-
garipsenecek birşey yok piyasada. her zaman böyle oluyor.ne zaman aşağı-yukarı dik açılı iniş-çıkış olsa ardından yataya giriyor piyasa.tokatlama-bezdirme süreci başlıyor.kazanılanların bir kısmı palaya aynen iade ediliyor bu süreçte.eee vergi kutsaldır :p:p:p
-
[quote=unlimitted;200623]lem bu kadar yavaş piyasayı saniye saniye izlemekten kolay ne var.
bak çocuum
600 kalkar, kaldıran kurum iş.
kalktığı emir 200'lük. niye? 64 almış, pasifte kalmış 136.
sonra 600e tekrar veren kurum iş. ama 28 kontratla kademe düşüyo.
şimdi söyle bakalım, 108 emri silen vatandaş hangi kurumdan.
a)EFG
b)meksa
c)gididuguppap
d)hö?
e)iş.
2 yanlış 5 doğruyu götürür. istediğin şıktan başlayabilirsin.
.dng[/quote]
c)gididuguppap:..::..:
-
[QUOTE=mbm;200625]63650 tekrar uzun .. bu ne ya........[/QUOTE]
bugün tek işlem uzun abi .. başka işlem yok .. projeksyon belli bence gol olur .. tahminm ... :o:o
-
[quote=unlimitted;200623]lem bu kadar yavaş piyasayı saniye saniye izlemekten kolay ne var.
bak çocuum
600 kalkar, kaldıran kurum iş.
kalktığı emir 200'lük. niye? 64 almış, pasifte kalmış 136.
sonra 600e tekrar veren kurum iş. ama 28 kontratla kademe düşüyo.
şimdi söyle bakalım, 108 emri silen vatandaş hangi kurumdan.
a)EFG
b)meksa
c)gididuguppap
d)hö?
e)iş.
2 yanlış 5 doğruyu götürür. istediğin şıktan başlayabilirsin.
.dng[/quote]
giddidugubbap çok yaratıcı olmuş..:))
-
[quote=TÜRKOĞLU;200627]garipsenecek birşey yok piyasada. her zaman böyle oluyor.ne zaman aşağı-yukarı dik açılı iniş-çıkış olsa ardından yataya giriyor piyasa.tokatlama-bezdirme süreci başlıyor.kazanılanların bir kısmı palaya aynen iade ediliyor bu süreçte.eee vergi kutsaldır :p:p:p[/quote]
Çok bir hareket beklemiyoruz ki.. Ben zaten artık gün içinde 1dk'lık grafikten oynuyorum. Gel gör ki 1dk'lıkta bile hareket yok a*....
-
[quote=QUEEN;200626]pamık asti gabul derse bu olsun..bak ne gaer sensitiv davranıyrm:D[/quote]
güzelmiş bu evet tamam...kraliçe kuşu mu bu nedir? havuç gaga mı yoksa? :D:D
taaam gı bu ossun.astiye sormaya gerek yok.ne zamandır figüranların onayı alınıyor? :p:p
asti duymasın ben kaçayım...
-
biri bi ara 100 puanlık şelale demişti...çok gülmüştüm..neyse.)
-
-
pela, (sevgili pela filan değil, sadece pela)
senin açacağın da kapatacağın da piyasanın ta . .
stop.
sabahtan beri şurada pişpirik oynasak daha çok keyif alırdık . .
stop.
ulan kıpraştır şu piyasayı benim telefonum bile titreşimde yerinden daha çok oynuyo . .
stop!
-
[quote=QUEEN;200637]cik..cikk..sat..satt[/quote]
Guguk kuşu mu o ?:::
-
[QUOTE=selçuklu;200629]bugün tek işlem uzun abi .. başka işlem yok .. projeksyon belli bence gol olur .. tahminm ... :o:o[/QUOTE]
helalll...
gol olsun bu saatten sonra....
2000 puan yeter.. he heeee
-
500 puanlık marjda butun gunu mundar ettiler bee , 17:30 İş Bankası 4Ç kârı (Bk:478 mn TL bu bilancodan once hiç bi sekilde satış olmaz, bugun bankaları iyi pazarladılar oyuzden satıs yok bugun belli.. belki son 5 dakka oda belkiiiiiiiiiii....