-
[quote=indregandi;200660]Bu arada enson 200 puvanı cebe atmadığım için kendimi tebrik ediyorum, sst aykırı davranış üvwwv,.......boks.:::.dng
:rolleyes::cool::eek: :confused: üüü:))):)
.uyk[/quote]
bunuda cebe attık, 525 ve 450 yerelerinden, son durum 4 c, pardon flat,...
-
[QUOTE=QUEEN;200674]şort gapidik...[/QUOTE]
long girdim ben .. gapingo hata veriyor bence kontrol et apla .. dowda kapalı vay anasını .. üvvv .. eehuhu:o
cümleten iyi akşamlar ..
-
[QUOTE=selçuklu;200677]geç kaldın patron sabah yazsaydın ya ... genede 50-75 point tepti teprik ederim .. ehuehue:D[/QUOTE]
Ekran takibetmiyorum selçuklum, arada sırada bakarım ama bugün ancak son 5 dakikaya bakabildim oda kapanışı merak ettiğimden:) bol kazançlar.
-
[QUOTE=selçuklu;200680]long girdim ben .. gapingo hata veriyor bence kontrol et apla .. dowda kapalı vay anasını .. üvvv .. eehuhu:o
cümleten iyi akşamlar ..[/QUOTE]
bu ihanet sana pahalıyo patlamasın..neyse dow kapalı..ama dow dahada düşcek..:p
-
geceye flatt.... bugün Pale yön duygumu köreltdi.. koca bir gunu 150 ile 800 arası git gel ile bitirdi. en büyük kontratda 500 de açıldı. bunun 4338 uzun 2916 kısa günün ortalaması 63550 oldu.. 57600 kontrat uzun açılıp 47844 kontrat kapandı.. pasta uzun tarafı gösterdi.. yarın ola hayrola..
-
Forum açılmış. EE hade o zaman İYİ AKŞAMLAR..:p
-
[quote=indregandi;200656]120, 240 ve günlük kadranlarda satış devam ediyor, 60 lıkda alış trendindeyiz, buna karşılk 240 ve günlükte ağam ala davet etmişti, bunun ikincisi sat şeklinde olacaktı, bu satın 64925 e kadar bi yrelerden gelme durumu vardı, şimdi bu yeredeyiz ve takip ediyoruz, konu günlük olunca bu güne ait tek bar olacağından, [COLOR=red]eğer fiyat düşerse bu sinyal geri çekilecek, bu durumda bu işlem olana kadar bu sıkıcı işe devam edeceğiz,[/COLOR]
[COLOR=red]ben buradan söyleyecem bu gelişmeleri,[/COLOR] hatırlarsınız bu işe zaman dilimleri adı altında başlamıştık ve long ısrarımız bu yüzdendi,........kovaladık günlüğe kadar geldik, yani sona yaklaştık, herkese hayırlısı,..........[/quote]
günlükteki şimdilik kandırık olarak yorumlayacağımız bu al sinyali tam olarak
500 ve üstende geliyor, altında geri çekiyor, takibinize,......
-
[quote=QUEEN;200674]şort gapidik...
asti...iwww..beni guşa çevirdiler sen yokken..fxcim le pamık[/quote]
melaba ben geldim,
geceye kontrol ve sistem dışı 1/3 kısa girdik...fekat çok rahatsız ve non-müsterihim üwwwwwww
şşşş gızzz..nooldu..çarpıldınmı yatayda üwwwwüüüüüü
-
:rolleyes: bu uyuz günde birim kontrat başına, 400 puvan çıkardığım için kendimi tebrik ederim,....vay a*** satiim :::
-
geceye log girdim bende müsterih değilim:)
-
Ben sıfır işlem geceye de short devam...
Anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/15-subat-pozisyon-anketi-t5381.html?t=5381[/url]
-
günün özeti elipse bakın resmen düzçizgi a...*** piyasa bugün yatay bile değildi farklı boyuttaydı yanlız 5 dakka supersonic 650 den satta kapattı günü... ben long girdim geceye birazda bunun etkiside kalarak...
[IMG]http://img186.imageshack.us/img186/9471/adsz2da.png[/IMG]