[quote=boz ayı;201554]uzlaşacam...........
daha şort açmaya yeni başladım....[/quote]
grafıksel bır sonuc degıl tamamen hissel bence spotla cıkacak, tekrar geliır buraya ama kanıttırır :D
Printable View
[quote=boz ayı;201554]uzlaşacam...........
daha şort açmaya yeni başladım....[/quote]
grafıksel bır sonuc degıl tamamen hissel bence spotla cıkacak, tekrar geliır buraya ama kanıttırır :D
[QUOTE=excali;201553]Kapanışta ne edeyon? Geçici sinyale mi uyuyon 17:34'teki?[/QUOTE]
yeap aynen öyle alexci abeyim 17.34
64800 short bismillah herkese günayydın bol kazançlar
[quote=fXci;201557]yeap aynen öyle [B]alexci[/B] abeyim 17.34[/quote]
Nick'im çok yaratıcı olmuş. Teprik ederim+.:D
Bana huzur veren Dowun yuzde 50 sini geri almıs olması suanda olumlu bilancolarla bir kez daha zıplamak isterse son fibo direnci olan 10380 dener en fazla ama ben sanmıyorum, atagını yaptıgını dusunuyorum.. buralarda bu hafta oyalanacaktır .. endeksde aynı sekil bu hafta fazla satıs beklemiyorum onumuzdeki hafta ihtimal dahilinde :)
Keşke flat olsaydım da buradan short'layabilseydim... Histemim buram buram short sinyali çakıyor...
üvvv 825 shortlar 925 den kapandı üvvv .. ula bu kacıncı aynı numara..
Dolar 1.5080 ni kırmaması gerek burada tutunur tekrar yukarı teperse , endeks acısından zirveyi bulmus oluruz..
[QUOTE=Strategist;201565]Keşke flat olsaydım da buradan short'layabilseydim... Histemim buram buram short sinyali çakıyor...[/QUOTE]
histem out..sistem in..:o
[quote=QUEEN;201568]histem out..sistem in..:o[/quote]
Apla figürler süper:D
spot her yukar teptiğinde zirve yeniledi.. ama VOB bir türlü yeni zirve yapamıyor.. ilginç...:)
[QUOTE=Strategist;201565]Keşke flat olsaydım da buradan short'layabilseydim... Histemim buram buram short sinyali çakıyor...[/QUOTE]
hocam bana sankı aynı seyı gene yapıp shortcu kesecekler gıbı gelıyo .. hadı hayırlısı umarım olmaz ama ıns sagdan soldan ımf haberı yada not artırımı gelmez.. yoksa saglam katlıam olur...