-
[quote=boz ayı;201931]pisi pisi.........
maviş gel kızım.........
bak ayu boğuluyor ama.............[/quote]
Son ana kadar shortlarla bekledim, sistem bunu söylüyordu, hatta saatlik ler al kazan, günlükler sat kazan diyordu.
Ama Sabah Gapi kapanmadı, 65 bin üzerine çıktıktan sonra 64975 bile yanmadı, sabah dediğim gibi 65075 'ten Longa geçtim, hedefi 67 bin acele etmektense sabredip kazanmaya çalışmak daha önemli .+.
67 binde yeniden ayuuyum ona göre.dng
-
-
bugün 2009un tamamına benzedi. :)
-
mavişle dow kapanış tahminim 9.999...............
kayıtlara geçsin..........
-
maviş selocana saldırdı................
selocana bakınız............
-
[quote=TÜRKOĞLU;201932]16:11...[/quote]
bu efegeyle iş, ikisi hep bi iş çeviriyo şerrolar :::.dng
-
takoz var....500 kırılırsa..ama ucuna kadar getirir git gellle..
-
[quote=istavrit;201941]Son ana kadar shortlarla bekledim, sistem bunu söylüyordu, hatta saatlik ler al kazan, günlükler sat kazan diyordu.
Ama Sabah Gapi kapanmadı, 65 bin üzerine çıktıktan sonra 64975 bile yanmadı, sabah dediğim gibi 65075 'ten Longa geçtim, hedefi 67 bin acele etmektense sabredip kazanmaya çalışmak daha önemli .+.
67 binde yeniden ayuuyum ona göre.dng[/quote]
önceden gün içinde gap kapatıyordu artık formülü değiştirmiştir inşaallah:confused: birinci gün artı gap+. yarın onu gapat:D
-
Tüm hedeflerim gerçekleşti,ama ben çok erken hareket ettim...üwwww..
-
sibop zistem 16.00
[IMG]http://i47.tinypic.com/2hcf4sg.png[/IMG]
-
FDOW da Flama olustu.! eur-usd 1.37 altına indi tınlayan yok, ama cıkınca hemen goruyorlar bahane ediyorlar.. demekki adamların ellerinde mal kalmıs ve o malı satmadan dusus yok gerekirse dow a bile hukmedecekler.. fdow 10380 lere gidecek bu hafta bizde 65900 yerelerini test edicez diye dusunuyorum..
-
allahından bul pala .. bu nasıl gevseme a* zırt dıye.. piff girsem geri çıkar bu denyo endex.. ula yemınle bunlardakı ayarlamalara hasta oluyorum adamlar herseyı dusunuyo :)
pskolojıyse pskolojı sabırsa sabır paraysa para adamlar tam donanımlı bızde ne para var ne sabır ne pskolojı ne dıye asık atıyoz onuda bılmıyorum ueheuheuh
ben 550 de kapadımya burası 64800 bile görür.. başkada bişey demiyom.. pardon diyorum a* pala senın :))