[QUOTE=mbm;200487]gittik oğlamla....
çok gülmedik yalnız..
bir daha iyiydi..
2 ve 3 hoşuma gitmedi...[/QUOTE]
2 de ben çok güldüm..birden iyiydi..
Printable View
[QUOTE=mbm;200487]gittik oğlamla....
çok gülmedik yalnız..
bir daha iyiydi..
2 ve 3 hoşuma gitmedi...[/QUOTE]
2 de ben çok güldüm..birden iyiydi..
Dolar kontratı yukselmedigi surece, endeksde düşüş hayal suanda, teknikde düşüş için uygun degil... bu haftada goremicez 62.000 leri sanırım
evet..piyasalar topluyo..altın eur..brent destekliyo..
kolay gelsin zystem, ağır abi al gelmiş artık 3-4 gün tutar:) bol kazançlar..
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/9186/zzzzqt.png[/IMG]
- makas yeni short açtırmıyor, long kışkırtılarak, eski shortlar rahatsız ediliyor, longlar şuana kadar trade haricinde skor yapamadığı için, rahatsızlık amcı ile kullanılıyor, demekki ağa bu fiyatları bir süre sonra aşağı yönde kendisi çiyneyecek ve kar ortağı istemiyor, öyleyse ilk etapta işi shortlarla, bir kaç gündür bunu görüyoruz, longlar şu an için adam yerine konmuyor,.......
57-58 öncesinde 61xxx yerelerinden bir tepki kuvvetle muhtemel, bu tepki bu gördüğümüzden daha güçlü olacak, ç,ünkü aşağı yönde derinlik artmış olacak, ...63xxx yerelerinde sonlanması kuvvetle muhtamel olacak, düşüncem bu yönde, başarılar,.....
63683 günlük desteğimiz, bunun altında kalışlarımız zayıflama belirtisi olup, şu ana kadarki yatay py nin sonlanacağına yorumlanmalıdır, bu bölüm ise 64925 e kadar max, uzayacak bir harekettir, herkes dikkatli olsun, al dveti geldi, beşir ise kapıda duruyor,.......
400 al 500 sat 400 al 600 sat 400 al 750 sat bu arada hiç short düşünme.. pala algılarımı değiştirdi düşüş yakın :)
gıpraşmadan short,maaliyetim 650..full...
[quote=unlimitted;200451]kök: saz.
mastar. sazmak.
özne: sazan; sazma eylemini yapan kişi.
eylemin di'li geçmiş zaman hali: sazdı; sazma eylemi gerçekleştirdi.
sıkılmış mıyım ne :D. neyse ki yemek vakti geldi[/quote]
unlum,dil uzmanım,
Birde bileşik zamanda,mişli geçmişin rivayetini yap...:::
[QUOTE=indregandi;200497]63683 günlük desteğimiz, bunun altında kalışlarımız zayıflama belirtisi olup, şu ana kadarki yatay py nin sonlanacağına yorumlanmalıdır, bu bölüm ise 64925 e kadar max, uzayacak bir harekettir, herkes dikkatli olsun, al dveti geldi, beşir ise kapıda duruyor,.......[/QUOTE]
behlül nerde..onu söle:D:D
[quote=QUEEN;200501]behlül nerde..onu söle:D:D[/quote]
beşire sormak lazım,.....
i am flat,!