31.425 ler yukarı geçilirse 31.650 potans..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=ymseqkivcyxo6w3m8or.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/ymseqkivcyxo6w3m8or.png[/IMG][/URL]
-
off bu sefer daxın düşüşü azaldı bize göre. ne gıcıkya, mal satacak adam bulamıyorlar.
-
-
[QUOTE=jerfin;85784]yanlış biliyorsun..[/QUOTE]
imkb-100 ağırlığı; garanti bnk(%6,2)..tcell(%13,1)..işc(%6,6)...
[url]www.hsbc.com.tr/HSBCyatirim/HisseOnerileri[/url]
-
hava çok puslu, orman karanlık, ben çok biliyorum, dediğim dedik çaldığım düdük diyen,
düdüklenir...
her iki yönede açık olmak lazım.
-
hisselerin imkb-100 veya 30 içerisindeki etkilerini[B] başk[/B]a nereden bulabiliriz..
-
225 tabiki short daha durmam bir dakika.
-
bu gece fdow un düşüşünü ve avrupanın düşüşünü fiyatlayaktır dow.. bizimkiler biliyor bunu... neden bu uzun ısrarı anlamıyorum :(
-
1850 emre vurana helal olsun:)
-
Evet 31125 gördük. Biraz daha bekleyebilirmişiz. Olsun..
Ata yatırım akkız da 3,88 den al vermiş..
2 senedir bunların tahminlerini izliyorum. Büyük bir bölümü çok başarılı...
-
[quote=Astatin;85780]Çok da kolay sevilen biri de değilim demiştin mesajlarının birinde doğru mu hatırlıyorum:..:
Kegen daha iyi bir nick di yahu, ona dönsene:)[/quote]
Çok ısrar ettim vermedi geri özgürlük hellim abla..lelele