975 shortcover ve .. full long .. ralli a* .. gol olur ..
Printable View
975 shortcover ve .. full long .. ralli a* .. gol olur ..
[QUOTE=unlimitted;201187]hangi proceksiyondan bahsettiğin önemli...
seninkindeki teknik hatayı düzelttiğim haline bi bak bakalım, ne durumda. .dng[/QUOTE]
abi 75000 projekted projeksyonu diyorum .. hasta tedavi görüyor .. fraktalik serum takıldı ... üvvvv .:D:D:D
Avatarın sahibi gelsin karmaşa sona ersin
[quote=indregandi;201195]o ne yapacağını biliyor, güçsüz olan biziz, o senaryoyu yazmış çoktan eğer bunu tahmin edebilrsek para kazanıyorıuz, olay bu, bunlar puşt,
çaresiz laldıkları yereler, ikiz kuleler, falan, 2008 düşüşü bile suni, hani kriz nerede, buhar oldu koca kriz, sır oldu,.......şimdi avrupa çakıyorlar algılamalar için, yoksa py düşmez, çıkarsa balon olur, bunu önlemek 1.,
2.dolareyi canlandırıyorlar, daha düne kadar tartışılıyordu, v. s.,
şimdi sırası deyil, hafif meşrepli(düşüş) yataydayız, hepsi bu, biz deyil, onlar, biz onları takip ediyoruz,.......
biz küdamız, onlar büdam,....[/quote]
EZELDEKİ RAMİZ DAYI DA PALA:) AKŞAM O PALA DA DEDİYDİ Kİ: RAKİPLERİMİZ BİZİ GÜÇSÜZ SANSINKİ ONLARI DAHA KOLAY ALT EDELİM ::: BU PALALARIN MANTIĞI HEP AYNI.boks.
[quote=abka;201198]durmak yok uzuna devam...daha önce dediğim gibi iş durumundan dolayı slow traderim...63300 den beri işlem yok..3-4 gündür komisyon yok...63200 delinirse ,işte o zaman endeişe başlar...[/quote]
eheh benim en müsterihleştiğim yer orası olur :D
saatlik 9 şubatdan beri al da...ama histemde long diyor..kanımca 10 günlük yataylık yukarı kırılacak...
[URL=http://img716.imageshack.us/i/aklmk.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/8283/aklmk.jpg[/IMG][/URL]
5 likte karar yeresi,
[quote=selçuklu;201202]abi 75000 projekted projeksyonu diyorum .. hasta tedavi görüyor .. fraktalik serum takıldı ... üvvvv .:D:D:D[/quote]
kalbi doğru çalışan hastaya elektroşok verdiniz be:D
serum diyo hala .dng
[quote=indregandi;201207]5 likte karar yeresi,[/quote]
025 ve üstüne gol atıyor,
Geldim ve Doplantıya gaçtım.
Detayları yarın konuşuruz.
[QUOTE=sazan;201210]Geldim ve Doplantıya gaçtım.
Detayları yarın konuşuruz.[/QUOTE]
ahhhaa ... hoşgeldin patronların patronu ... .brv.brv.brv
[QUOTE=sazan;201210]Geldim ve Doplantıya gaçtım.
Detayları yarın konuşuruz.[/QUOTE]
hoşgeldin abi +. ben bilem zistemli treyd edeyorum gittiinden berüüü :::