Üst çizgiye zamklanmış gibi yapıştı gidiyo...
Printable View
Üst çizgiye zamklanmış gibi yapıştı gidiyo...
30 luk hariç bütün dilimlerde yön yukarı, alacağımız yeri iyi seçelim ki para olsun,....
[quote=sadberk22;201085]TAKILMAZ TAKILMAZ.dng ZİRA BUGÜNKÜ euro bölgesi maliye bakanları toplantısından yunanistana maddi yardım kararı çıkıp çıkmayacağı beklENiyorMUŞ.kom[/quote]
nene'min tasaklari olsaydi!! dedem olurdu misali gibi ayni!!!.kom
[url]http://oddhammer.com/tutorials/debt_clock/US_debt_clock_small.swf[/url]
iyice sıkıştık,bi yana patlaması lazım artık..
[quote=enorton;201083]Toyota, gerı cagırmalar sonrası dusen satıslar nedenıyle uretımı durdurmayı planlıyor - kyodo
Enortonum bir yazı yazmıstım bununla ilgili hatırlıyorsundur,hepsi dravdan hareket bunların dedigim gibi,olay bilancoların makyajlanmıs hali simdi o makyajı geri cagırmalarla siliyorlar,servislerinde o kadar masrafı yok onların hepsini zarar gibi gösterecekler boylelikle gecen yılki zararı drav yoldan ic edecekler aynı zamanda da isci cıkartmaya kılıf hazırladılar..simdi sırada ford,honda,vw girecek yakında onlarda benzer isler yapıcak..otomotiv sektoru gercekten lokomotiv altında binlerce supplier bu firmalar icin calısıyor ve reel sektorun kalbi,burası biterse hersey biter..insaat sektorude oyleydi fakat arsa kalmadıgı zaman fiyatlar yukarı gidebiliyor fakat arabada yıllık satısı yakalayamadıgınız zaman yani devamlı tukemesseniz,bu sektör mecbur kuculecek..
225 ort long cover ve kısa .. gol falan olmaz .. taban olsun a* .. üvvv
[quote=kayahan;201091]nene'min tasaklari olsaydi!! dedem olurdu misali gibi ayni!!!.kom
[URL]http://oddhammer.com/tutorials/debt_clock/US_debt_clock_small.swf[/URL][/quote]
Hımmm,halanın amca,teyzenin dayı olamayışının sebebi anlaşıldııııı.....:::::::::
64350 kısa devam....
basın uşaklar.. acımayın......
günlük ters flama hala geçerli..... he heee
[quote=YAVUZHAN;201092]iyice sıkıştık,bi yana patlaması lazım artık..[/quote]
bummmmmmmmm! :..:
250 long okey
125 long okey
64025 ve 950 beklemede,
nihayet veriyorlar....lelele
[quote=indregandi;201099]250 long okey
125 long okey
64025 ve 950 beklemede,[/quote]
Hayırlı olsun indregandim hepsi geldi sanırım,950 dısında..