16.10.09 pastası fena deyil, bir yanımız her duruma müsait gibi, ne kadar uyrsa o kadar ister durumu var,karşı ayaklar ve kırkayakları çıkarsak dengeli, maç güzel olur, sonucunda (bu gün deyil) ayular galip çıkar, ama maç güzel olur,....
Printable View
16.10.09 pastası fena deyil, bir yanımız her duruma müsait gibi, ne kadar uyrsa o kadar ister durumu var,karşı ayaklar ve kırkayakları çıkarsak dengeli, maç güzel olur, sonucunda (bu gün deyil) ayular galip çıkar, ama maç güzel olur,....
güzel maç olur, futbal kazanır, atan galip olur, uzatmaya gitmez,.....
merkel ile sarkozy aradı.........bozz yunanlara zırnık yohhh dedi........
tilefona sarıldım ..yorgo durum ne ıla dedim.........bozz paranın a***** koyduk dedi.
borsaların hepsi çıkıyor..........biri yalan söylüyor ....ama kim........
şinciii kısa olarak;
Bozzzzz, ben ve cerphin mi kaldık... başka var mı?
[quote=Astatin;201672]şinciii kısa olarak;
Bozzzzz, ben ve cerphin mi kaldık... başka var mı?[/quote]
Kısa devam a*....
:..:
kısaya fena halde yakalandım...bozayının ölüm öncesi güzelliğini yaşıorum...içimde bir huzur...allah sabır versin kısadakilere...:))
[quote=sovalye;201667]ben alta stopu yazdım olmadı stoplarız olur biter:)
bu arada hoşgelmişsin...[/quote]
Hoşbulduk,
Sağolasın asker dostum:)
Amerika birşey yumurtlamaz ise 67 bine kadar tekniği çalıştırır pala,
Ondan sonra duruma short olarak bakmaya devam ederiz..dng
950,875,800 de alıcıyım, yani flatos, daha altıında loönlk olurum annamam, şöle gelirse 600-800 aralarından,
Birazcıkta ben...
[quote=QUEEN;201658]iner birazdan...5 takke sat virrirr..yine yuka döner..[/quote]
Apla valla en temiz duygularımla söylüyorum. Avatardaki gıza aşık oldum:D:D İyi işim, maaşım, özel sigortam, arabam ve vob sistemim var.. Allah'ın izni peygamberin kavliyle, avatardaki kızınıza talibim:D:D Annesi sayılırsın KUIN..Senden istiyok gızı...Bi teşvik ket bi hayır işle:D:D:D:D Yok gönül işine karışmam avatar kızı kendi bilir diyosan bari VOB a bir smaç vur şöyle 64000 e meyletsin..üwww
merak etme yalnız değilsiniz .dng.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=Astatin;201678]Apla valla en temiz duygularımla söylüyorum. Avatardaki gıza aşık oldum:D:D İyi işim, maaşım, özel sigortam, arabam ve vob sistemim var.. Allah'ın izni peygamberin kavliyle, avatardaki kızınıza talibim:D:D Annesi sayılırsın KUIN..Senden istiyok gızı...Bi teşvik ket bi hayır işle:D:D:D:D Yok gönül işine karışmam avatar kızı kendi bilir diyosan bari VOB a bir smaç vur şöyle 64000 e meyletsin..üwww[/QUOTE]
ne annesi sayılcam be..13 yaşında kızımla dolaşıyoruk.herkes ablasımısınız deyor..ne diyoooon .:D:D..acık gevşer 64 çok dedin..64 800 olmamı..ordan daha guvvatli döncek gibi..
oynak bu gız..zabaha kader discolardasın..oğa göre..