10.314,84 yukarı kırlırsa aşağı beklenen meşhur [B][COLOR=red]3.iii[/COLOR][/B] yalan olur...yalan olur...yalan ol...yal...y....:..:
Printable View
10.314,84 yukarı kırlırsa aşağı beklenen meşhur [B][COLOR=red]3.iii[/COLOR][/B] yalan olur...yalan olur...yalan ol...yal...y....:..:
Selam forumdaşlar,
"One minete, bi daha da gelmem bu foruma" dedikten sonra, gerçekten de ilk defa bugün ögle arası girdim ve bir kaç arkadaşımızda avarımı gördüm. "Telif hakkı isterim" özel mesajları sonrası bir baktım yine yazmışız.
Herkese selam.
[quote=selçuklu;201454]ralliyi bilmem patrom ama .. gol olur bence .. ehuhuehu:o[/quote]
Bugün beklediğim doksana gol olmadı patron demekki yarına imiş.lelelegerçi benim beklenti haftalıktı geçen hafta yazdım önümüzdeki hafta ralli var diye,.brv.brv.brv.lelele.lelele.lelele.lelele
sanki birisi alttan ittiriyor dowu, hergün gap hergün gap üüü
[quote=istavrit;201426]Dow 9835 e değdikten sonra yükselen kanalda tepki hareketini devam ettiriyor.
Yükselen kanalın zirveleri ya kırıp geçecek ya da kanalın altına değmeye çalışacak.
Bugün Dow kapanışı yarın için daha net bir görüntü verebilir,
Eğer 10250 ve üzeri kapanışlar Long pozisyondakiler için yukarıyı işaret ediyor,
Ama yüksellen kanalı kıramayıp orta bir yerlerde kapatırsa FDow buna uyar.
Shortlarla devam,
İyi geceler
[IMG]http://www.resimbank.org/image-DCA2_4B7AE649.jpg[/IMG][/quote]
Amerikan'nın palası yükselen kanalı yukarı kırdı,
Parite , Altın, Petrol hepsi Dow'a çalıştı, shortlar için son umut FDow kaldı.
FDow -50 yazmazsa yarın Longlar arkaya yaslanarak seansı izler.
Kapanışımıza göre 100 puan civarında arttı.
Hafta sonu IMF haberi ile kurtarmıştık, sabah ola hayrola ,
İyi geceler
[quote=sazan;201462]Selam forumdaşlar,
"One minete, bi daha da gelmem bu foruma" dedikten sonra, gerçekten de ilk defa bugün ögle arası girdim ve bir kaç arkadaşımızda avarımı gördüm. "Telif hakkı isterim" özel mesajları sonrası bir baktım yine yazmışız.
Herkese selam.[/quote]
most felkam mistır sazan:) doğrudan konuya gireyim..EW, SW, WT ? üwww
[quote=sazan;201462]selam forumdaşlar,
"one minete, bi daha da gelmem bu foruma" dedikten sonra, gerçekten de ilk defa bugün ögle arası girdim ve bir kaç arkadaşımızda avarımı gördüm. "telif hakkı isterim" özel mesajları sonrası bir baktım yine yazmışız.
Herkese selam.[/quote]
:::::::::+.++..:..::..::..::d:d
Hoşgeldiniz Sn. sazan.. sizi tekrar aramızda görmek çok güzel..
telif hakkını astatin ve selçuklu karşılayacaklarmış.. kampanyayı başlatırken bize bu teminatı vermişlerdi..:)
asti , üçgen yarın yukarı kırılacak.. üüwww
vaayyy millet sn.sazan dönünce hemen eski avatarlarına geçmişler..:confused: sizi uyanıklar sizi.. telif hakkı benim üzerime yıkılacak..:eek:
[quote=Cerphin;201476]vaayyy millet sn.sazan dönünce hemen eski avatarlarına geçmişler..:confused: sizi uyanıklar sizi.. telif hakkı benim üzerime yıkılacak..:eek:[/quote]
Bu güzelliğin yanında paradan kim söz eder.....kom
Bu avatarın harika,foruma ışık saçıyor....:)
vay anasını dow kanatlanmış, long giren arkadaşları tebrik ediyorum hala 62500 bekleyen var mı? :)