madem alış yapmaya imkan vermediler 64.500 stoplos olmak üzere short deniyorum..
Printable View
madem alış yapmaya imkan vermediler 64.500 stoplos olmak üzere short deniyorum..
bol kazançlar.
günaydın herkeşe,
güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim...
PALA yine psikopata bağladı abi...gaçılın önünde durman...
Sistemim AL verdi longladım 64200 ama hiç umudum yok, hayırlısı bakalım...
Arkadaşlar geçen haftada yazdım 56500 57000 deki hareketleri aynısı şuan gerçekleşiyor shortçular dikkatli olsun ordan nerelere gittiğimizi hepimiz biliyoruz:)
şimdi birkaç gündür bu yoğun ayu saldırıları esnasında dov un tekniğinin iyi olduğundan bunun beni cesaretlendirdiğinden bahsetmiştim, dov ilk düşüşüne ağanın pas geçmesi ise düşüşü sığ tutabilme çabalarından ibaretti, örneğin 51 yerine 57-58 lerden bahsetmemiz bu yüzden, diğer taraftan ağanın çevresi yoğun bir ayu kuşağı tarafından sarılıydı, yani ağa ayuya para kazandırmadan düşemiyordu, işte dovun ilk düşüşünü pas geçmesinin diğer bir yönü,......
şimdi 2009 son aylarında 2010 tahminlerine yönelik olarak havuç. ve sopa yılı demiştim, önce havuç arkasından sopa, bu şu demek otarite kaybolacak demek, en yumuşak karnımız bu, bu tehlike kafamızın bir köşesinde önemine binaen dursun, zira şimdilik uzak ve borsa süper nato alımlarının etkisinde, beyler siyasi bir borsada alım satım yapmak nasıl güzelmi, valla dadından yenmiyor,......borsa ekonominin üzerindeki elbise ve kral çıplak artık,......
[quote=TÜRKOĞLU;200831]günaydın herkeşe,
güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim...
PALA yine psikopata bağladı abi...gaçılın önünde durman...[/quote]
Pela, vobdinamik kanat geliştirmiş.;)
Buarada tam sayısını unuttum ama sanırım üst üste 7. gündür gap yiyorum :)
[QUOTE=enorton;200836]Buarada tam sayısını unuttum ama sanırım üst üste 7. gündür gap yiyorum :)[/QUOTE]
gapefingoda yedi bugün..15 dak aldaydı ama..al verdimi sistemin:o
[quote=enorton;200836]Buarada tam sayısını unuttum ama sanırım üst üste 7. gündür gap yiyorum :)[/quote]
bende en güzel alacağım gapı kaçırdım flatta, ve edebiyata başladım,....
kontrat alamayacaklarından korktukları için 2.000 kontrata tektuş atıp 200den 350'ye kadar çiziyorlar sanırım. :)))
[quote=QUEEN;200838]gapefingoda yedi bugün..15 dak aldaydı ama..al verdimi sistemin:o[/quote]
kraliçem sen onu göster diye dün demiştim, olmassa bir süre test et demiştim, bende 60 lıkta %2500 sistemler var uygulamıyorum, ama takibimde,