kara perşembemi olacak ne ?
Printable View
kara perşembemi olacak ne ?
kenim patron acilen mürseli çağır sana zahmet. :D
[QUOTE=YAVUZHAN;255734]kara perşembemi olacak ne ?[/QUOTE]
:eek::eek::eek:.brv.brv.brv.brv+.+.+.+.+.
[quote=YAVUZHAN;255734]kara perşembemi olacak ne ?[/quote]
heh bi sen eksiktin tepemde yavızhan patron :o üvvvv
[quote=YAVUZHAN;255734]kara perşembemi olacak ne ?[/quote]
ah be yavuzhan kardeş hergünü kara yaptın çıktın ptesiden bi başladın perşembeye kadar şimdi de yarın dersin kara cuma mı olcek diye :)
RAT Scenario Live...Long Live RATS, Long Live BEARS
dışarıda gevşiyor
70.125 den flat.. yeter bu kadar ayuluk..:)
69.800 e alış girdim ,gelirse boğa oluruz.. gelmezse de tepkide yine basarız tepesine..:..:
24.06.2010 10:44:46 iş bankası/özince,''rusya'da bir banka alımını tamamlamak üzereyiz''
[QUOTE=unlimitted;255735]kenim patron acilen mürseli çağır sana zahmet. :D[/QUOTE]
çağırdım pusuda bekliyo oglene doğru kaldıracakmış öle diolağğğğ :)
[quote=jerfin;255742]70.125 den flat.. yeter bu kadar ayuluk..:)
69.800 e alış girdim ,gelirse boğa oluruz.. gelmezse de tepkide yine basarız tepesine..:..:[/quote]
açgözlü olmayım diyosun kısaca+. ancak şimdi herkes tepki bekliyor ya biraz zor gelir bence pala olsam :) öyle yapardım tepkiye oynayacaklar çoktu diye basardım :)
[quote=Astatin;255740]RAT Scenario Live...Long Live RATS, Long Live BEARS[/quote]
sayin Astatin,
Bu arada sizin verdiğiniz vob da işlemyapma mantıpı tavsiyesi ile 70675 den yaptığım shortlarım hala duruyor,
ne dersiniz, okutalım mı , zamanı geldi mi ?
[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]yygd...[/COLOR][/B][/SIZE]
yorum yok gısa devam ...
üvvvvvvvvvv üüü
24.06.2010 10:47:37 altın fiyatlarının rekor üstüne rekor kırması, altın satışlarını neredeyse durma noktasına getirdi
graorrrrrr...
kennym açtınmı long 70000 den he bu benim kesinlikle tavsiye etmedim bir şey o ayrı sen açıcam demiştin ya bende merak ettim ona göre aşağıya basacam da :)
dün öğleden sonra başlayan trend .. iyi güzel trend bence ...kıymetini bilelim derim bence şahsen :... daytradeiçin iyi yani ...:D:D:o:o:o
saraylı abinin deyimiyle ... iyi bişey ....:D:D
[QUOTE=a.kaya;255746]açgözlü olmayım diyosun kısaca+. ancak şimdi herkes tepki bekliyor ya biraz zor gelir bence pala olsam :) öyle yapardım tepkiye oynayacaklar çoktu diye basardım :)[/QUOTE]
3 gündür 69.800 türküsü çığırıyorum kaya.. sağolası palam kırmadı beni ve geldik oraya..:cool: buradan tepki bekliyorum, gelirse bineriz daha yukarılardan shorta, tepki gelmezse de yine dalarız bi yerlerden işte..:..::o
I love you pala mucksss..:..: şimdi senden bi 72.000 rica ediyorum..:D:o
[quote=a.kaya;255739]ah be yavuzhan kardeş hergünü kara yaptın çıktın ptesiden bi başladın perşembeye kadar şimdi de yarın dersin kara cuma mı olcek diye :)[/quote]
kayahanla karıştırdın beni a.kaya :..:
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/2c73ad60.png[/IMG]
herşey bu kanala göre gidiyor...bence..
[quote=jerfin;255758]I love you pala mucksss..:..: şimdi senden bi 72.000 rica ediyorum..:D:o[/quote]
işte o imkansız şimdilik :)
[quote=jerfin;255758]I love you pala mucksss..:..: şimdi senden bi 72.000 rica ediyorum..:D:o[/quote]
en azından birisi tepemden eksildi :D
dün açtığım şort için yazdığım S/L yi biraz daha çekeyim bari ne olur ne olmaz
[QUOTE=a.kaya;255753]kennym açtınmı long 70000 den he bu benim kesinlikle tavsiye etmedim bir şey o ayrı sen açıcam demiştin ya bende merak ettim ona göre aşağıya basacam da :)[/QUOTE]
maalesef pc basında degildim , ayrıca bugun 2 kere uzun denedim yeter şimdilik.. motor sogusun .. takılı kaldı uzunda :) sabahki stratejiden vazgecmeyecektim mallıgıma geldi işte... 450 kapanıs altı kısalıp 800 puan kar hedefini beklemem gerekirdi.. 550 uzamak vizyonumu bozdu.. toparlayamadım... üvvvvv
fırsat kolluyoreeee uzun için yine yeni yeniden...
69650 ilk destek kırarsak 68175 sonra olabilir...bence..
kanalizasyon .. yygd ... önemli yerelere geldik ... üvvvvvv :o:o:o
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2228/adszfjv.jpg[/IMG]
günlükte 69850 de 55 ema var ordan teperim biraz yukarı
ama baktım ki çok atlayan var tepkiye vazgeçerim yukarı tepmekten salarım aşağıya :..:
eğer 69.600 altına inersen direk 68.000 e gideriz..
Deep Hystem;
Bir e-mail
"ANKARA Havaları;
Bugüne kadar AKP nin arkasından desteğini eksik etmeyen ve ergenekon
gibi operasyonlara hem siyasi hem de istihbarat desteği veren ABD
artık desteğini çekiyor. AKP nin son 2 ayda, pragmatik davranmak
yerine ideolojik köklerine dönüyor olması, ABD yi, Arap ülkelerine
model olacak ve K.Irak ı kollayacak ılımlı islam ülkesi Türkiye
projesinden vazgeçmeye zorluyor. Nitekim cemaat grubu da yaklaşan
tehlikeyi fark ettiği için, Mavi Marmara konusunda AKP den farklı bir
pozisyon aldı. Yeni iktidar olasılığı, eğer aşırı unsurları
törpülenebilirse AKP ile CHP, olmazsa CHP ile MHP nin koalisyonu
şeklindedir. Deniz BAYKAL ın gönderilmesi ve yerine Türkiye nin her
kesiminden oy alabilecek (Deniz BAYKAL sadece beyaz türklerden oy
alıyordu, oysa Kılıçdaroğlu alevi kökenli ve dersim olayları ile
ilgili farklı çıkışı ile Doğu ve G.Doğudan da oy alabilecek özellik ve
söylemlere sahip) Kılıçdaroğlu nun getirilmesi, kritik bazı davalarda
son dönemde alınan kararlar, Türkiye ile ilgili dünyadaki söylem
değişiklikleri bu gidişatın işaretleridir. Önümüzdeki dönemde ve seçim
sürecinde, mevcut iktidarın zayıf noktaları ile ilgili haber ve
bilgilerin medyaya düşmesi de gidişatın tamamlayıcısı olabilecektir.
Türkiye'de beklenen bu konjonktur, yamalarla ara verdirilen global
krizin yeniden nüksetmesiyle birleşince, Türkiye sermaye piyasalarının
dünya piyasalarından negatif ayrışmasını beklemek gerçekci olacaktır."
[quote=tomjones;255747]sayin Astatin,
Bu arada sizin verdiğiniz vob da işlemyapma mantıpı tavsiyesi ile 70675 den yaptığım shortlarım hala duruyor,
ne dersiniz, okutalım mı , zamanı geldi mi ?[/quote]
Ekrana bak..Aklına özel bir şey gelmiyorsa mevcut pozisyonu koru..Bir şey gelirse de, aklına gelenin tersini yap:D sistem oydu...ben bişey demeyeyim
[QUOTE=unlimitted;255763]en azından birisi tepemden eksildi :D[/QUOTE]
şimdilik..:..: her an binebilirim tepene tekrar..:D tepkini gücüne bakacağım biraz..
şimdi durum şudur.
2 gündür long deniyorum.
ben zirve/dip avını severim.
bunu yapabilmek için sabırla beklerim. saatlerce piyasanın düşmesini veya yükselmesini bekleyebilirim...
düşer..
düşer...
daha da düşer..
ben biraz daha düşmesini beklerim...
ve bir noktadan poz alırım. çok yüksek beklentilerim olmadığı için de genellikle puan kazanırım.
2 gündür 2. denememde 100 puan dahi kazanamıyorsam, zirve/dip avı yapmayan ve daha çok puan bekleyen longcu arkadaşların çok ama çok dikkatli olmaları gereken zamanlardayız demektir...
ema sistem .. 71600 lerden satta .. .
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/2972/adszcrd.jpg[/IMG]
69.825 alışlarım gelmiş... boğa mı oldum ben şimdi..:)
[FONT=System][SIZE=7]YYRD[/SIZE][/FONT]
[IMG]http://i48.tinypic.com/35i3rc9.jpg[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;255776]şimdi durum şudur.
2 gündür long deniyorum.
ben zirve/dip avını severim.
bunu yapabilmek için sabırla beklerim. saatlerce piyasanın düşmesini veya yükselmesini bekleyebilirim...
düşer..
düşer...
daha da düşer..
ben biraz daha düşmesini beklerim...
ve bir noktadan poz alırım. çok yüksek beklentilerim olmadığı için de genellikle puan kazanırım.
[COLOR="Red"]2 gündür 2. denememde 100 puan dahi kazanamıyorsam, zirve/dip avı yapmayan ve daha çok puan bekleyen longcu arkadaşların çok ama çok dikkatli olmaları gereken zamanlardayız demektir...[/COLOR][/QUOTE]
buna tamamen katılıyorum unlimit.. max bir hafta süre tanıyorum endekse.. sonra shortta kıpraşmadan yatma zamanı.. daytrader değil, slow traderlik zamanı.. çok az kaldı..çok az....
[quote=Astatin;255773]Ekrana bak..Aklına özel bir şey gelmiyorsa mevcut pozisyonu koru..Bir şey gelirse de, aklına gelenin tersini yap:D sistem oydu...ben bişey demeyeyim[/quote]
aklıma gelen, burdan tepki gelicek, short kapa, az long aç....
yada flat ol bekle... o zaman tepkide ilave short yapayım ben ..
[quote=tomjones;255782][COLOR=red]1[/COLOR][COLOR=red]) aklıma gelen, burdan tepki gelicek, short kapa, az long aç....[/COLOR]
[COLOR=red]2) yada flat ol bekle[/COLOR]... o zaman tepkide ilave short yapayım ben ..[/quote]
Terslerini alırsak
1) Burdan tepki gelmeyecek şort kapama, long açma
2) Flat olma
:..::..::..:
SOnuç: No action
ontolojik bir fenomenoloji:D:D:D:p:p