unlimit abi .. projeksyon exxx olmamış ... yaşam belirtileri var .. yoğun bakımda fraktalik tedavi görüyor .. ehuehu:D:D:D
Printable View
unlimit abi .. projeksyon exxx olmamış ... yaşam belirtileri var .. yoğun bakımda fraktalik tedavi görüyor .. ehuehu:D:D:D
[quote=Astatin;201174]pelam ağa takılmış paluk gibi..bir üste bir alta çarpıyor..ehueheueh
[IMG]http://i49.tinypic.com/jv20cx.jpg[/IMG][/quote]
YAW ANLADIK HERKES SAZAN DA KİM NE DEMİŞ KİM KİMMİŞ AVATRADAN KARIŞTIRYOZ YAW::: ZATEN PALA YETERİNCE KAFA KARIŞTIRYO .dng.kom
[quote=selçuklu;201172]istavrit patron dipteki üçgenden korkacan abi bence .. ewye göre ya 4. dalga. . ya düzeltmenin sonu ... unmüsterihliğim hat safhada .. üvvv .:o:o[/quote]
Dostum 69500 'den beri arkama yaslandım, ana pozisyonu hiç bozmadım, Çıkacak piyasa böyle nazlanmaz ama abilere her hafta 5 bin puan düşmek zor geliyor.::::::
ayrıca müsterih olmanızdan dolayı TEPRİK EDİYORUM sizi,.lelele
775 975 den verildi,
Bearishhhhh time
[quote=sadberk22;201175]-250 GENE OYSA SABAH FDOW +50YKEN NERDEYDİK OYSA:::.dng[/quote]
64475 üstüne çıkarsa ne olduğunu hep beraber anlamış oluruz,.....
ü[url]www.sıkıntı[/url] war patron... i dont want to be re-kuskulabled...üwww
775 alıcıyım,
[quote=selçuklu;201176]unlimit abi .. Projeksyon exxx olmamış ... Yaşam belirtileri var .. Yoğun bakımda fraktalik tedavi görüyor .. Ehuehu:d:d:d[/quote]
projeksiyona suni teneffüs yapacaz dow 10226 olcek biz de sabaha 55200den çort kavır-ma yapçaaz:d+.
çok terbiyesiz ve asabi oldu, 64 üstü gaz verip, sonra, asabileşti bu iyi,
[quote=indregandi;201181]64475 üstüne çıkarsa ne olduğunu hep beraber anlamış oluruz,.....[/quote]
OLABÜLÜÜ MÜ Kİ:confused: AYU ÇIKABÜLÜ TAŞ DÜŞEBÜLÜÜ::: AMA BU GÜÇSÜZLÜKLE ZOR GÖZÜKÜYÜÜÜ.dng.boks.
[quote=selçuklu;201176]unlimit abi .. projeksyon exxx olmamış ... yaşam belirtileri var .. yoğun bakımda fraktalik tedavi görüyor .. ehuehu:D:D:D[/quote]
hangi proceksiyondan bahsettiğin önemli...
seninkindeki teknik hatayı düzelttiğim haline bi bak bakalım, ne durumda. .dng