hacılar bu bı not arttırımıyla ust hedef bara değdırıp işi bitirmesin tek barla?..ula flowlar o kadar irrasyonel kı...vay anasını..
Printable View
hacılar bu bı not arttırımıyla ust hedef bara değdırıp işi bitirmesin tek barla?..ula flowlar o kadar irrasyonel kı...vay anasını..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=-zzP29emgpg[/URL]
şayne bı klıp ve muzık...kliptekı bova da pek bi manidarrrr
[quote=seagate;423935]abi 177 bin pozisyon var maliyet tee aşşalardan daa böyle idare etse 3 günü var zaten.. pozisyonu bozmasa para ediyir zaten kar var. üwww idare edecek ... üwww[/quote]
hacı öyle düşünme...adam şubatı longacaksa, kucağa şortcu toplamak için yvadeye basıverebilir...yvadede kalan 3-5 şortcuya verdiği 1000 puanu sonra cümle şortculardan ve taze şortculardan (kucağa yeni toplamış olduğu), sonra şubat vadede misliyle alır..palatron bu... böyle 3 kaıtları engellemek için vadeden vadeye bir prim ödeyerek gececek altyapının kurulması lazım...2 yıl önce vob başkanı yılsonuna yetiştirecezz dediyi.. vadeler arası poz taşıma yok, opsiyon yok, opsi wan zaten günlerdir yok.. beyle vob kollu makine
Hellim apla, hellim apla, vbulletin forumun yeni virsiyonu çıkmış.Ajax kulanıyomuş, forumda twitter gibin otomatik refreshlenen sayfa fantazisi gerçek olabülür...
ben anlamam astatin abeyy
fıÇırlar artıda deyorlar üwwww
[quote=ATHLON;423942]hacılar bu bı not arttırımıyla ust hedef bara değdırıp işi bitirmesin tek barla?..ula flowlar o kadar irrasyonel kı...vay anasını..[/quote]
HAcı..haftalık graftaki indiklere bakıonmu..Nasıl NUNU lar var...türkçası şubat vadeyi bugüne göre +- 15,000 puanlarda gapatabilirik (nunu çalışır veya kırılıa bağlı olarak eksi artı)
[quote=seagate;423949]ben anlamam astatin abeyy[/quote]
zati öyle olacak demedim hacı.İhtimal dedim.. yvadenin uzakvadenin 1500 puan üzerinde vade bitirdiğini bilirim ben..çakal o para onda...
ama şu an longuz umutlu ve gururluyuz:)))
bu arada şu esnaf lokantalarına hastayım hacılar...ööle cincon abıdık gubıdık restorannardan oldum olası zevk almadım..hatta zamanında 12 sene önce maslakta bı kurumda ilk stacımı yaparkene milleti toplayıp sanayiye göturuodum esnaf lokantasına...ilk başta mırın kırın eden hatun kişiler sonnasında nasıl da ekmegi yarısından koparıp banardı suyuna yemeğin..:)))
hey gıdı beeee..yok abeyler ben seviom esnaf lokantalarını,seviom pilav istediin zaman abinin pilav üstüne az kuru döküp vermesini vesselam..
[quote=ATHLON;423942]hacılar bu bı not arttırımıyla ust hedef bara değdırıp işi bitirmesin tek barla?..ula flowlar o kadar irrasyonel kı...vay anasını..[/quote]
öyle deme hazı..kuru fasulye ve tuz rezervleri de arrtı malum.. ayrıca karolin fişekçi konusu var.. vob la ne alaka diyeceksin..şöyle; mişel fayfır beni heycanladırdığında 98 miyidi neydi pis ralli olduydu...bu yıl mahi heyecanlandırdı (vob 60 larda filandı), bir ralli başladıki sürüyor..3 gündür karolin heycanı var, vob yine ranıyor.... ha ne zamanki heyecan bitiyor onlara karşı o zaman vob graşıyor..herkes abd de morkış krizindne dolayı borsalar graştı sanır..halbuki gerçek nedeni şu; ondan önceki iki yıl boyunca anjelina jolie beni heyecanlandırıyordu ve borsalar randı..bir gün anjo nun makyazsız halini gördüm...::: heyecan bitti...dow çöktü misal...
yani işin özeti: eğer elindeki longlardan para kazanmak istiosan beni Mahi ile tanıştırman lazım..karolin de olur.dng
bi de gece gezmesınden sonna sabaha dovru o ferayecı mıdır nedır,mantı yemee gidiolar ya..offff..tam dayak atasım gelıo walla..adam kıç kadar tabaa 3-4 mantı dolduruo 20tl...kardeşim yiiceksen içkiden sonna bişii,o leş olacak...hamburger,kokoreç,uykuluk,gerdan flan..o ne ööle,neymiş efem?etiler de feraye yiicek mısız..hadı lem...))
[quote=ATHLON;423954]bu arada şu esnaf lokantalarına hastayım hacılar...ööle cincon abıdık gubıdık restorannardan oldum olası zevk almadım..hatta zamanında 12 sene önce maslakta bı kurumda ilk stacımı yaparkene milleti toplayıp sanayiye göturuodum esnaf lokantasına...ilk başta mırın kırın eden hatun kişiler sonnasında nasıl da ekmegi yarısından koparıp banardı suyuna yemeğin..:)))
hey gıdı beeee..yok abeyler ben seviom esnaf lokantalarını,seviom pilav istediin zaman abinin pilav üstüne az kuru döküp vermesini vesselam..[/quote]
Sanırım orda etrafta levyeyle girişebilecek adam çok olduğundan mecburen güzel yemek çıkarıyolar :..: İşin şakası bi yana, bende esnaf lokantalarında yediğim yemeklerin tadını çok beğenirim patron.Mekana,masa örtüsüne,çatala para ödüyeceğine adam gibi doyuyosun mis gibi
[quote=Astatin;423956]öyle deme hazı..kuru fasulye ve tuz rezervleri de arrtı malum.. ayrıca karolin fişekçi konusu var.. vob la ne alaka diyeceksin..şöyle; mişel fayfır beni heycanladırdığında 98 miyidi neydi pis ralli olduydu...bu yıl mahi heyecanlandırdı (vob 60 larda filandı), bir ralli başladıki sürüyor..3 gündür karolin heycanı var, vob yine ranıyor.... ha ne zamanki heyecan bitiyor onlara karşı o zaman vob graşıyor..herkes abd de morkış krizindne dolayı borsalar graştı sanır..halbuki gerçek nedeni şu; ondan önceki iki yıl boyunca anjelina jolie beni heyecanlandırıyordu ve borsalar randı..bir gün anjo nun makyazsız halini gördüm...::: heyecan bitti...dow çöktü misal...
yani işin özeti: eğer elindeki longlardan para kazanmak istiosan beni Mahi ile tanıştırman lazım..karolin de olur.dng[/quote]
gamzeye ı ıh diosun burun kıvırıosun yani...))ciddiyim...dng
[quote=ATHLON;423960]gamzeye ı ıh diosun burun kıvırıosun yani...))ciddiyim...dng[/quote]
o kim ki.. harem dizisinde olan mı?
patronlar vob da arıza mı var yaw?
[quote=Astatin;423961]o kim ki.. harem dizisinde olan mı?[/quote]
şunu söylıım,gerçekte çookkk daha güzel..aslında hiç fotojenik değil...
[quote=flexy;423962]patronlar vob da arıza mı var yaw?[/quote]
hı..ne..biz gamze konusundaydık............
[quote=Astatin;423966]hı..ne..biz gamze konusundaydık............[/quote]
.dng.dng biz farkedene kadar gitti geldi zaten, devam Show must go onn
abiler güzel hatunlar hepsi de...sonnasında bakmayın hepsi gene evde çorap pijamayla takılıp dizi izleyen tipler yemin ediorum...onnarı görunce ne biliim insan gözünde bı normallesiolar...
[quote=flexy;423968].dng.dng biz farkedene kadar gitti geldi zaten, devam Show must go onn[/quote]
100 pts lık rallı:)))
[quote=flexy;423948]Hellim apla, hellim apla, vbulletin forumun yeni virsiyonu çıkmış.Ajax kulanıyomuş, forumda twitter gibin otomatik refreshlenen sayfa fantazisi gerçek olabülür...[/quote]
Fleksi buba,
Seni Voborsa MoD'u ve Yazılım Geliştirme Müyendizi yapsak??
kapanış tahminim 99000 şubat vade.ehü
la bu teminatlar ne zaman artıyordu
[quote=Astatin;423977]la bu teminatlar ne zaman artıyordu[/quote]
cumaya
[quote=excali;423972]Fleksi buba,
Seni Voborsa MoD'u ve Yazılım Geliştirme Müyendizi yapsak??[/quote]
:D beni aşar patron o işler
[B]SÜPER Loto’dan 22 milyon lira kazanan ancak 22 Kasım'dan bu yana kayıp olan talihli sonunda ortaya çıktı. 55 yaşındaki gerçek talihlinin istatistiksel olarak en çok çıkan numaraları ve hep aynı kuponu oynadığı açıklandı.[/B]
[quote=Astatin;423977]la bu teminatlar ne zaman artıyordu[/quote]
bugün artmış durumda haci baba
[quote=ATHLON;423964]şunu söylıım,gerçekte çookkk daha güzel..aslında hiç fotojenik değil...[/quote]
abi...çok karizma duruyo hatun..yanında ezilmmiim diyorum..:::
şubatta new high
umarım
[IMG]http://static.tumblr.com/m65t80g/irOm3sbro/five.png[/IMG]
oLmuştur
[quote=flexy;423980]:D beni aşar patron o işler[/quote]
Patron,
Cava otomatik olarak sayfaları yenilemezse, Sen yeniler misin??
longlar kavır abi..bana yiter
[quote=Astatin;423983]abi...çok karizma duruyo hatun..yanında ezilmmiim diyorum..:::[/quote]
bi voborsa hacısı ezilmez hacııı..anca ezerrr:))
[quote=excali;423987]Patron,
Cava otomatik olarak sayfaları yenilemezse, Sen yeniler misin??[/quote]
itinayla hemde :::
[quote=seagate;423982]bugün artmış durumda haci baba[/quote]
vay anasını artmış valla :confused:..cuma demedi mi bunlar?
[quote=flexy;423962]patronlar vob da arıza mı var yaw?[/quote]matrikste arıza vardı giderdim .kom
[quote=flexy;423992]vay anasını artmış valla :confused:..cuma demedi mi bunlar?[/quote]
Yok. [B]Flexy Brain Update 26.12[/B]'yi yüklemedin mi daha?...:)):..::..:
[quote=excali;423995]Yok. [B]Flexy Brain Update 26.12[/B]'yi yüklemedin mi daha?...:)):..::..:[/quote]
:D :D otomatik update açık deildi, sen diyince indirdim
[quote=negrolino;423993]matrikste arıza vardı giderdim .kom[/quote]
Eyvallah patron :)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=XuS33DkTt8k[/URL]
stetom..bu klibin 1:24 üncü zemanındaki aplayı baa ayarla ,sana butun mahiler feda olsun..bu nedir kardeşim..güzelliğin tanımı yahu..
[quote=Astatin;423977]la bu teminatlar ne zaman artıyordu[/quote]astipat bugün arttı teminatlar .brv
silkeleme başladı