-
[quote=QUEEN;200626]pamık asti gabul derse bu olsun..bak ne gaer sensitiv davranıyrm:D[/quote]
sevmedin bu avatarı..bi kere mavi..en azından pembe olması lazım...ama öylede istemem...vobci dediğinin avatarı, haşmetli olcek, savaşcı olcak, kodumu oturtacak veya korkutacak...:D
-
[quote=QUEEN;200674]şort gapidik...
asti...iwww..beni guşa çevirdiler sen yokken..fxcim le pamık[/quote]
şunun bir resmini yayınlayıver de, burdan hatalarını söyleyelim, gapidikin,...::::rolleyes:
-
cuma gününden öngördüğümüz bugünkü açılış, devam ve kapanış senaryosu şeklen tutmasına rağmen, rakamları tutturamadık.
"bunda dowun kapalı oluşunun etkisi büyüktü" diye kendimizi avutaraktan, senaryomuzu 1 gün öteliyoruz. :..:
umuyoruz yarına...
iyi akşamlar.
-
[QUOTE=Astatin;200686]melaba ben geldim,
geceye kontrol ve sistem dışı 1/3 kısa girdik...fekat çok rahatsız ve non-müsterihim üwwwwwww
şşşş gızzz..nooldu..çarpıldınmı yatayda üwwwwüüüüüü[/QUOTE]
yok..havatar diyorum..guş diyorum..:D ben seyrettim..ama şort girdim..geceye..gapafingo uyguluyoruk
-
[quote=Astatin;200693]sevmedin bu avatarı..bi kere mavi..en azından pembe olması lazım...ama öylede istemem...vobci dediğinin avatarı, haşmetli olcek, [B]savaşcı olcak[/B], kodumu oturtacak veya korkutacak...:D[/quote]
Evet. bence Hoptediks'i avatar yapsın
-
[quote=excali;200700]Evet. bence Hoptediks'i avatar yapsın[/quote]
bence red sonja iyiydi....ne red sonja değilmiydi 0? e o zamna red sonja yı yap hevatar:D:D:D vobcu dediğin kibar nazik avatarlı olmaz..burası savaş meydanı..yok öyle yunus balık börtü böcek avatar...
-
[quote=QUEEN;200697]yok..havatar diyorum..guş diyorum..:D ben seyrettim..ama şort girdim..geceye..gapafingo uyguluyoruk[/quote]
ya hemen uygulma bence bunu quwen hanım, ecük test et bence, üwwvvvüüü
-
[QUOTE=indregandi;200695]şunun bir resmini yayınlayıver de, burdan hatalarını söyleyelim, gapidikin,...::::rolleyes:[/QUOTE]
yooooohh..virmem onu kimselere..:Dmistik olsun
-
[quote=unlimitted;200696]cuma gününden öngördüğümüz bugünkü açılış, devam ve kapanış senaryosu şeklen tutmasına rağmen, rakamları tutturamadık.
"bunda dowun kapalı oluşunun etkisi büyüktü" diye kendimizi avutaraktan, senaryomuzu 1 gün öteliyoruz. :..:
umuyoruz yarına...
iyi akşamlar.[/quote]
Ne oldu? Akümülasyon mu oldu?:..:
-
[quote=Astatin;200702]bence red sonja iyiydi....ne red sonja değilmiydi 0? e o zamna red sonja yı yap hevatar:D:D:D vobcu dediğin kibar nazik avatarlı olmaz..burası savaş meydanı..yok öyle yunus balık börtü böcek avatar...[/quote]
Benim dişler, yeterince savaşcı, değil mi asti?:..::..:
-
[quote=excali;200705]Ne oldu? Akümülasyon mu oldu?:..:[/quote]
-baba akü yok.
-huoooyt. tabe geceden açık baırakırsan farları, biter akü
-baba akü yok, komple çalmışlar. kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar.hayır kaputu açtınız, bari aküyü çalmayın. hayır aküyü çalmasalar...
:D:D:D
-
[quote=QUEEN;200697]yok..havatar diyorum..guş diyorum..:D ben seyrettim..ama şort girdim..geceye..[COLOR=red]gapafingo[/COLOR] uyguluyoruk[/quote]
teprik ederin, gap olayının yatırımcı portfoyu uzerindeki etkileri göz önüne alındığında dah aiyi bir ifade olmazdı..bi daha teprik ederim...:D:D:D
ya o bişi değil sisteme mters girdik...haşırtos olmayalım..üwwwww