hadi iyisiniz, 5 likten işaretler geldi, kesinlik için bir bara daha ihtiyaç var,
Printable View
hadi iyisiniz, 5 likten işaretler geldi, kesinlik için bir bara daha ihtiyaç var,
[QUOTE=Cerphin;201585]aynen..+.
sistemciler trendde aldıklarını yatayda sabah gapleri ile geri verdiler.. zaten bu kaçınılmazdı..
belki birkaç gün daha oyalarlar burada ve haftaya yeni trend başlar...lelele[/QUOTE]
Bence bu vob 63.000 -65.000 bantından kurtulamayacak, sürekli bu bantta kalacağız üüü::: ALacakaranlık kuşağı gibi kabus gibi, 10 gündür aynı yerdeyiz...
[quote=indregandi;201587]hadi iyisiniz, 5 likten işaretler geldi, kesinlik için bir bara daha ihtiyaç var,[/quote]
dünkü 63900 desteği,
des 64725 oldu,
dir 64925,
başarılar,
[QUOTE=TÜRKOĞLU;201586]benim 5 dk güzel dayak yedi bu yatayda :D
ben uymadım ama hiçbir sinyaline.aferin bana :D[/QUOTE]
Trendde de uymamıştın ama :::
[quote=excali;201583]Matriks'ten histeminin test sonuçlarını gönderebilir misin?.dng[/quote]
Test ettim.. Histemimin sermaye eğrisi şöyle çıktı... :..:
[quote=enorton;201588]Bence bu vob 63.000 -65.000 bantından kurtulamayacak, sürekli bu bantta kalacağız üüü::: ALacakaranlık kuşağı gibi kabus gibi, 10 gündür aynı yerdeyiz...[/quote]
Alaca bant kuşağı
[QUOTE=Cerphin;201585]aynen..+.
sistemciler trendde aldıklarını yatayda sabah gapleri ile geri verdiler.. zaten bu kaçınılmazdı..
belki birkaç gün daha oyalarlar burada ve haftaya yeni trend başlar...lelele[/QUOTE]
benım zısteme kayıp yaptıramadı ... yatayda aksine + cıktı hem trendden hemıde yataydan.. acep sırada benım zıstemın zarar kısmısınımı oynaycaz :::
[quote=TÜRKOĞLU;201586]benim 5 dk güzel dayak yedi bu yatayda :D
ben uymadım ama hiçbir sinyaline.aferin bana :D[/quote]
al bendende o kadar Türkoğlu..
ben uydum ama :(
tırmanış başladı, çivili ayakkabı kullanıyor,
[quote=fXci;201593]benım zısteme kayıp yaptıramadı ... yatayda aksine + cıktı hem trendden hemıde yataydan.. acep sırada benım zıstemın zarar kısmısınımı oynaycaz :::[/quote]
Olabilir [B]cifX[/B] abey:::
[quote=Strategist;201595]Dolar kontratındaki kademelere bakın... Alt taraf dolu, üst taraf bomboş...[/quote]
Büyük bir amca vade değiştiriyor olabiilir.
950 cört, antreman için, son günlerde cört olamadım ayu özelliğimi kaybedecem neredeyse, 65150 yazıldı, lönk için uyguladığım trade taktiği bunda çalışacakmı bakalım,.....