-
[QUOTE=unlimitted;200529]verin şunu 500e kadar, müsterihleşelim daaa! :)))
proceksiyon açısından tepriklerimi sunmadım demi sana ben.
helal. hep diyorum bu pela'nın etrafında kelebek dansı yapan bi seni bilirim.
hatta seni tek geçerim. .brv[/QUOTE]
sağolasın ağbi ...ama erken teprik oldu bence .. heç müsterih değilim ..hele vob 75000 olsun .. yılanlar inatçı biraz söz dinlemiyorlar ... üvvvv ... :o:o:D:D:D
-
gap sistem sata geçti daha erken ama..akşam bakmalı..
-
[QUOTE=QUEEN;200533]gap sistem sata geçti daha erken ama..akşam bakmalı..[/QUOTE]
hmmmmmm ... :o:oüüü
-
[quote=unlimitted;200529]verin şunu 500e kadar, müsterihleşelim daaa! :)))
proceksiyon açısından tepriklerimi sunmadım demi sana ben.
helal. hep diyorum bu [B]pela'nın etrafında kelebek dansı[/B] yapan bi seni bilirim.
hatta seni tek geçerim. .brv[/quote]
Ne kelebeği, yılan o. Hakem gözlük.kom
-
[QUOTE=QUEEN;200531]ms sonucu..bende ms yok..yanlış teremi baktım:Dfellik fellik seni arıyorum sistem ne oldu diye:D[/QUOTE]
Valla MS sonucunu sadece puansal getiriyi göstersin diye koydum, ordaki bilgiler nedir hiç fikrim yok... sistemin karlı işlem sayısı ile zararı işlem sayısı birbine yakın... Ama zararlı işlemler yine de daha fazla :)
-
başlayacam eksi makasa ve hacime böle hacimmi olur hiç açmasaydınız, sevgililer günü ertesi tatili koysaydınız a..*** ekranmı dondu diye 3 defa al sat ekranını kapatıp açtım meğer yerinde duruyomuş a..***
-
gapingo..seans gapini bilem bildi..test test..
-
[QUOTE=QUEEN;200539]gapingo..seans gapini bilem bildi..test test..[/QUOTE]
gaptiriguppak guiine ::: bu hevatar saa yakışmıyo graliçhem
-
64.175 maliyetli SHORT'ları 63.600'den kapattım.Emniyetli olmak ve karı kilitlemek adına pozisyonu kapattım(DOW'da Cuma akşamı başlayan toparlanmanın yarın da devam edip etmeyecegine bakmak lazım...)ancak en azından bir süreligine LONG pozisyon açmayı düşünmüyorum.LONG'u sadece çok kısa vadeli vur kaç için düşünebilirim o da belki...Nedenine gelince bana göre borsalarda iş bitmiştir.Yani hem yurtdışı borsalara hem de bize ciddi bir düzeltme gelmeden son zirvelerin geçilebilecegine inanmıyorum.Bu sebepten de daha üstten veya daha alttan SHORT'ları yerine koymak için tetikteyim.VOB'da DİRENÇLER: 63.800/63.900-64.200-64.500/64.600 DESTEKLER: 63.200-62.750-62.350...Bol kazançlar...
-
Ay doğar batar şimdi
[B]Yüklenir katar şimdi[/B]
Ben yarin kölesiyem
[B]İsterse satar şimdi[/B]
Haydi çiftetelliye
Ayşe Fatma Hayriye
Çapkınlıktan usanmaz
yaşı gelse elliye
[URL]http://www.trdinle.com/Ferdi_Tayfur_Adana_Korosu__Haydi_Ciftetelliye_Ayse_Fatma_Hayriye..-21021.html[/URL]
-
[CENTER][COLOR="Green"][SIZE="7"][B]1ildplbgomktyiyyba*ehu[/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR="Olive"][B]bir işlem long devam projeksyon live bence gol olur tahminim müsterihim kapanış tahminim yetmiş iki bin yüz yirmi beş a* ehuehuehuehu ...[/B][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=excali;200535]Ne kelebeği, yılan o. Hakem gözlük.kom[/quote]
yılan dansı delikanlıyı bozar. sen selçukluya ne demek istiyon lem :D