Pala utan be makas 400 puana çıktı
Printable View
Pala utan be makas 400 puana çıktı
[QUOTE=indregandi;201600]950 cört, antreman için, son günlerde cört olamadım ayu özelliğimi kaybedecem neredeyse, 65150 yazıldı, lönk için uyguladığım trade taktiği bunda çalışacakmı bakalım,.....[/QUOTE]
tebrikler indregandi.. 1 haftadır long kovalıyorsun.. diyordum acaba ne zaman short kovalamaya başlayacak diye.. ve nihayet başladın..+.
günaydın..long devam..epey oldu uzun olalı...
niyetim 67000 den satıp kısa olmak..
şimdi 5 lik tammam, fekat 10 luk da probelem var, orda direnç 64250 de des 63900 de kaldı bir düzenleme ihtiyacı var, bu atak onun için,
borsacı özgür nerede..tepki nereye..
65.050 ilave şorttt
nihayet vob da zirve yeniledi.. 65.500 son kale.. üstünde stop olurum..:(
[quote=Cerphin;201603]tebrikler indregandi.. 1 haftadır long kovalıyorsun.. diyordum acaba ne zaman short kovalamaya başlayacak diye.. ve nihayet başladın..+.[/quote]
ısınmak için ben yazıyorum, kimse ya anlamıyor, yada bilmem, öle bakıyorlar, ya adamı tahmin ettik, dün yazdık, safhalar yazıyorum ne bir katılım, ne bir coşku, dedim herkes ayu galiba, ayu olup dötü kurtaralım bari dedim, ya baskı gelene kadar, düşerse alırım, baskı gelirse, satarım, bu dur beklentim,
Alın uşaklar acımayın 85.000 voba gidiyoruz .kom
65200 aşılmalı..üzerinde dinlenmeli...
adamlar burdan rahatca satış yapmamıza izin veriyorlarsa 66 lar uzak değil demekki
[B]EFES/AGIRBAS:''SON 4 YILDA 17 BIN TANE SATIS NOKTASI KAPANDI YA DA BIRA SATISINDAN VAZGECTI'' [/B]
Eee müşteri taleplerini dikkate almazsan olacağı buydu :D Bak Trabzonlu Travolta abimizin istekleri var sn Efes yetkilisi :)
[url]http://w1.vidivodo.com/340464/trabzonlu-travolta[/url]