alsatlık havada yok .. 1 işlem long devam .. ama sıkıntı hasıl oldu .. üvvv ..quenn apla manşetlesene napacan behlülü falan .. para lazım .. üvvvv ...
Printable View
alsatlık havada yok .. 1 işlem long devam .. ama sıkıntı hasıl oldu .. üvvv ..quenn apla manşetlesene napacan behlülü falan .. para lazım .. üvvvv ...
bullmarket patron nerde .. shortları kapattımı ne etti yavaş yükseliyor .. üvvvv:o:o:o
bol kazançlar..725 shortttttttttt...
yeni ordinolarım, 64075 üstünde veya 63100 yakın yerde olacak, 64075 üstünden 64925 ykın yerelerden short, 63100 yakın yerelerden long açacam, 63 kırıldığında her durumda shorta dönecem, ortada sandık var gyri,....
[QUOTE=selçuklu;200506]alsatlık havada yok .. 1 işlem long devam .. ama sıkıntı hasıl oldu .. üvvv ..quenn apla manşetlesene napacan behlülü falan .. para lazım .. üvvvv ...[/QUOTE]
...ben flat..geyikdeyim..beni almadan gidemez..patron para olması lazım..sende ..bi bak ceplerine..:p
[quote=QUEEN;200491]2 de ben çok güldüm..birden iyiydi..[/quote]
serinin en kötüsü 3 olmuş uyudum resmen..
[QUOTE=perfectt;200511]serinin en kötüsü 3 olmuş uyudum resmen..[/QUOTE]
fragmanı komikdi..burnuyla flüt çalıyo:D..bide laptopla sinek öldürüyo :D
sibop zistemim 13.00
[IMG]http://i45.tinypic.com/2re3xh2.png[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;200510]...ben flat..geyikdeyim..beni almadan gidemez..patron para olması lazım..sende ..bi bak ceplerine..:p[/QUOTE]
apla yatırım yapıyorum ... iş kuracam ... emergency 50.000 point lazım ... vob yoruyor insanı ... yaşlanınca zor olur aç kalmayalım sonra ..:o:o:o ehuehuhue
5 lik geçici sat çıkıyo..675de
fragman harici 2-3 sahne var başkada bişey yok
[QUOTE=selçuklu;200515]apla yatırım yapıyorum ... iş kuracam ... emergency 50.000 point lazım ... vob yoruyor insanı ... yaşlanınca zor olur aç kalmayalım sonra ..:o:o:o ehuehuhue[/QUOTE]
asıl emekli işi bu..kaveye gitme.. evde 1 kontrat al sat:..:burdan sürekli kazanç zor..doğru..geldiği gibi aynen kasaya..