-
[quote=Astatin;201722]ooohhhooooo...biz burda 1000 puan içeri girmişiz kuyruğu yanık kedi formatındayız, senin aklın fikrin fingirdemede...elin vobda aklın oynaşta:..::..:[/quote]
Abi senin sistem AL çakmadı mı açılıştan sonra? Bant içinde olduğu için mi uygulamadın?
-
[QUOTE=enorton;201720]At avrat silahı, at avrat sistem yapmış galiba :D[/QUOTE]
Bu arada gecen cuma günü bahsettigin EW`ci yükselisi bilmis oldu, tebrikler...+.
-
[quote=Strategist;201724]Abi senin sistem AL çakmadı mı açılıştan sonra? Bant içinde olduğu için mi uygulamadın?[/quote]
yok çakmadı..çünkü sistem zaten aldaydı dünden :)..sistem değil histemde günah..üwwwwwww
-
[quote=EMEKDAR;201721]Eyicene zayıfladıkmı,yoksa süper it ::: sayımmı yapıyor....dng[/quote]
heç umurumda deyil ihtiyar, satılarım odu, 325 i 425 e revize ettim, 1 kadmeyle kaçtı diye,
alışlarımı da yazdım, pelayı ortya aldık, oynatçaz,
-
Matriksten geçen haberi kaçırmışınızdır diye yazıyorum.
Tanzanya Cumhurbaşkanı Kikwete resmi ziyaret için Türkiye'ye geliyormuş,
gelenlerden benim neyim eksik,bi farkım mı var diye söylenip duruyormuş...?
-
Spot 65500 üstüne ataklar yapmasına rağmen,neden VOB cevap vermek istemedi...:confused:
-
yine gab ve ardından uyuşuk bir seans..
pala işin kolayını buldu,sabah gab i dayıyor sonra bekle-gör politikası..
-
bugün öğlen hareket var.......
yemeğe gitmeyin.......
pala.. ayu çorbası+ kavurma+altı kızarmış kadayıf diyor.......
-
[QUOTE=thracian;201726]Bu arada gecen cuma günü bahsettigin EW`ci yükselisi bilmis oldu, tebrikler...+.[/QUOTE]
Evet bildi ama geç oldu zamanlama yanlış :)
-
[quote=enorton;201720]At avrat silahı, at avrat sistem yapmış galiba :D[/quote]
[B]at[/B]ı at, avr[B]at[/B]ı da at ama sistemi atma :D:D:D
zaten ikiside beni at diye bağırıyor :D:D:D:D
-
15. dklıklarda flama yaptı , bakalım çalışacakmı, çalışmassa aşağıda 64700'lere doğru yol verir babişler ,
[url=http://www.resimbank.org/share-C391_4B7BC542.html][img]http://www.resimbank.org/image-C391_4B7BC542.jpg[/img][/url]
-
[quote=boz ayı;201733]bugün öğlen hareket var.......
yemeğe gitmeyin.......
pala.. ayu çorbası+ kavurma+altı kızarmış kadayıf diyor.......[/quote]
Deme ööle,gorkiyam...üüü
Parite şuvey şuvey gevişiyo...hi hih...