[quote=Cerphin;201075]alacaklar piyasayı bırakmıyorlar üüwww[/quote]
aplaa resim avatar çok başarılıı .brv
Printable View
[quote=Cerphin;201075]alacaklar piyasayı bırakmıyorlar üüwww[/quote]
aplaa resim avatar çok başarılıı .brv
alarm çaldı geldim gayri 63600 gelen lönk sinyali halen devam busaat boyle kapatırsa gene devam gayri
[QUOTE=SaNCaKTaR;201068]Fazla üzülme Kennym be onun arkasında Kadir Has Üniversitesi var Koca Man TEKEL fabrikası idi bir zamanlar o nu nasıl Üniversite yapmak için bir yere verdilerse bunude öle vermişlerdir. Benim anlamadıgım bu toplum da Herkez Lahana yemek istiyor Pırasaya gelince tu kaka ahmet e verilince iyi ama mehmet bizden değil alamaz edebiyatı sadece dellama basının tevaturudur. üzülmeye deymez..[/QUOTE]
uzuntum bırıne verılmesı fılan degıl hocam yanlıs anlasılmasın uzuntum sundan kaynaklı ben 10 senedır ıstanbuldayım ve bu bına 10 senedır sayac gıbı tekelın bılme m kacıncı yılı aha 128 olduk vıss 130 olduk deyu bınanın tepesıne rakamlar asardı bızde ueheuh kuruma bak fılan derdık.. pırt dıye sıfıra dustuler.. kurum murum kalmadı ortada :) bızım de sayac gıttı :D yaslandıgımızı hatırlıyoduk baktıkca :P
yoka satsın zaten devletın sırketı olursa ıcını cok dolduruyolar amacının dısına cıkıyo gene ben oduyorum edılen zararı.. ugrasmasın devlet tıcaretle..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;201076]gıs kuin bak kayahan ın koyduğu smiley ler iyiymiş onnardan bi denesini seç işte kendie avatar yap.[/QUOTE]
yok bugün sazan protetosundayım..yarın breakout dansına devam..onlarda güzel formun gülümsemelere eklesek..
gol olur bence .. sazan abide gelir .. müsterihim ... projeksyon belli conversation belli .. bullmarket patron belli değil ama .. oda gelirse çok sağlam gol olur .. ehuehueh u:o:D:D
[quote=mbm;201072]kimin....[/quote]
önemi yok boşver, alsın hayrını görsünler,....
Toyota, gerı cagırmalar sonrası dusen satıslar nedenıyle uretımı durdurmayı planlıyor - kyodo
-matrıks-
68200den sat veren zaatlik zistem ilkdefa al okunu çıkarttı..
[quote=steveee;201046]Bugun takılır boyle :D[/quote]
TAKILMAZ TAKILMAZ.dng ZİRA BUGÜNKÜ euro bölgesi maliye bakanları toplantısından yunanistana maddi yardım kararı çıkıp çıkmayacağı beklENiyorMUŞ.kom
dj açılınca seyredin hareketliliği
dolares satışımı biraz daha yukarı koydum, 1.5170 e revize, görmesi çok zor bu güne, ancak değerli bu dolaresler ucuza gitmesin diye,
sibop zistem 14.00 güncellemesi
[IMG]http://i46.tinypic.com/2qunpr6.png[/IMG]