lem bu ne..hala braktığım yerde..fekat ayumuyum eyim ben gelir gelmez sistem geçici sat çakmaya başladı..hemide band dışında verdim 1/3 şortu şu an..istopu yazdım..tostumu yedim..gidiyorum
Printable View
lem bu ne..hala braktığım yerde..fekat ayumuyum eyim ben gelir gelmez sistem geçici sat çakmaya başladı..hemide band dışında verdim 1/3 şortu şu an..istopu yazdım..tostumu yedim..gidiyorum
YUNANISTAN MALIYE BAKANI: MEDYADA YUNANISTAN'IN COKUSE YAKIN OLDUGU YONUNDEKI IDDIALAR TAMAMIYLA SACMALIK
-MATRIKS-
ASLINDA KASTEDİLEN: Çöküşe yakın falan değiliz. Çoktan çöktük zaten...
[quote=Astatin;200597]lem bu ne..hala braktığım yerde..fekat ayumuyum eyim ben gelir gelmez sistem geçici sat çakmaya başladı..hemide band dışında verdim 1/3 şortu şu an..istopu yazdım..tostumu yedim..gidiyorum[/quote]
way**, geçici sinyal kayboldu ü[url]www...byeeee[/url]
650 de 2. parti kısalar bekliyor gel , bu gun mideme agrılar soktu bu vob varya, bidaha yurt dısı kapalıyken işlem yapmıcam dal kıpırdamıyor bee bu ne bole ..
[quote=unlimitted;200592]iş'teki o herifin alt kademelere yazıp sildiği kontratlar gerçekten geçse, şu anda 63,200dük.
arızalı herif ya...[/quote]
Biri kulaklarımı mı çınlatıyo??;).dng
[quote=Strategist;200598]YUNANISTAN MALIYE BAKANI: MEDYADA YUNANISTAN'IN COKUSE YAKIN OLDUGU YONUNDEKI IDDIALAR TAMAMIYLA SACMALIK
-MATRIKS-
ASLINDA KASTEDİLEN: Çöküşe yakın falan değiliz. Çoktan çöktük zaten...[/quote]
yalannnn!!! yalan!!! gaz alma!!! domino etkisi yolda!!
ab ekonomisi iyice daralacak!~!!.kom
300 milyar euro yunan bonosunu elinde tutan avrupali bankalar cokk buyuk zarardalar spretler yukseliyor!!!
.dng.dng.dng
fdow 10100 lerde biz 63600 lerdeyiz.. dow cıkınca basıyorlar ,dusunce alıyorlar ne yapmaya calısıyorlar anlamadım gitti, projeksiyoncu arkdaslar biraz acıklık getirebilirlermi ?
İMKB'DEKİ YABANCI PAYI (%) [IMG]http://bigpara.ekolay.net/cfxtemp/CFT0215_154142399.png[/IMG]
Pala simulasyonu:
[url]http://www.andyfoulds.co.uk/amusement/economists.htm[/url]
Oyundan da olsa kendinizi Pala gibi hissedebilirsiniz. Mouse'u grafik üzerinde hareket ettirin...
.dng
piyasa şort ama düşmüyor..
vay a*, kısa bir işim var, alışlarım, 375ve 475 de fazlasında gözüm yok, vay a**
[quote=excali;200603]Biri kulaklarımı mı çınlatıyo??;).dng[/quote]
bak sana diyim, eğer sensen, veririm kucağına o sildiğin 300 kontratı,
toparlaman 3 ayını alır. :D