müsterih ve çok rahatım.....
hiç olmadığım kadar..... he heeeee :):):)
kısa devam...... pala köşeye sıkıştı.....
isterse çeksin yukarı.........
Printable View
müsterih ve çok rahatım.....
isterse çeksin yukarı.........
cigara molası,
[QUOTE=mbm;201188]müsterih ve çok rahatım.....
isterse çeksin yukarı.........[/QUOTE]
Abi bir aralar sen de pala kim diye soruyordun, şimdi mesajlarından pala yı eksik etmiyorsun :)
[QUOTE=indregandi;201189]cigara molası,[/QUOTE]
bugün sigarayı bıraktım....
saat 10.00 dan beri hiç içmedim....
asabiyim biraz...... hııırrrr
[QUOTE=enorton;201190]Abi bir aralar sen de pala kim diye soruyordun, şimdi mesajlarından pala yı eksik etmiyorsun :)[/QUOTE]
sayenizde.... öğrettiniz onuda....
he heee:Dhe
64000 den kısacıyım.haydi bakalım hoppaaaaaaaa :D
Sn. AHALİİ iZMİR' E bu sene turizm teşvik kredisi veriliyormuş 13 milyar TL duyan var mı? (hatta bana 13 mılyar $ dedıler ama :D )
[quote=sadberk22;201186]OLABÜLÜÜ MÜ Kİ:confused: AYU ÇIKABÜLÜ TAŞ DÜŞEBÜLÜÜ::: AMA BU GÜÇSÜZLÜKLE ZOR GÖZÜKÜYÜÜÜ.dng.boks.[/quote]
o ne yapacağını biliyor, güçsüz olan biziz, o senaryoyu yazmış çoktan eğer bunu tahmin edebilrsek para kazanıyorıuz, olay bu, bunlar puşt,
çaresiz laldıkları yereler, ikiz kuleler, falan, 2008 düşüşü bile suni, hani kriz nerede, buhar oldu koca kriz, sır oldu,.......şimdi avrupa çakıyorlar algılamalar için, yoksa py düşmez, çıkarsa balon olur, bunu önlemek 1.,
2.dolareyi canlandırıyorlar, daha düne kadar tartışılıyordu, v. s.,
şimdi sırası deyil, hafif meşrepli(düşüş) yataydayız, hepsi bu, biz deyil, onlar, biz onları takip ediyoruz,.......
biz küdamız, onlar büdam,....
[quote=steveee;201194]Sn. AHALİİ iZMİR' E bu sene turizm teşvik kredisi veriliyormuş 13 milyar TL duyan var mı? (hatta bana 13 mılyar $ dedıler ama :D )[/quote]
hayırdır izmir hissedarı mısın? payına düşeni mi hesaplıycan? :D:D:D:D
5 likte baskı geldi, 900 geliyor, 25 e geri çekiyor, yeni direnç yeresi belirliyor, destek 725 te o belli,
durmak yok uzuna devam...daha önce dediğim gibi iş durumundan dolayı slow traderim...63300 den beri işlem yok..3-4 gündür komisyon yok...63200 delinirse ,işte o zaman endeişe başlar...
[quote=mbm;201191]bugün sigarayı bıraktım....
saat 10.00 dan beri hiç içmedim....
asabiyim biraz...... hııırrrr[/quote]
bende hesapta hafta içi bıraktım, h.sonu içecektim, kısmen gerçekleştirdim, geçen hafta 5 günü 10 teneyle kapadık,.....