-
[quote=ATHLON;201036]yahu herkes kendi vesikalıını mı koysa avatara:))ne bombalar patlar...[/quote]
Dostım solungaçlarımı görü ne yapacaksın, tüm aile gezinti yapıyoruz , bir iki troll ile avlananlar var, onlardan kaçıyoruz şu an, gülümseyen üstteki istavrit zaten benim :D:D
-
umarım bugun pizdiz olmayızzzzz.umitliyimmmm.
-
Ekmek yok bugunnnnn !!! pala fırını tadilata sokmuşş..:D
-
[QUOTE=aybaca;201048]umarım bugun pizdiz olmayızzzzz.umitliyimmmm.[/QUOTE]
pizdiz ne kine:D
-
[QUOTE=ATHLON;201036]yahu herkes kendi vesikalıını mı koysa avatara:))ne bombalar patlar...[/QUOTE]
benımkı öle zaten :) guccuken kenny'dim buyuyunce bu hale geldim dayak yıye yıye dovus sanatlarında usta oldum o gadder hala fınans pıyasalarından anlamıyom uheueh :)
-
[quote=QUEEN;201050]pizdiz ne kine:D[/quote]
kötü,kaka .dng:D:D
-
[QUOTE=indregandi;201044]tekel binası, istanbul medipol üniversitesine verilmiş, 49 yıllığına,....[/QUOTE]
haliç kıyısındaki plakcılar carsısının karsısındaki bina mı ? taksıme gıdıp gelırken goruyoduk hergun tekel 130. yıl fılan dıye bu hafta dıkkatlı bakınca tabelaların fılan kaldırıldıgını gordum uzuldum nerden nereye..
-
Ezel'i anlama kılavuzu :D
[url]http://www.ensonhaber.com/medya/255858/ezeli-anlama-kilavuzu-yegen...html[/url]
-
[quote=QUEEN;201050]pizdiz ne kine:D[/quote]
aha KUIN de sazan olmuş:..:
-
[quote=ATHLON;201010]ciddi cewap veriorum.var.:)[/quote]
sen hariç,
bi de emekTar hariç :..:
-
250 den ilk long, sonrakiler, 125, 025, ve 950 de,
-
[quote=Kennym;201054]haliç kıyısındaki plakcılar carsısının karsısındaki bina mı ? taksıme gıdıp gelırken goruyoduk hergun tekel 130. yıl fılan dıye bu hafta dıkkatlı bakınca tabelaların fılan kaldırıldıgını gordum uzuldum nerden nereye..[/quote]
binayı tv de gördüm, ama hastanenin şey pardon üniversitenin kimin olduğunu herkez biliyordur sanırım, .....