[quote=Astatin;273915]fake değil gerçek ses...neydi lem o kızın adı..DOA idi galiba..aman dur şimdi lafını etmeyek..ŞAHAN dahrik olur felan[/quote]
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x5wokq_ceza-ve-doa-muziin-doas_music[/URL]
Printable View
[quote=Astatin;273915]fake değil gerçek ses...neydi lem o kızın adı..DOA idi galiba..aman dur şimdi lafını etmeyek..ŞAHAN dahrik olur felan[/quote]
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x5wokq_ceza-ve-doa-muziin-doas_music[/URL]
10 kaplan pabucu yarım çık dışarıya oynayalım :)
uzun zamandır yolunu gözledik artur gel biraz dur buralarda bir yayık ayranı iç, güzelce atrikot biftem yapam sana mangalda 1-2 gün muhabbetin dibine vuralım BÜYÜK ARTUR ÇOK ÖZLEDİM SENİ :)
ful flat..güne başladığım seviyeey geldim...kar zarar zifir..ü[url]www..kafke[/url] içem barem
ayı sentimentinde artış var topikte üwwww
:D:D
sabah boğa idi ühühühüh :D:D nası analiz üwwww
analizi öne alalım üwwww
bence...yani histemce..alacahlarrr
ZİLD... Ralliyi öne alalım... 200.000 tüm hızıyla yolda.... üvvvv....
[QUOTE=Astatin;273926]bence...yani histemce..alacahlarrr[/QUOTE]
patron .. küsküsel durumlar olabilir .. dikkatli olmalı bence .. histem siistem satta ... bende ..poz kısa ... maliyet müthiş değil ... fenada değil .. ...kave içecem ..
[QUOTE=Strategist;273928]ZİLD... Ralliyi öne alalım... 200.000 tüm hızıyla yolda.... üvvvv....[/QUOTE]
patro stro patro .. üvvvv.. 5000 olsun abi .. ühühhüühh ... 77775 hayırlı olmasınmı abi .. ingaaaaaaaaaa :o:o:o
fdow 10550 ye kdar gelebilir..bizimkiler de 76500 ü çakarlar o vakitte..
işlem yapmadan suskun suskun gdiyorum..öğrencilik bitince staja başlıcam..
77.500'e son bir atak gelmeden küskücan gelirse Pala bunca yıldır kullandığı taktikleri değiştiriyor demek olur... üvvv...
[quote=selçuklu;273930]patro stro patro .. üvvvv.. 5000 olsun abi .. ühühhüühh ... 77775 hayırlı olmasınmı abi .. ingaaaaaaaaaa :o:o:o[/quote]
Hepsi olsun sayın abim, ama önce sistemim short versin ondan sonra olsun... :) Ama bu Pala buradan hayatta böyle düşürmez... Önce çıkması lazım... üvvvv.. Histem bu boru deell... üvvvv....