[quote=excali;461441]Estetük,
Senin kulaklar zaten pek estetük durmuyordu. Yenmesi iyi olmadı mı?
Bu arada çok hannibal mı izliyorsun?:D[/quote]
yani....bence estetik duruyolardı ama.... :D yok Kanı-bal izliyorum:D
Printable View
[quote=excali;461441]Estetük,
Senin kulaklar zaten pek estetük durmuyordu. Yenmesi iyi olmadı mı?
Bu arada çok hannibal mı izliyorsun?:D[/quote]
yani....bence estetik duruyolardı ama.... :D yok Kanı-bal izliyorum:D
[quote=Astatin;461445]yani....bence estetik duruyolardı ama.... :D yok Kanı-bal izliyorum:D[/quote]
[IMG]http://starwrecked.com/contents/pics/page-4/large-files/evil-Spock-bad-biker-dude-Federation-humor-photo.jpg[/IMG]
:D:D
[QUOTE=excali;461450][IMG]http://starwrecked.com/contents/pics/page-4/large-files/evil-Spock-bad-biker-dude-Federation-humor-photo.jpg[/IMG]
:D:D[/QUOTE]
Spah nazilere benzemiş hacı :..:
[quote=flexy;461453]Spah nazilere benzemiş hacı :..:[/quote]
Viking??
[QUOTE=excali;461457]Viking??[/QUOTE]
viking-nazi kırması o zaman :D üniformalı viking mi olur yaw :p
[quote=flexy;461463]viking-nazi kırması o zaman :D üniformalı viking mi olur yaw :p[/quote]
Niye şaşırdın ki? Uzaylısı bile oluyor....:D:D
Günaydın,
Estetük, kötü haberler mi pompalanmaya başladı sanki?
Stepne kulak var mı? Onları da alsak iyiydi...:..:
[quote=excali;461508]Günaydın,
Estetük, kötü haberler mi pompalanmaya başladı sanki?
Stepne kulak var mı? Onları da alsak iyiydi...:..:[/quote]
ex-kali,
çok hastayım..bıgünkü forum asistanlık hizmetlerimi veremeyeceğim...sori dı pliz yu.. onu dokuzu anlamam..eğer dün ve bugün düşseydi, daha sonra fed kararı ne olursa olsun yükselecekti...ama hesaplar tutmadı..no poz..no cry...yalnız dğer foruma bakıyorum, her çıkışta şort fırsatı diyor çoğunluk..gorkutucu..selçulu "e" si tammalandıysa gorkunç şeyler olabilir yyukarı doğru..teprik ederim..82000 de 3 üncü parasal daralmayı yapsak iyiydi..yannız...
ha bu arada ex..eski trader günlerin hatrına, düşen helikopter geyiği ve fodw eksisine eksi açılan vob da 91500 den lonkkk..91650 den flat yaptım..eskisi gibi darbeler uzun etki brakmıyor demek..vob da gaşarlanmışık
[quote=Astatin;461509]ex-kali,
çok hastayım..bıgünkü forum asistanlık hizmetlerimi veremeyeceğim...sori dı pliz yu.. onu dokuzu anlamam..eğer dün ve bugün düşseydi, daha sonra fed kararı ne olursa olsun yükselecekti...ama hesaplar tutmadı..no poz..no cry...yalnız dğer foruma bakıyorum, her çıkışta şort fırsatı diyor çoğunluk..gorkutucu..selçulu "e" si tammalandıysa gorkunç şeyler olabilir yyukarı doğru..teprik ederim..82000 de 3 üncü parasal daralmayı yapsak iyiydi..yannız...[/quote]
Geçmiş olsun, neyin var?
[quote=Astatin;461509]ex-kali,
çok hastayım..bıgünkü forum asistanlık hizmetlerimi veremeyeceğim...sori dı pliz yu.. onu dokuzu anlamam..eğer dün ve bugün düşseydi, daha sonra fed kararı ne olursa olsun yükselecekti...ama hesaplar tutmadı..no poz..no cry...yalnız dğer foruma bakıyorum, her çıkışta şort fırsatı diyor çoğunluk..gorkutucu..selçulu "e" si tammalandıysa gorkunç şeyler olabilir yyukarı doğru..teprik ederim..82000 de 3 üncü parasal daralmayı yapsak iyiydi..yannız...[/quote]
Diğer forumun, hiç lonk olduğunu gördün mü?
[QUOTE=Astatin;461510]ha bu arada ex..eski trader günlerin hatrına, düşen helikopter geyiği ve fodw eksisine eksi açılan vob da 91500 den lonkkk..91650 den flat yaptım..eskisi gibi darbeler uzun etki brakmıyor demek..vob da gaşarlanmışık[/QUOTE]
patron kapı pencere açık yatınca kuyruğu titretiyoduk, tikkat et bu havalar şakaya gelmez