herkese günaydın ve bol kazanclar arkadaslar ..
yenı bı unutturma haftasına gırdık galıba..
Printable View
herkese günaydın ve bol kazanclar arkadaslar ..
yenı bı unutturma haftasına gırdık galıba..
sevgili pela,
senin ta...
yok yok onu demiycektim pardon.
ımm şey, şey diycektim.
sevgili pela,
longları badem etmeyi planlıyorsan, bugün tam günüdür.
sana zahmet.
cümleten günaydın,
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]17 Şubat Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GBP Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP İşsizlik Başvuru Değişimleri (Oca) 11:30 -10,0K -15,2K Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP ILO İşsizlik Oranı (3a/3a) (Ara) 11:30 %7,8 %7,8 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR İnşaat Üretimi (a/a) (Ara) 12:00 -%1,1 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Dış Ticaret Dengesi (Ara) 12:00 €3,9Mlyr €3,9Mlyr Düşük [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (12 Şub) 14:00 -%1,2 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Konut Başlangıçları (Oca) 15:30 580K 557K Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İmar İzinleri (Oca) 15:30 620K 653K Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Oca) 15:30 %0,8 %0,0 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Sanayi Üretimi (Oca) 16:15 %0,8 %0,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kapasite Kullanımı (Oca) 16:15 %72,6 %72,0 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Plosser'in Finansal Kriz Hakkındaki Konuşması 19:45 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları 21:00 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD API ABD Ham Petrol Stokları (12 Şub) 23:30 7195K Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hewlett-Packard (HPQ) 1.06$ (Kapanış sonrası)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aralık 2009 dönemi Özel sektör dış borcu (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine, toplam 13.730 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]NOT: Çin, Yeni yıl tatili nedeniyle 22 Şubat’a kadar kapalı. [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
[quote=excali;201517]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]NOT: Çin, Yeni yıl tatili nedeniyle 22 Şubat’a kadar kapalı. [/B][/SIZE][/FONT]
[/quote]
Çin'lilere nasıl gıpta ettim şimdi anlatamam... Bu sabah gap'i yememe olayından komple umudu kestim... Bunun tek yolu VOB'un kapanması... VOB açık olduğu sürecek bir gün değilse öbür gün kesin sabah gap'i yemek var... Kapatsalar şu mereti de rahatlasak... üwvvvvvv... üüü
Günaydınlar... Bol kazançlar.... .lelele
[quote=Strategist;201518]Çin'lilere nasıl gıpta ettim şimdi anlatamam... Bu sabah gap'i yememe olayından komple umudu kestim... Bunun tek yolu VOB'un kapanması... VOB açık olduğu sürecek bir gün değilse öbür gün kesin sabah gap'i yemek var... Kapatsalar şu mereti de rahatlasak... üwvvvvvv... üüü
Günaydınlar... Bol kazançlar.... .lelele[/quote]
Gap'tan kaçış yok. YAKALARSAM GAP GAP:..::..:(Bir Tarkan şarkısı uyarlaması).Gündüz bile gap yediğimizi hatırlatıyim Vob'da(IMKB çalışırken VOB sistemleri bozulmuştu hani geçenlerde öğleden sonra).
[QUOTE=Strategist;201518]Çin'lilere nasıl gıpta ettim şimdi anlatamam... Bu sabah gap'i yememe olayından komple umudu kestim... Bunun tek yolu VOB'un kapanması... VOB açık olduğu sürecek bir gün değilse öbür gün kesin sabah gap'i yemek var... Kapatsalar şu mereti de rahatlasak... üwvvvvvv... üüü
Günaydınlar... Bol kazançlar.... .lelele[/QUOTE]
bugünde gaplenseydim..hepten kurtuludum belki bu işten:o..flat iyimiş..gap bağışıklık sistemini güçlendiriyo::::::....sonadan fazla etkilenmiyosun..
herkese günaydın.bol kazanclar
GÜNAYDIN
Bugün İzlenecek Datalar :
11:30 - İngiltere ocak ayı işsizlik başvuruları
değişimleri
12:00 - Euro Bölgesi aralık ayı inşaat üretimi
12:00 - Euro Bölgesi aralık ayı dış ticaret dengesi
14:00 - ABD MBA haftalık mortgage kredisi başvuruları
15:30 - ABD ocak ayı konut başlangıçları
15:30 - ABD ocak ayı imar izinleri
15:30 - ABD ocak ayı ithalat fiyat endeksi
16:15 - ABD ocak ayı sanayi üretimi
16:15 - ABD ocak ayı kapasite kullanımı
21:00 - ABD FED 27 ocak tarihli FOMC toplantısı
[QUOTE=Strategist;201518]Çin'lilere nasıl gıpta ettim şimdi anlatamam... Bu sabah gap'i yememe olayından komple umudu kestim... Bunun tek yolu VOB'un kapanması... VOB açık olduğu sürecek bir gün değilse öbür gün kesin sabah gap'i yemek var... Kapatsalar şu mereti de rahatlasak... üwvvvvvv... üüü
Günaydınlar... Bol kazançlar.... .lelele[/QUOTE]
pala zaten yenı kampanya baslatacakmıs diye duydum ana tema şöyle bişeymiş galiba ;
"" DERTLERE SON , PARANIZI BIZE VERIN DERDINIZ TASANIZ BITSIN "
-SABAH GAPINA SON
- DOW INDIMI CIKTIMI TAKIBINE SON
-FDOW TEPKI VERIRMI ETRAF KIRMIZI OLURMU ENDISESINE SON
-AMAN KACINCI DALGADAYIZ YOK ITKI AMAN TEPKI , SAYMA DERDINE SON
-IMF ANLASMASI YAPILACAKMI YAPILMAYACAKMI MUAMMASINA SON
-PALA HERKESE YARDIM ELI UZATIYOR
YAPMANIZ GEREKEN TEK SEY PALANIN YENI YIL KAMPANYASINA KATILIP TUM NAKITINIZI PALAYA DEVRETTIGINIZI GOSTEREN EVRAKA IMZA ATMAK.. TUM DERTLERDEN KURTULUS SADECE BIR IMZA UZAKLIGINDA..
MERHAMETLI PALA
İrtibat tel ; 0900910XXXX
.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom
[QUOTE=QUEEN;201520]bugünde gaplenseydim..hepten kurtuludum belki bu işten:o..flat iyimiş..[COLOR="Red"]gap bağışıklık sistemini [/COLOR]güçlendiriyo::::::....sonadan fazla etkilenmiyosun..[/QUOTE]
heheheee .. gız allah iyiliğini versin..:..::..:
64.800 gibi bir açılış olacak sanırım..