-
[quote=EMEKDAR;200941]Meseleye,muhalefet ve ayu meselesi olarakdanacak deelde,memlehet meselesi olarakdanacak bahmak ilazım....[/quote]
oy guppan olayim ben sene, .......dabiki ama burası uygun deel, çok uzar sakız olur, ağa aradan sıyrılır, hazır yakalamşken ağaya........
-
[quote=selçuklu;200943]zild ...
bugün quenn aplanın en sevdiği kısım ... projeksyon conversation part 1 i yaşayacağız bence ... dejavu ... ehuehuheue :D:D:o:o:o
projeksyon conversation part 1
soru : noluyo laaa[/quote]
patron bunun devamı vardı yahu...uzlaştık elhamdülillah a kadar gidiyordu hikaye..onu yapıştırsana....hatat ben Anasayfa da 3 ay boyunca ve hatta sınırsız yayınlansın dediydim onun için:)))
Ha bu arada TGG 4 den 2 ye düştü ama sistem alda
-
[quote=selçuklu;200943]zild ...
bugün quenn aplanın en sevdiği kısım ... projeksyon conversation part 1 i yaşayacağız bence ... dejavu ... ehuehuheue :D:D:o:o:o
projeksyon conversation part 1
soru : noluyo laaa[/quote]
Sipot yüz elliiki bini geçicekmi diyin...:confused:
-
[QUOTE=steveee;200889][B][I]matriks programının demosunu kullanmaktayım, khn-system tester da macd yı calıstırıyorum, onume 4 adet olasılık cıkıyor ve hepsı % - .... olasılıklar oluyor bu konuda hakkında bılgısı olan var mı arkadaşlar , teşekkürler[/I][/B]....[/QUOTE]
Nasıl bir olasılık çıkyo resmini yapıştırabilirmisin yardımcı oluruz
-
Angehängte Grafik: unbenannt.jpg
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=299876&resize_x=600[/IMG]
-
Amiraldeki sağlam duruşu ekurilerinden tısırk onaylamıyor. Pariteler ve ... la birlikte ana yönde silkelemeler olacak gibi..
-
[quote=enorton;200944]Bilmiyorum olabilir belki MACD i default ayarları ile çalıştırmak için sisteme
[B]AL ve Açık Poz Kapa için:[/B]
cross(macd(26,12,9),macd trigger(26,12,9))
[B]Sat ve Açığa Sat için:[/B]
cross(macd trigger(26,12,9),macd(26,12,9))
girerseniz olur... MAcd al verdiğinde long, sat verdiğinde short olmuş olursunuz...[/quote]
MACD'nin açık kodu:
AL:
MV1:=12; MV2:=26; SIG:=9;
MCD:=(Mov( CLOSE, MV1, E) - Mov( CLOSE, MV2, E));
SGNL:= Mov(MCD,SIG,E);
Cross(MCD,SGNL)
SAT:
MV1:=12; MV2:=26; SIG:=5;
MCD:=(Mov( CLOSE, MV1, E) - Mov( CLOSE, MV2, E));
SGNL:= Mov(MCD,SIG,E);
Cross(SGNL,MCD)
-
[QUOTE=EMEKDAR;200947]Sipot yüz elliiki bini geçicekmi diyin...:confused:[/QUOTE]
ben bişey demiyom abi .. projeksyon neyse o ... müdahele etmeyelim .. projeksyon belli ... conversation belli .. ehuheee .. ::::D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;200946]patron bunun devamı vardı yahu...uzlaştık elhandülillah a kaadr gidiyordu hikaye..onu yapıştırsana....hatat ben Anasayfa da 3 ay boyunca ve hatta sınırsız yayınlansın dediydim onun için:)))
Ha bu arada TGG 4 den 2 ye düştü ama sistem alda[/QUOTE]
hee o exxx oldu patron .. bu yenisi .. ehuehuehu ... :o:D
-
yazık iki kademe ile kaçırmış gözuküyorum, bu blüm %100 getiri yeresiydi, biraz cenk yapıyım ağayı soyuyim,
-
çok önemli bir oluşum arifesindeyiz, bu 275 ve 300 arasında geçiyor,....
-
Vay a*... Bu saate kadar çoktan gevşemiş olmasını beklerdim... Bu nemıssızlar short'çu katliami düşünüyor gibi bir hisse kapıldım şimdi...
Full long'a geçmek için fırsat kolluyorum... Biraz aşağı salsalar sağlam maliyet yapacam niyetim o...