Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Printable View
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
[quote=Cerphin;200796][B]eur/usd yi düşerken takmadılar da çıkarken mi takıyorlar..:)[/B]
valla gece rüyamda vob ralli yapıyordu..:..: bi hevesle 63.400-500 den alış yaparım diye oturdum pc başına, hale bak..:D:D[/quote]
Son labaratuar çalışmaları öyle diyo::::::
[quote=Cerphin;200806]hayırlı olsun, imaj değiştirmişsin asti patron.. ilk defa seni bu kadar masum bi avatarla görüyorum..:)[/quote]
he valla..imaj tazeliyorum.:p.ayrıca cephede değil geride olacağım artık:)
gold 1114,90 short...
stop şimdilik belirsiz.
[QUOTE=excali;200810]Son labaratuar çalışmaları öyle diyo::::::[/QUOTE]
:..::..:.dng.dng
[quote=indregandi;200656]120, 240 ve günlük kadranlarda satış devam ediyor, 60 lıkda alış trendindeyiz, buna karşılk 240 ve günlükte ağam ala davet etmişti, bunun ikincisi sat şeklinde olacaktı, bu satın 64925 e kadar bi yrelerden gelme durumu vardı, şimdi bu yeredeyiz ve takip ediyoruz, konu günlük olunca bu güne ait tek bar olacağından, eğer fiyat düşerse bu sinyal geri çekilecek, bu durumda bu işlem olana kadar bu sıkıcı işe devam edeceğiz,
ben buradan söyleyecem bu gelişmeleri, hatırlarsınız bu işe zaman dilimleri adı altında başlamıştık ve long ısrarımız bu yüzdendi,........kovaladık günlüğe kadar geldik, yani sona yaklaştık, herkese hayırlısı,..........[/quote]
[quote=indregandi;200685]günlükteki şimdilik kandırık olarak yorumlayacağımız bu al sinyali tam olarak
500 ve üstende geliyor, altında geri çekiyor, takibinize,......[/quote]
evet bu sürecimiz başladı, ben bu boyu max 64925 olarak ölçdüm, ama teori yeni olduğundan kafaya çakma gelmesini beklemek en güzeli, başarılar,
FDOW 10150 de ....!!!!
günaydın voborsa,rast gele..
şimdi öyle bir ağa düşününki , önceden dovu biliyor, pariteyi biliyor, buradaki dişinin kovuğu olmaz, bize düşen işte bunun bu hareketini bilebilmek, yani bildiğini, bilmemizi, o zaman belli oluyo deyyusun hareketleri, şimdi artık ne yaptık, ağa ölçer yaptık, bu yüzden, yukarıdan basan ,aşağıdan alan yaptık, bu hareketleri takip ediyoruz, üstünede macroyu da ekliyoruz, görüntü geliyor o zaman, işte böle, sakin usul usul, yavaş yavaş,.....uyandırmadan kerizi, bulandırmadan denizi,
herkese gunaydınn, yeni avatarlar çok guzel ozellıkle crphın aplamızın ki :)
63800 altına inmesin bugün, en kısa zaman da longlar 90 a gol olur gibime bir his var içimde:)
ohaa iş c 6 25 yüzde 4 primli