[quote=unlimitted;200867]2-3 kişi tektuş atınca dokunmaya başladı biliyonnu :)[/quote]
Piyasada her an, herşeye hazırlıklı olmak lazım ,un.:rolleyes:
Printable View
[quote=unlimitted;200867]2-3 kişi tektuş atınca dokunmaya başladı biliyonnu :)[/quote]
Piyasada her an, herşeye hazırlıklı olmak lazım ,un.:rolleyes:
Değişik bir teknik analiz yaklaşımı getirdim bu projeksiyonda... :..:
[quote=Strategist;200871]Değişik bir teknik analiz yaklaşımı getirdim bu projeksiyonda... :..:[/quote]
Sizin oralarda rüzgar biraz sert esiyo gibi. Kafayı sağlama al bence+.+.:D:D
[quote=indregandi;200868]64025 e lönk yazdım, gevşeme olursa diye, trade amaçlı,[/quote]
450 ye de cört yazdım, trade için, indregandi için, çakallık için,
[QUOTE=Strategist;200871]Değişik bir teknik analiz yaklaşımı getirdim bu projeksiyonda... :..:[/QUOTE]
hehheee bu süpermiş patron .. :D:D
[quote=excali;200869]SHORTçular için tek olumlu taraf , Spotta GARAN'ın henüz uyanmamış olması bence. O , uyandığında SHORT düşüncelerimi bir süreliğine emekliye ayırabilirm.[/quote]
dün GARAN a 30 küsur trilyon para girmişti yalan deelse...böön o parayı sokanlar uyanabilir :D
tikla!!! canli Atina borsasi
[url]http://www.naftemporiki.gr/markets/_glance.asp[/url]
.dng.dng
-spot nası
-abi 1 haftadır aldıım bütün senetleri 2-3 kademe yukardan zar zor verıorum,sonna vuruolar aynen.
-e olm bugün güçlü gibi.
-yok abi mal yemio kaatlar..
-e işc ye merrill alış yazıo
-ya ne bakıosun abi sen ona,o vitrin..
[QUOTE=Strategist;200855]Yeni projeksiyonum: :..:[/QUOTE]
hevatar ve roket yakayor ::: .lelele
[quote=indregandi;200873]450 ye de cört yazdım, trade için, indregandi için, çakallık için,[/quote]
64 yerelerinden alıp ukarıdan vermek daha iyi olur, çünküm 475 e kadar garantili
kazanç oluyor, emme cortlamak şimdilik o gadarin garantili deel,
ve çeliğe su verildi,
66350..içimden geldi.......ayular kızmasında
2 hafta aradan sonra gösterge pozitif bölgede yeniden..
3 şubat 68775 ten negatif bölgeye geçmişti.
16 şubat 64350 den pozitif bölgeye geçti..
bakalım iş yapacakmı ? açıkçası bu seviyelerden longların pek potansiyel taşıdığına inanmıyorum zira 66 bin bence piyasanın tavanı artık..