-
[QUOTE=Astatin;461318]hacı opsi,
antutu yu indirip test etsene hacı, cihazları gapıştırak.. bakalım senin s4 kaç pian alacak..böğğü[/QUOTE]
patrom yorumları okudumda hiç eyi şeyler yazmadılar yaw gerçi eyi yaznlarda var da azınlıkta..bazen söven bilem cıkıyo usta..o zaman hiç ellemiyom neme lazım..o gadan para virdik:..:
-
yaw şimdi madem bu summers aday olmayacak diye ortalık paraya boğulacaymiş, bu gold niye hülülülüdrn sonra kilitos pozisyonunda? Yoksa Donna Summers mı çekilen..he..ü[url]www..yalnız[/url] argadaşlar bu vob burada durdukça yukarı ihtimali artıyor..böğk
-
[quote=obsidyen;461321]patrom yorumları okudumda hiç eyi şeyler yazmadılar yaw gerçi eyi yaznlarda var da azınlıkta..bazen söven bilem cıkıyo usta..o zaman hiç ellemiyom neme lazım..o gadan para virdik:..:[/quote]
Ne kadan para virdin?
-
[QUOTE=excali;461327]Ne kadan para virdin?[/QUOTE]
1800 gayme bayıldık pisi abe de..şincik gıcık olan ne bilü müsün..feyzbuk a girdin yi yan tarafta 199 a dubaiden ithal deyii aynı tilifon..o fena oliyy..acaba deyimm cakmadır deyim gandırıler deyim inanma deyim ama şeytan bırakmiyy ya sahici ise vahh ki vajhh getti bizim sipaliler...:D:D:D
-
[QUOTE=obsidyen;461330]1800 gayme bayıldık pisi abe de..şincik gıcık olan ne bilü müsün..feyzbuk a girdin yi yan tarafta 199 a dubaiden ithal deyii aynı tilifon..o fena oliyy..acaba deyimm cakmadır deyim gandırıler deyim inanma deyim ama şeytan bırakmiyy ya sahici ise vahh ki vajhh getti bizim sipaliler...:D:D:D[/QUOTE]
Samsungda ürün kaydetme falan mevzusu var ya ordan bi check et patron.Olmadı samsung bayisinden bak.Şüphe kötü şey .boks.:)
Adamlar öyle bi replika yapmışlar ki, senin ki replika çıksa haklısın yani :p carmen elektra'nın replikasını bekliom ben.onu bi yapsınlar :D
-
[img]https://pbs.twimg.com/media/BUQwaaxIMAAvSRC.jpg:large[/img]
-
biim bu hacıex bu kadar fiyatları sorduğuna göre o da niyetligaliba.. hacıex samsunglarda teknosada acaip indirim var... pararlel ithalat satan şirketlerin satış fiyatına gelmiş neredeyse...dedim ve şu an web sitelerien baktım..fiyatlar eskiye dönmüş yine...pazar gününe turuncu indirim olayıydı sanırım...neyse,lafı nireye getireceğim: öyle ekran çözünürlüğü gereksiz derece yüksek olsun demiyosan (ben öyle dedim maalesef:)),hiç kullanmayacağın özelliklere para vermek istemiyor ama internet için büyükekran filan ve iyi pil diyosan... Galaxy Grand ve Galaxy Win dikkatimi çektiydi..700-900 tl arası fiyatları var 5 inch ekran filan....
-
[quote=obsidyen;461330]1800 gayme bayıldık pisi abe de..şincik gıcık olan ne bilü müsün..feyzbuk a girdin yi yan tarafta 199 a dubaiden ithal deyii aynı tilifon..o fena oliyy..acaba deyimm cakmadır deyim gandırıler deyim inanma deyim ama şeytan bırakmiyy ya sahici ise vahh ki vajhh getti bizim sipaliler...:D:D:D[/quote]
1800 Tl'ye 1 laptop, 1 akılSIZ telefon, 1 Kamera+foto. makinası alsan hem daha çok şeyi ,daha kaliteli bir şekilde daha uygun bir fiyatla yapma şansın olmaz mıydı? Üstelik daha çok hafızaya sahip olmaz mıydın?
-
hacıex ayboluyo..biz sana kostefektif bir cihaz arıyoz sen osmanlı tokatı şaplatmak peşindesin bize.... "last smiler smiles well" ...hehehehehe.. atalarımız gurtarın bizi.. bu sözler size ait..böğğüü
-
[QUOTE=flexy;461332]Samsungda ürün kaydetme falan mevzusu var ya ordan bi check et patron.Olmadı samsung bayisinden bak.Şüphe kötü şey .boks.:)[/QUOTE]
patrom teknosadan aldık ürünü kelek olmaz heralde memlekete gidince servisiın yeriini öğrendim menu tuşu için oraya gösterecem..yok o diilde aynı ürün 199 ise büyük kitleme durumları var dimektir bizde kitlenenlerden oluyog o bakımdan yane fena...dng:D:D
-
[quote=excali;461335]1800 Tl'ye 1 laptop, 1 akılSIZ telefon, 1 Kamera+foto. makinası alsan hem daha çok şeyi ,daha kaliteli bir şekilde daha uygun bir fiyatla yapma şansın olmaz mıydı? Üstelik daha çok hafızaya sahip olmaz mıydın?[/quote]
aha..geleneksel Excali Smartfon aşağılama seansları başladı::: (gatılmıyorum sana hacıex)
-
[quote=Astatin;461334]biim bu hacıex bu kadar fiyatları sorduğuna göre o da niyetligaliba.. hacıex samsunglarda teknosada acaip indirim var... pararlel ithalat satan şirketlerin satış fiyatına gelmiş neredeyse...dedim ve şu an web sitelerien baktım..fiyatlar eskiye dönmüş yine...pazar gününe turuncu indirim olayıydı sanırım...neyse,lafı nireye getireceğim: öyle ekran çözünürlüğü gereksiz derece yüksek olsun demiyosan (ben öyle dedim maalesef:)),hiç kullanmayacağın özelliklere para vermek istemiyor ama internet için büyükekran filan ve iyi pil diyosan... Galaxy Grand ve Galaxy Win dikkatimi çektiydi..700-900 tl arası fiyatları var 5 inch ekran filan....[/quote]
Estetük,
Bilgisayarda yaptığım her şeyi Samrtphone'da yapamıyorum ki. Bana cazip gelmiyor. Hem pil ömrü de cabası...Foto makinası olarak kullan desen, ucuz foto makinası alsam bile 3x optik zoom'u oluyor ve çözünürlüğü daha yüksek. Ben bir avantajını göremiyorum. Aksini kanıtlar mısın?