-
[QUOTE=Astatin;200709]teprik ederin, gap olayının yatırımcı portfoyu uzerindeki etkileri göz önüne alındığında dah aiyi bir ifade olmazdı..bi daha teprik ederim...:D:D:D
ya o bişi değil sisteme mters girdik...haşırtos olmayalım..üwwwww[/QUOTE]
sistemmi kaldı..lee..yatayda çorba oldu..gapafingo..hem yatayda ham trende biliyo..gapafingo..yeni sisteminiz..
iyi reklam oldu..kaça satıyım gı bunu..:D:D
-
[quote=excali;200706]Benim dişler, yeterince savaşcı, değil mi asti?:..::..:[/quote]
senin dişler sadece [COLOR=red]yeterince[/COLOR] değil...:D:D:D
-
[quote=QUEEN;200712]sistemmi kaldı..lee..yatayda çorba oldu..gapafingo..hem yatayda ham trende biliyo..gapafingo..yeni sisteminiz..
iyi reklam oldu..kaça satıyım gı bunu..:D:D[/quote]
ben almam..ama reseller olurum, betseller yaparım senin sistemi.....3 lüfere satarım 2 sini sana veririm..:D..
yalnız ismini değiştirmen lazım.o isme hedefimiz olan kitle gelmez, tam tersine hedefimiz olmayan bir takım sapık kitle gelebilir.....daha iyi bi isim bulalım ona..ehueheue
-
[QUOTE=Astatin;200713]ben almam..ama reseller olurum..3 lüfere satarm 2 sini sana veririm..:D[/QUOTE]
tmm da 3 de 1 çok..% 10 veriyim..yalnı bu sistemi benden başkası yapamaz özel..yapılması gerek:D
-
[quote=QUEEN;200714]tmm da 3 de 1 çok..% 10 veriyim..yalnı bu sistemi benden başkası yapamaz özel..yapılması gerek:D[/quote]
he ama mesajı update ettim ben...bi daha bak:D:D
sendenn başkası niye yapamıyo yaww sistemi..Matrix de değil marmaris de mi çalışıyor...üwwwww..
-
[QUOTE=Astatin;200716]he am amesajı update ettim ben...bi dah abak:D:D
sendne başkası niye yapamıyo yaww sistemi..Matrix de değil marmaris demi çalışıyor...üwwwww..[/QUOTE]
matrixde çalışıyo..ama formülü başka..sana versem çalışmaz:)
-
is bankasinin bilancosu gelecekti ne oldu? thy'nin yari yariya geldi.
geceye kisa.
kuin avatarini ben de begenmedim. senin stilin degil bu.
-
[quote=QUEEN;200704]yooooohh..virmem onu kimselere..:D [B]mistik olsun[/B][/quote]
sistemin adıda MISTIK olsun :::::::::
-
Evet avatarın güzel olmamış queen abla, hem 20 dk lık çok güzel sistemin vardı neden kullanmıyorsun??
-
[quote=QUEEN;200712]sistemmi kaldı..lee..yatayda çorba oldu..gapafingo..hem yatayda ham trende biliyo..gapafingo..yeni sisteminiz..
iyi reklam oldu..kaça satıyım gı bunu..:D:D[/quote]
ne çorbası, tavık çorbası mı..ehuheueheueh
[IMG]http://i46.tinypic.com/11aa1c8.jpg[/IMG]..
.sistem ZİLD
-
[quote=QUEEN;200717]matrixde çalışıyo..ama formülü başka..sana versem çalışmaz:)[/quote]
nasıl yawww...:confused::confused::confused: benim MTX in başı kel mi..sendekinde çalışıyoda bendekinde niye çalışmıyo..üüwwww....
-
[quote=nunu;200718]is bankasinin bilancosu gelecekti ne oldu? thy'nin yari yariya geldi.
geceye kisa.
kuin avatarini ben de begenmedim. senin stilin degil bu.[/quote]
NUNİ,
Sen abd de mi oturuyorun