-
[quote=Astatin;85918]Son trendde
15 dakıkalık sistemim 35050 den sat verdi..33 küsürlerde bir yerde bir al verdi ama 200 puan altında terse döüp satverdi...
60 dklık sistem 34600 gibi sat verdi ve o günden beri satta...
ben ne kadarını aldım 4000 lik düşüşün? sadece 1600 puan :(
mevzu sisteme sahip olmak değil onu uygulamak...[/quote]
kazanacağını bile bile uygulamamak bendede var. örnek cbaykusun sistemde 34.475 shortlamış daha hiç kıpırdama yok
-
[quote=cırcır;85910]1 haftadır shortta bekleyip hiç al-sat yapmayanda kazandı arkadaşlar.[/quote]
Kazanmak var kazanmak var... ne kazandığı önemli...
-
[quote=jerfin;85916]al-sat ile para kazanabilmek için yatay piyasa mı, trend piyasası mı çok iyi bilmen gerekiyor.. bu sabah kaç kişi trend olduğunu gördü ve tercihini satıştan yana kullandı .!! benim gördüğüm çoğu kişi alış yaptı....haa ekran tecrüben çok gelişmiştir, artık piyasanın doyduğu noktayı iyi tahmin edersin ve gün içi iyi kazanırsın ..
bak gökhan'a spot piyasayı izliyormuş.. aferim... onun kazancı kaybından çok olur gün içi..[/quote]
ben gördüm valla..ancak 50 puan yukarı pasife satış yazdım teper diye..tepmedi...emri iptal edip birde 150 puan aşağıdan long yaptım..sonrada stopladık malum..rezillik diz boyu:..:
-
[QUOTE=Astatin;85918]Son trendde
15 dakıkalık sistemim 35050 den sat verdi..33 küsürlerde bir yerde bir al verdi ama 200 puan altında terse döüp satverdi...
60 dklık sistem 34600 gibi sat verdi ve o günden beri satta...
ben ne kadarını aldım 4000 lik düşüşün? sadece 1600 puan :(
mevzu sisteme sahip olmak değil onu uygulamak...[/QUOTE]
birde üstüne sistem tersine uzuna geçip aldıklarını da verirsin..:(
-
[U]Valla sabah aldığım longlardan ilk defa korktum[/U] 30700 stopum var.
Dünkü kısalardan sabah kar ettim. Sonra longa çevirdim..Çevirmez olaydım.
B[B]ugün zarar edersem eğer 11 günlük büyü bozulur.[/B] Günü zararda kapatmamam lazım.
. 50 lira kar elli liradır. Offf.
-
su aps nin grafi cizdirelebilirmi butun degerler gorulurmu bir yerden. gunluk olsa bile yeter.
-
beklenti oluştu 30600den döner diye py bunu kullanır bence soluksuz düşeriz.
-
[QUOTE=jerfin;85886]valla ne yalan diyim baya yüklü aldım..:..:[/QUOTE]
Hatta IMF olan borcumuzu rahatlıkla ödeyecebielcek bir miktar ollduğundan bahsediliyor kulislerde.
-
Pardon üstteki yazı 34700 shorttum olacaktı.Yanlış yazmışım değiştirdim.
-
[quote=furkan;85921]aç gözlülügüm tuttu emiri iptal ettim shortları tutucam 30000e[/quote]
bu garip bi ironi oldu. :D
-
[QUOTE=gacırt;85889][URL="http://www.zirve100.com/Search.aspx?CategoryID=35"]Yatırım klasmanında voborsa[/URL] neden saldırdıkları belli oldu[/QUOTE]
Barış Akarsu fan forumu bile var. .dng
-
herkes 31300 den mala atlarsa olacağı budur.
kapitilasyon gelmeden dönüş olmaz.
18 şubata kadar satış vermiştim. hala öyle.
ama az kaldı.
-
[quote=jerfin;85925]birde üstüne sistem tersine uzuna geçip aldıklarını da verirsin..:([/quote]
yok 1600 pan mahsuplaşmadan sonra kalan hali:..::..: Allah'dan..doğru pozisyon yoktur doğru zamanda açılan/kapatılan pozisyon vardır:..:
-
[B]sabahtan 850 longlar, 950den kapandı
artı 950den kısa. [/B]--------------------
[B]775 flat öğle tatili, afiyet olsun. [/B]--------------------------------------
[B]900 kısa... [/B]---------------------------
[B]725 ten flat. [/B]-------------------------
[B]775 kısa.... stop 975... [/B]--------------------------
[B]günaydın...
275 flat.... [/B]--------------------
bunlar dünkü işlemlerim 4 ü de karlı, al satta daha başarılıyım genelde, bugün zarardayız.
-
al-sat ,oldukca strestli...gap riskini almayan genelde iyi kazanamaz..sisteme tabi olup gerekirse her geceye pozisyon ile girmek lazım..sisteme uyanlar için 1 şubat dan beri en azından 4000-5.000 kar olmalı..40 kontrata deli para...
-
[QUOTE=unlimitted;85931]bu garip bi ironi oldu. :D[/QUOTE]
pozisyona yatarım demiştimm ama 1000puan karlardann çokk geri dönüpte avucumuzu yaladıgımız olduu..kıstırmışkenn alabildigimiz kadar almak gerek bunlar zaten yatayda gidiyor
-
[QUOTE=cırcır;85922]kazanacağını bile bile uygulamamak bendede var. örnek cbaykusun sistemde 34.475 shortlamış daha hiç kıpırdama yok[/QUOTE]
cbaykus'un sistemine uyamazsın.:). neden uyamazsın ? çünkü o sistem trend sistemi.. yatayda öyle bi çarpar ki adamı trendde kazandıklarını verirsin bir güzel.:)
trend başlar hah bu sistem süper dersin uygulamaya kalkarsın yatay piyasaya denk gelirsin ve parayı yarıya indirirsin:) allah kahretsin bırakıyorum bu sistemi dersin trendde süper kazandırır tüh ya neden uymadım dersin..:)
yani piyasalar her trendden sonra yatay piyasaya girer, her yatay piyasadan çıkışta da trend başlatır.. yatay piyasa mı, trend mi olduğunu ayırt edemeden o sistemde başarı şansın düşüktür.. ha çok kaybettirmez, parası sıfırlattırmaz o da ayrı..
-
bu gece dow çok zevkli olacak.
kan, şiddet, panik, cinnet, tecavüz herşey var.
-
[IMG][url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/alsata76b5.jpg[/img][/url][/IMG].
gün içi alsat için spot izlemek şarttır. resimdeki benim tek pc deki ekranım. yuvarlak içindekiler. garanti bankası derinliği, en yüksek işlem hacimli hisseler ve aktif işlem analizi
100000 tl filtreli. aktif işlem analizi çok önemli. şayet orası kızarmaya veya mavileşmeye başladığı an enaz 2-3 kademesi var vobun:)
-
spotu bekliyorlar açılınca nasıl vericekler cok merak ediyorum
-
[QUOTE=jerfin;85938]cbaykus'un sistemine uyamazsın.:). neden uyamazsın ? çünkü o sistem trend sistemi.. yatayda öyle bi çarpar ki adamı trendde kazandıklarını verirsin bir güzel.:)
trend başlar hah bu sistem süper dersin uygulamaya kalkarsın yatay piyasaya denk gelirsin ve parayı yarıya indirirsin:) allah kahretsin bırakıyorum bu sistemi dersin trendde süper kazandırır tüh ya neden uymadım dersin..:)
yani piyasalar her trendden sonra yatay piyasaya girer, her yatay piyasadan çıkışta da trend başlatır.. yatay piyasa mı, trend mi olduğunu ayırt edemeden o sistemde başarı şansın düşüktür.. ha çok kaybettirmez, parası sıfırlattırmaz o da ayrı..[/QUOTE]
ha işte.
yatay piyasa yok 1 senedir.
hep aşağı, ara sıra yukarı.
hepsinde tutuyor, aralara girmiycen.
sevgiler.
-
Sistem uygulayıp da vadelinin yüksek kaldıraç olanağından faydalanmaya imkan yoktur. Gün içi full takılabilirsiniz çok güzel fırsatlar çıkabiliyor bazen kör göze parmak hareketler oluyor.
Eğer illa sistem diyorsanız kaldıracınız düşük olmalı. O zaman trend bulunca sonuna kadar yapışabilirsiniz allamei cihan gelse sizi terse getiremez.
Ben ikisini de uyguluyorum iki ayrı hesapta çünkü her zaman trend olmuyor.
Özetle işin sırrı pozisyon büyüklüğünde.
-
[quote=follow;85892]tum turkıyenın bıldıgı ******* bır teknıkcı var
2 hafta once 37.000 beklıyordu bu *******
sımdı yıne yorum yollamıs bu *******nın yorumlarına dıkkat edın
son 1 senede bırcok arkadası batırdı cunku[/quote]
İsmini neden yazmıyorsun kardeş bu adam ş.sizin önde gideni değilmi bak ne dedi ne oldu.
-
[QUOTE=Dantes;85927]su aps nin grafi cizdirelebilirmi butun degerler gorulurmu bir yerden. gunluk olsa bile yeter.[/QUOTE]
Vobun sitesinden günsonu verilere ulaşabilirsiniz. Excellede çizdirriseniz olur. Veri termianllerinde grafiği yok bu APSnin.
-
[QUOTE=MMO;85944]İsmini neden yazmıyorsun kardeş bu adam şerefsizin önde gideni değilmi bak ne dedi ne oldu.[/QUOTE]
yazmasın isim boşver bende yazmadım.
sonra mok sanıyor kendini .............
-
[QUOTE=jelibon;85939]bu gece dow çok zevkli olacak.
kan, şiddet, panik, cinnet, tecavüz herşey var.[/QUOTE]
ben 3 gündür alımımı çarşamba sabahı yapacağım diye laf olsun diye demiyordum..:)
-
şunu bile uygulasa insan. günde sadece 2 kademe:) alsa sadece 2 kademe ayda 40 kademe eder minimum. ayda 1ooo puan :) çoğu kişi maaşlı işlerde çalışıyor burda. maaş gibi geir fenamı:)
-
Vallahi alsat alsat 1 günde 1e 3 yaptığımı ve devamında üç günde 1e 10 yaptığımı bana hiçbir trend veremeyeceğine göre alsat kendi fikrim bu ve ilginç olan endeksin değişimi o 3 günde başladığım zamandan beri 1500 puan artıştı.1500 puan yüzde 30 eder.1e10 neresi yüzde 30 neresi.Neyse geçen gün vobix birşey anlatmıştı açık pozisyon değişimi ile ilgili.Piyasa ile ilgili bazı konularda yardımcı olurmuş açık pozisyon değişimi.Ben şunu soracam ona.Ben de 10 milyon ytl var ve boşta tutuyorum bunu.İki kuruma 5 milyon 5 milyon aktardım.Birinde 10 000 short diğerinde 10 000 long açtım.Açık pozisyon 20 000 lot artmış olmalı bu duruma göre.Ertesi günlerde açık pozisyon sayısı gün içinde bakmışsınız 6700 gibi bir rakam artı gözüksün.Ben şimdi bu long ve shortları kapatırsam bu açık pozisyon değeri eksi 13300 olmazmı.Demekki açık pozisyon olayı neymiş.Tamamen masalmış.İstediğim rakam yaparım açık pozisyonu.Bu yazdığım kesinlikle doğrudur.Açık pozisyonda mantık aramayın.Ki pozisyon açanlar da yanılabilir.Sayın vobix sanırım güzelce anlatır bu anlattığımı da ben de yanılıyormuyum iyi anlarım.Açık pozisyonla oynamak çocuk oyuncağıdır.
-
[QUOTE=jelibon;85939]bu gece dow çok zevkli olacak.
kan, şiddet, panik, cinnet, tecavüz herşey var.[/QUOTE]
sonu nasıl bitecek acaba? .dng:..:
-
5 dakikalıklarda 56 tikten sadece 15 tanesi yeşil.
adabıyla bile düşürmüyorlar
-
[QUOTE=TIFIL;85950]sonu nasıl bitecek acaba? .dng:..:[/QUOTE]
her zaman nasıl bittiyse öyle bitecek.
her zaman 2 fırsat verir.
-
selam millet, 30850'den flatim. wall mart-i bekleyecegim...
-
Sabahtan beri FSPX'te 800 destekmiş komedisi oynandı ne komik.
-
Telefon hatları kesik, yeni açtım, piyasa"ne olmus boyle ya...
30850 den uzun deneyelım bakalım, kasıntı tuttu:)
-
ben kaçar bundan sonra yeni birşey yoktur yazılacak.
etkileme olur, kapanınca dönerim.
sevgiler.
-
vobix şu apds seneryolarının hepsini bi kopyalasana buraya sana zahmet
-
[QUOTE=nunu;85953]selam millet, 30850'den flatim. wall mart-i bekleyecegim...[/QUOTE]
tebrikler sabırlı ayu arkadaşım..+.
gitti bizim 1000 puancığımız..:)
-
Kimse kusura bakmasın beklentim değişti bu hafta 29000-30000 aralığına düşücez, beklentimde biraz değişiklik oldu o kadar:), saygılar...
-
Ralli moduna girmek için bir bakalım elde ne var:)
Dışardaaa....; ı-ıh birşey yok,
İçerdeee...; hiç birşey yok,
Tamamdır, bu dmektır kı rallının elı kulağında, longlarımı 5000 puan yukardan mı versem, 10000 puan yukarıdan mı?
İşte, tipik ky psikolojısı budur:)
-
Bugün en kötü senaryo ve KYye yapılabilecek en terbiyesiz davranış XU100'ü 24000-25000 arasında kapatmak olur(24000in az üstünde kapanış olursa en kötüsü).