Günaydin arkadaslar:)
Bol kazanclar...
Printable View
Günaydin arkadaslar:)
Bol kazanclar...
Lost.S06E04.HDTV.XviD-P0W4 :)
[url]http://hotfile.com/dl/28871946/816117e/Lost.S01E04.HDTV.XviD-P0W4.www.divxkurdu.com.DvX-TeaM.avi.html[/url]
[quote=Cerphin;201609]nihayet vob da zirve yeniledi.. 65.500 son kale.. üstünde stop olurum..:([/quote]
Drenç 65600 oldu üstü 65850 stopunu ona göre yaz artık.
950, 050,150, cörttüm, ama bu ayuluk berbat bişi, bünye zorlandı valla, ottan ete geçebilecekmiyiz bakalım, baskı yok daha gelmedi, bekliyoruz,...kaçtan gelir nerden gelir, ama gelimce, diyecem baskı geldi diye,
[quote=indregandi;201633]950, 050,150, cörttüm, ama bu ayuluk berbat bişi, bünye zorlandı valla, ottan ete geçebilecekmiyiz bakalım, baskı yok daha gelmedi, bekliyoruz,...kaçtan gelir nerden gelir, ama gelimce, diyecem baskı geldi diye,[/quote]
[B][I]aslını inkar etme bre.......[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]zinhar çarpılırsın..........:..:[/I][/B]
süper itin alımlarına benziyor,
spotta 53.000 kritik yer.. üstü düzeltmeyi aşar.. ve ben stop olurum.. spotta 53.000 aşılana kadar kademeli shorta devam..:)
[QUOTE=abka;201604]günaydın..long devam..epey oldu uzun olalı...
niyetim 67000 den satıp kısa olmak..[/QUOTE]
Hayırdır sistem işini bıraktın mı?
Sistmeler genelde hedef vermez de ondan sordum.
[quote=boz ayı;201634][B][I]aslını inkar etme bre.......[/I][/B]
[B][I]zinhar çarpılırsın..........:..:[/I][/B][/quote]
ben ayuyum ama dişimi söktüler, bu sayede ot yiyecek hale getirdiler, hırrrrr
noluyo laa..patron longları aplasına emanet etmiş..bişycik olmaz..aplası gurban..
şöyle kısa vadeli olarak long trenine bindim beni de götürürmü acaba:) yoksa tren çokmu doldu:)
325 e zatış yazdım, ama bu gün ağanın en güclü günü, benimsetme günü, ben yaptım sen yapma abi, abim benim günü,